2 cocukla bosanan arkadaslarim bi toplanin hele nolur

Annem 65 yasinda bosandi. Simdi 70. Keske yillar once, iki cocugum kucukken bosanip kendime bastan hayat kursaydim diyor. Sizin simdi sansiniz var.
Ben de kayınvalideme bosan diyorum da. Kizım bu yaştan sonra ne boşanması diyor. Ama bence boşanmalı.
Annenizi tebrik ederim.

Ben de kayınvalideme bosan diyorum da. Kizım bu yaştan sonra ne boşanması diyor. Ama bence boşanmalı.
Annenizi tebrik ederim.
Valla arkadaslariyla pasta keserek kutladi ve simdi cok daha mutlu. Bir suru cilt hastaligi vardi, hepsi gecti bosandiktan sonra. Psikosomatikmis...

Bak kardeşim, yeri geliyor annenin evinde kardeşlerinin yanında kendim sığıntı gibi oluyorum , söz hakkım olmuyor elimden herşey alınmış gibi hissediyorum.

Kaldı ki iki çocukla sen, yeri gelecek göze batakcaksınız, yeri gelecek ailenden biri çocuklarına kızdığı zaman hemen tepki göstereceksin , yeri gelecek sıkıntı stresin hiç geçmeyecek. O yüzden diyorum ki , en kısa zamanda işini kur, ayaklarının üzerinde durmaya başla ve kendine ayrı bir ev tut. Eşini de hiç özleme bile, onunla olup bir çmğr kahrolacagına , onsuz olup 1 sene kahrol daha iyi. Ölüme bile alıştıran zaman bizi nelere alıstırmıyor ki.. Bu hayatta tırnağın varsa başını kasıyacaksın. Kendin ve çocukların için dimdik duracaksın ayakta.

Küçük bebek 6 aylık,olan hep yavrulara oluyor ya zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun. İş yerinizi açınca aklınıza bile gelmez. Yolunuz açık olsun.

Bak kardeşim, yeri geliyor annenin evinde kardeşlerinin yanında kendim sığıntı gibi oluyorum , söz hakkım olmuyor elimden herşey alınmış gibi hissediyorum.

Kaldı ki iki çocukla sen, yeri gelecek göze batakcaksınız, yeri gelecek ailenden biri çocuklarına kızdığı zaman hemen tepki göstereceksin , yeri gelecek sıkıntı stresin hiç geçmeyecek. O yüzden diyorum ki , en kısa zamanda işini kur, ayaklarının üzerinde durmaya başla ve kendine ayrı bir ev tut. Eşini de hiç özleme bile, onunla olup bir çmğr kahrolacagına , onsuz olup 1 sene kahrol daha iyi. Ölüme bile alıştıran zaman bizi nelere alıstırmıyor ki.. Bu hayatta tırnağın varsa başını kasıyacaksın. Kendin ve çocukların için dimdik duracaksın ayakta.
Allah razı olsun güç verdi bana yorumun kardeşim ben de ayrı ev istiyorum kısa zamnnda. Ailem aksine çocukları çok simartiyor o yizden Istemiyorum burayı

Boşanma zor bir süreç ve devamlı. Sorunun sizin aranızda olmaması hep bir keşkeyi içinizde bırakmış. Boşanma teklifini kim yaptı? Evi terketmesi kötü bir olay ama kendisi bunun için ne anlatıyor? Çok mu üstüne gidildi? Aileler maalesef işin içine girdi mi o iş dahada kötüye gidiyor. Herkes kendi egosunda iki çocuğu düşünen yok. Babasızda büyür ne olacak diyenlerin kendi babalarıyla problemleri olduğunu düşünüyorum. Neticede sanırım şiddet kumar alkol gibi sıkıntılar olmamış. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ayrılıp tekrar barışanlarda var.

Iyi akşamlar kizlar... önceki konularımı bilenler vardır. Ben ikinci çocuğuma hamile iken esim beni terketti bunalima girdi hala da iyi degil ama inat etti ailemle inatlasti bem de onun ailesiyle hic geçinemedim malesef aileler yüzünden bi inat uğruna boşandık lohusa iken davamiz oldu anlasmali olarak bitti. Simdi sormak istedigim su, yaklasik 6 aydır ayrıyız fakat ben olayın şokunu bir türlü atamadım esimi de çok kızgın olmama rağmen ara ara çok özlüyorum ama geri donusumuz yok.. ben bu soku nasil aticam uzerimden işyeri açma hazirligindayim kafam calisinca dagilir belki ama hep ayni seylwri dusunip duruyorum keşke yanimda olsaydı diyorum.. sis nasıl atlattiniz bu donem kac ay daha surer.. bir de sormak istedigim su , ailemle oturuyorum sizce ayrı eve çıkmalı miyim 2 cocukla zor mu olur
Yeni bir iş yeri para özgürlük daim olsun

Allah razı olsun güç verdi bana yorumun kardeşim ben de ayrı ev istiyorum kısa zamnnda. Ailem aksine çocukları çok simartiyor o yizden Istemiyorum burayı
Valla canm çok haklısın, insanın kendi evi gbi yok, hepimiz ne sınavlardan geçiyoruz, senin iki tane çocuğun var hayata bir sıfır önde başlamalısın, sunu hiç unutma kötü günde yanında olmayan hayatın hiç bir anında yanında olmaz olmasında.. Sadece kendin ve çocukların için yasa, inşaallah çok mutlu olursun

Boşanma zor bir süreç ve devamlı. Sorunun sizin aranızda olmaması hep bir keşkeyi içinizde bırakmış. Boşanma teklifini kim yaptı? Evi terketmesi kötü bir olay ama kendisi bunun için ne anlatıyor? Çok mu üstüne gidildi? Aileler maalesef işin içine girdi mi o iş dahada kötüye gidiyor. Herkes kendi egosunda iki çocuğu düşünen yok. Babasızda büyür ne olacak diyenlerin kendi babalarıyla problemleri olduğunu düşünüyorum. Neticede sanırım şiddet kumar alkol gibi sıkıntılar olmamış. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ayrılıp tekrar barışanlarda var.
Tam da olayi ozetledinjz

Valla canm çok haklısın, insanın kendi evi gbi yok, hepimiz ne sınavlardan geçiyoruz, senin iki tane çocuğun var hayata bir sıfır önde başlamalısın, sunu hiç unutma kötü günde yanında olmayan hayatın hiç bir anında yanında olmaz olmasında.. Sadece kendin ve çocukların için yasa, inşaallah çok mutlu olursun
Insalalh... siz de mi boşandınız

Benimde durumum aynı senin gibi aileler yüzünden bosaniyoruz bebeğim 1 yaşında.İnsan başta kabullenemiyor ama bizi küçücük bebeğimizle yarıyolda bırakan insanlardan Hayır gelir mi.demek ki bizim sevgimiz daha fazlaymis ama haketmiyor işte boyleleri.bende kızıma odaklandim ailem her konuda destek ve en önemlisi isim ve evim var ve sagligim yerinde.hiç kolay değil

Insalalh... siz de mi boşandınız
Sizinle aynı asamadayım çok az kaldı, yeri geldi bogazlarım düğümlendi yeri geldi içim içimi yedi. Sunu çok iyi anladım bir ömür gereksiz bir insanı cekmektense 3 5 sene acısını çekerim daha iyi. Benim durum daha karısık her şey üst üste geldi çok zor günler atllattım, bende bi çocuğum olsun çok isterdim nasıl etmedi yaradan,

Hiç pişman olmayın geçmişe bi perde çekin , desteğe en çok ihtiyacınız olacak zamanda terketmiş Eşiniz boaverin bu saatten sonra kendi işinizi kurarsınız kendi çocuklarınızın geleceğini hazırlarsınız, bi Bakmışsınız hayırlı bi insan çıkmış karşınıza her şey için sadece zamam

Bende 6 ay once ayrildim. Daha dogrusu esim beni ve iki cocugumu terketti. Ikinci cocugum henuz 19 aylikti. Biz anlasmalida bosanamadik suan cekismeli dava devam ediyor. 10 gun once geldi barismak istedi. Elinden gelen her turlu cabayi vereceginu soyledi. Kabul etmedim. Iki cocukla bie suru borcla beni birakip gitmis adama bir daha guvenmem. Bir kere karisini cocugunu antin kuntin sebeplerle terketmis adamdan hayir gelmez. Insanlar cok daga agir seyler yasiyor ama yinede ailesine dort elle sariliyor. Bu adamlar ortada adam gibi bisey yokken hayattan memnun degiller. Hissettigin ozlem duygusu degil bence. Bosluk duygusu. Ben o boslugumu cocuklarimla, arkadaslarimla, ailemle tamamliyorum. Ona ihtiyacim yok. O dusunsun iki cocugunun buyumelerine tanik olamadan yasiyor. Hafta sonu hamburger yiyerek babalik duygusunu yasamaya calisiyor. Bense cok zenginim cunku trilyonlar verseler degismeyecegik iki yavrumla birlikteyim
Gerçekten tebrik ediyorum sizi 👏🏻 Sabrınızı, çabanızı, kararlılığınızı gerçekten tebrik ediyorum 🌸 Umarım iki meleğinizle güzel bir yaşamınız olur ☘️

Back
X