2 cocukla bosanan kadinlar bakabilir mi??

daisyshe

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
142
81
13
45
onceki konumi ozet geceyim yaklasik 5 ay once aldatildigimi ogrendim acisi anlatilmaz 4 aylik yeni dogum yapmistim. cok ayrintisi var. ama ben bosanmayi heo kafamdan geciriyorum bosanma sonrasi beni neler bekliyor onu merak ediyorum iki kucuk cocukla mutlun olabilicek miyim?? altina girecegim sorumluluklar korkutuyor iji kisi zorlanirken tek basima nasil yapicam ??? ve de eger benden sonra o kadinla evlenirse ve cocuklarim o kadinla gorusmek zorunda kalirsa cok uzulurum baskasi olsa uzulmem de o kadin olursa bilemiyorum kafam cok karisik. calisiyorum bu arada maddi yonden sikintim olmaz hani cok rahat yasayamam ama gecinebilirim. dertlesmek istiyorum acik acik bana yazin bazen de diyorum ki bosver kalben bosa kalbini ayir ondan iki yabanci olarak sadece cocuklarin sorumlulugunu ustlenin en azindan cocuklarin babasindan ayrilmasin cunku saygili bir insan iyi bir baba bu zanana kadar sahsima salak,aptal gibi kelimeler duymadim soylemedim. yani bosanma karanlik soguk babasinda ayri iki cocuk . ama benim duygu boslugum diyorum. kafam.cok karisik birseyler soyleyin bana arkadaslar

Çok zor Allah yardımcınız olsun.
Önce kalbinizle boşayın, o yokmuş gibi yaşayın. Hatta ev arkadasi gibi. Bebeğiniz çok küçükmüş.
Biraz büyüsün, siz de para biriktirin ve planınızı yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde tokat gibi cevap verin.

Çok zor Allah yardımcınız olsun.
Önce kalbinizle boşayın, o yokmuş gibi yaşayın. Hatta ev arkadasi gibi. Bebeğiniz çok küçükmüş.
Biraz büyüsün, siz de para biriktirin ve planınızı yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde tokat gibi cevap verin.
iste tam da yapmak istedigim bu kendimi hazir hissettigimde... ama zamanin onu cok acik ikiside cok kucuk biri daha 9 aylik biri 4.5 yasinda :( hayat zormus .. rabbim saglik versin insallah gececek

onceki konumi ozet geceyim yaklasik 5 ay once aldatildigimi ogrendim acisi anlatilmaz 4 aylik yeni dogum yapmistim. cok ayrintisi var. ama ben bosanmayi heo kafamdan geciriyorum bosanma sonrasi beni neler bekliyor onu merak ediyorum iki kucuk cocukla mutlun olabilicek miyim?? altina girecegim sorumluluklar korkutuyor iji kisi zorlanirken tek basima nasil yapicam ??? ve de eger benden sonra o kadinla evlenirse ve cocuklarim o kadinla gorusmek zorunda kalirsa cok uzulurum baskasi olsa uzulmem de o kadin olursa bilemiyorum kafam cok karisik. calisiyorum bu arada maddi yonden sikintim olmaz hani cok rahat yasayamam ama gecinebilirim. dertlesmek istiyorum acik acik bana yazin bazen de diyorum ki bosver kalben bosa kalbini ayir ondan iki yabanci olarak sadece cocuklarin sorumlulugunu ustlenin en azindan cocuklarin babasindan ayrilmasin cunku saygili bir insan iyi bir baba bu zanana kadar sahsima salak,aptal gibi kelimeler duymadim soylemedim. yani bosanma karanlik soguk babasinda ayri iki cocuk . ama benim duygu boslugum diyorum. kafam.cok karisik birseyler soyleyin bana arkadaslar
Yaparsın canım benim arkadaşım da aynı sebepten biri üç biri dört aylık ve engelli olan iki çocuğuyla boşandı üstelik işsizdi ve ailesi de kabul etmedi artı engelli çocuğu rehabilitasyon ve eğitimlere götürmek zorunda olduğundan düzenli bi işe de giremiyor. Kirada ve iki çocukla kah merdiven siliyor kah temizlik kah yardımlar derken gül gibi geçiniyor kendisine üç kişilik mutlu bi yuva kurdu yapamazsın diyenlere inat dimdik ayakta ve çok çok mutlu kocası da nikahsız o kadınla yaşamaya devam ediyor aileden de sıfır destek düşünün artık çocuklara bile bakmıyorlar iş çıkınca eşden dosttan yardım istiyor çocukları bırakmak için ama çok mutlu be huzurlu

iste tam da yapmak istedigim bu kendimi hazir hissettigimde... ama zamanin onu cok acik ikiside cok kucuk biri daha 9 aylik biri 4.5 yasinda :KK43: hayat zormus .. rabbim saglik versin insallah gececek
Allah bağışlasın çocuklarınızı, isteseniz şimdi bile yaparsınız ama bi süre kurulu düzenlerini bozmayın çocukların. O ara da ne bulursanız kenara atın.
Bir de boşanırken k... daki dona kadar alabilmek için delil toplayin

Cocuklar buyudukce bosanma dahada zorlasir. Tabi gene siz daha iyi bilirsiniz

saygili bir insan iyi bir baba bu zanana kadar sahsima salak,aptal gibi kelimeler duymadim soylemedim.
Seni aldatması,yaptığı en büyük saygısızlık bence.
İki küçük çocukla zor ama en azından onlara bir açıklama yapmak zorunda değilsin,seni verdiğin karardan dolayı yargılayacak yaşta değiller.Büyüdüklerinde uygun bir dille anlatırsın olanları.
Ama çocuklar büyüyünce ayrılman daha da zor olacak bence.
Biraz daha topla kendini ve kararını ver.

Bugün konulardan birinde kız babasının annesini yıllarca nasıl aldattığını anlatıyordu. Para yok diye ailesinden kısıp başka kadinlara harcıyordu. Aldatan adam uslanmaz hep yapar. Çalışıyormuşsuz da deliller toplayıp para biriktirip ayrılmak mantıklı eğer boşanma düşünüyorsanız. Ama çocukları bahane etmeyin en ufak gerilimi bile hissederler. Çoğu da iyi ki ayrılmamış demiyor. Keşke ayrilsaydi diyorlar. Burada okuduğum konulardan yola çıkarak yazıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Benim bi arkadaşım (aldatma olmamasına rağmen) 2 küçük çocuğuyla eşinden ayrıldı. Çocuklarından biri 1. sınıfa başlayacaktı, diğeri de karnındaydı. Karnındakini tek başına doğurdu. İşi var, devlet memuru ama sorumsuz eski eşinin borçları sırtındaydı, daha geçen aya kadar bi de onları ödedi.
Tek başına 2 çocuğu, kirada yaşayarak, gül gibi bakarak büyütüyor. Hastalıkta da sağlıkta da eş dosttan yardım istiyor, ne olacak ki herkes insan halinden anlar.
Ben kendimizi erkeklere veya birine bu kadar bağımlı kılmayı doğru bulmuyorum, bu çok yanlış. İstersek altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok.
Bence sizin asıl sorununuz çocuklarla nasıl yapabilirim değil; eşinizi seviyorsunuz ve ondan nasıl vazgeçebilirim derdi taşıyorsunuz. Orasını da ben bilemem işte..

Eşiniz boşanmak istiyor mu ya da siz boşanalım dediniz mi o dönemde..

Zor bir karar.
Ama ben olsam ayrılmazdım sırf inat olsun o Kadınla evlenemesin diye .
O kadını da ele güne rezil ederdim .
Memlekette tonla bekar varken evli iki Çocukluya niye dadanmış p... Lik

Yaparsın canım benim arkadaşım da aynı sebepten biri üç biri dört aylık ve engelli olan iki çocuğuyla boşandı üstelik işsizdi ve ailesi de kabul etmedi artı engelli çocuğu rehabilitasyon ve eğitimlere götürmek zorunda olduğundan düzenli bi işe de giremiyor. Kirada ve iki çocukla kah merdiven siliyor kah temizlik kah yardımlar derken gül gibi geçiniyor kendisine üç kişilik mutlu bi yuva kurdu yapamazsın diyenlere inat dimdik ayakta ve çok çok mutlu kocası da nikahsız o kadınla yaşamaya devam ediyor aileden de sıfır destek düşünün artık çocuklara bile bakmıyorlar iş çıkınca eşden dosttan yardım istiyor çocukları bırakmak için ama çok mutlu be huzurlu
huzur kalmadı bende. benim hamdolsun bi işim var çocuklarım sağlıklı şükürlük çok şeyim var

Bugün konulardan birinde kız babasının annesini yıllarca nasıl aldattığını anlatıyordu. Para yok diye ailesinden kısıp başka kadinlara harcıyordu. Aldatan adam uslanmaz hep yapar. Çalışıyormuşsuz da deliller toplayıp para biriktirip ayrılmak mantıklı eğer boşanma düşünüyorsanız. Ama çocukları bahane etmeyin en ufak gerilimi bile hissederler. Çoğu da iyi ki ayrılmamış demiyor. Keşke ayrilsaydi diyorlar. Burada okuduğum konulardan yola çıkarak yazıyorum. Allah yardımcınız olsun.
çok üzücü bir durum. çocukları bahane etmiyorum adamın teki gelecek ben evlilikten sıkıldım diyecek al çocuklarla başının çaresine bak hazmedemiyorum. ayrıca çocuk büyütmek kolay mı destekçiniz yoksa

Back
X