onceki konumi ozet geceyim yaklasik 5 ay once aldatildigimi ogrendim acisi anlatilmaz 4 aylik yeni dogum yapmistim. cok ayrintisi var. ama ben bosanmayi heo kafamdan geciriyorum bosanma sonrasi beni neler bekliyor onu merak ediyorum iki kucuk cocukla mutlun olabilicek miyim?? altina girecegim sorumluluklar korkutuyor iji kisi zorlanirken tek basima nasil yapicam ??? ve de eger benden sonra o kadinla evlenirse ve cocuklarim o kadinla gorusmek zorunda kalirsa cok uzulurum baskasi olsa uzulmem de o kadin olursa bilemiyorum kafam cok karisik. calisiyorum bu arada maddi yonden sikintim olmaz hani cok rahat yasayamam ama gecinebilirim. dertlesmek istiyorum acik acik bana yazin bazen de diyorum ki bosver kalben bosa kalbini ayir ondan iki yabanci olarak sadece cocuklarin sorumlulugunu ustlenin en azindan cocuklarin babasindan ayrilmasin cunku saygili bir insan iyi bir baba bu zanana kadar sahsima salak,aptal gibi kelimeler duymadim soylemedim. yani bosanma karanlik soguk babasinda ayri iki cocuk . ama benim duygu boslugum diyorum. kafam.cok karisik birseyler soyleyin bana arkadaslar