2 cocukla bosanmak üzereyim

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
Eski konularimi bilenler bilir.ozetle yedi yillik evlilikte sadece bir yil calismis bir koca.kiradaki evin 400 lira ve pesine takildigi bir sdam vsrdi verdigi harvliklarla gecen maassiz,sigortasiz gecen yillar ustune evlilogin dorduncu ayindsn beri siddet var.simdi ailemin yanindayim.darp raporunu aldim,bosanma davasini acicam...
Ailemin yaninda yasamakta cok zor.zihniyetleri bosanmayi hazmedemiyor,boyle davranacaklarini bildigim icin cok sabrettim ama olmadi...

Olmadiysa zorlamaninda anlami yok ..

Sonucta o evde sen ne cektigini daha iyi bilirsin , zamanla Ailende kabullrnip anlayacaktir ..
2 cocukla oyle bir adamin yaninda yasamak zaten sagliksiz bir secim olurdu.
Kendin icin ve cocuklarin icin en dogrusunu yapiyosun sen...

Olmadiysa zorlamaninda anlami yok ..

Sonucta o evde sen ne cektigini daha iyi bilirsin , zamanla Ailende kabullrnip anlayacaktir ..
2 cocukla oyle bir adamin yaninda yasamak zaten sagliksiz bir secim olurdu.
Kendin icin ve cocuklarin icin en dogrusunu yapiyosun sen...
Sagolun babam bizi istemiyor beni cok kirdi,aglatti bugun.ona gore bosanmak icin beynin dagilmali.benim nir meslegim yok,asgari ucretle calisicam bir iste.kizlarim var biri 4 digeri 8 aylik.babam;olmaz,yapamazsin kiz cocuguna baba lazim dyor.ben de yaptiklarini anlatiyorum.nasil o adamla yasayabilirim diyorum.

Söylemeyeyim diyorum çoğu zaman ama dayanamıyorum. Bu şartlara rağmen neden 2 çocuk? O miniklerin günahı ne?
Ilk cocuk isteyerek oldu ama ikinci istemeden kazara,aldirmak istemedim bosansam da...

Sagolun babam bizi istemiyor beni cok kirdi,aglatti bugun.ona gore bosanmak icin beynin dagilmali.benim nir meslegim yok,asgari ucretle calisicam bir iste.kizlarim var biri 4 digeri 8 aylik.babam;olmaz,yapamazsin kiz cocuguna baba lazim dyor.ben de yaptiklarini anlatiyorum.nasil o adamla yasayabilirim diyorum.

Kiz cocuguna baba lazimsa , nesin sin ? Sende onun kiz cocugu degilmisin?
Adam siddet gosteriyor yarin oburgun sana bisey oldumu babanin akli basina gelecek..

Adam siddet gosteriyor yarin oburgun sana bisey oldumu babanin akli basina gelecek..
Neredeyse orda ol bosanma yeter ki diyecek.sonradan gonlumu almaya calisiyor.istemezseniz kadin siginma evine giderim dedim.babamin alt kstina yerlesicem iki ay sonra zemin kat 1+1ev.seneye kucuk cocugum iki yasina gelince ise baslicam hayirlisiyla.kizlar umudumu tuketmeye calisan bir ailem var.bana dogru olani gosterin.

Bence ne kadar laf söylese de babanizin evi daha saglikli sizin icin sonucta siddet var..zamanla babanizda anlayacktr szin babaniz cocuklarnzin dedesi sonucta esinzle sorunlarnzi ve asilamayan problemler oldgnu anlatn her soyledgni de duymamaya calsn baxi seylere tikayin kulaklrnzi..

Bence ne kadar laf söylese de babanizin evi daha saglikli sizin icin sonucta siddet var..zamanla babanizda anlayacktr szin babaniz cocuklarnzin dedesi sonucta esinzle sorunlarnzi ve asilamayan problemler oldgnu anlatn her soyledgni de duymamaya calsn baxi seylere tikayin kulaklrnzi..
Surekli anlattim yillardir yaptiklarini.esim sorumsuz calismaktan kaciyor ve siddet var.kizlar hepinize soruyorum.madddi manevi tazminat davasi altinlarimi ve nafakayi almak istiyorum.sizce uzerinde mulku ve maasi sigorta olmadan davayi kazansam odemedigii takdirde hapis cezasi alir mi?

Babanıza deyinki:baba ölmüş say , boşanmışımda gelmişim gib değilde ölmülte gelmişim gibi varsay, ister arkamda dur ister önümde ben noşanıcam karalıyım deyin. Yami sizden umudu kessinler arkanızda dursunlar

Surekli anlattim yillardir yaptiklarini.esim sorumsuz calismaktan kaciyor ve siddet var.kizlar hepinize soruyorum.madddi manevi tazminat davasi altinlarimi ve nafakayi almak istiyorum.sizce uzerinde mulku ve maasi sigorta olmadan davayi kazansam odemedigii takdirde hapis cezasi alir mi?
Alır canım hapis cezası , ama iyi bir avukat tut .. Eğer baban seni zorla evden kocana göndermeye kalkarsa hemen 183 ü ara .. Ordaki uzmanlar seni en iyi şekilde yönlendirir .. Devlet hem çocuklarınla beraber kalacak yer imkanı , hem avukat , hemde iş imkanı sağlıyor .. Ama tabiki bu ancak baban hiç bir destek vermezse ve zorla seni kocana göndermeye kalkarsa kullanabileceğin bir b planın olsun.. Sakın o adama dönme kardeşim , bunca şeyden sonra dönersen o adam seni dayaktan öldürür nasılsa sahip çıkanı yok der elime düştü der her türlü işkenceyi yapar sana .. Allah korusun ..

Hay agzina saglik ya..

Kiz cocuguna baba lazim diyen bir baba, kendi kizinin goz gore gire boyle bir adama bir omur ceksin diye cabalayisi ne kadar mantiksiz geliyor dimi insana..

Destek olmak varken..

Neredeyse orda ol bosanma yeter ki diyecek.sonradan gonlumu almaya calisiyor.istemezseniz kadin siginma evine giderim dedim.babamin alt kstina yerlesicem iki ay sonra zemin kat 1+1ev.seneye kucuk cocugum iki yasina gelince ise baslicam hayirlisiyla.kizlar umudumu tuketmeye calisan bir ailem var.bana dogru olani gosterin.
Emin olun surekli kavga eden bir ebeveyn dayak yiyen bir anne yerine babasiz buyumek daha az zarar verir cocuklariniza.kahir cekicekseniz ailenizinkini cekin alemin adaminin degil.onunuze bakin aileniz kabullenicektir Mutlaka.

aileniz onaylamayabilir ancak cocugu yaparken onlara sormadıgınız gibi bosanırken de sormayacaksınız, bu sekidle mudahale hakları yok.
elbette kabul etmeyebilirler, zorlasanız da ne fayda... yine de ilk gunleri orada gecirmeye calısın, bir işe girin, baktınız onlarla yapamıyorsunuz cocuklarınızı alır cıkarsınız.
cocuklarıyla kendine guzel bir duzen kurup yasayan bircok kadın var.

simdiye kadar zaten eşiniz varken de kıt kanaat gecinip kirayı dusunmussunuz yıllarca, bunları tek basınıza da yapar en azından dayagıyla, onun sacmalıklarıyla ugrasmadan cocuklarınızı huzurlu bir ortamda buyutursunuz.

artık olan olmuş..geriye dönüp bakma bile..çocuklu boşanan ilk deilsin eminim sonda olmayacaksın..silkelen ve kendine gel biran önce...çocuklarını düşün öncelikle..işe gir çalış..hayata hep umutla bak....

Söylemeyeyim diyorum çoğu zaman ama dayanamıyorum. Bu şartlara rağmen neden 2 çocuk? O miniklerin günahı ne?

Sorunlu evlilikle ilgili konularda ben de hep bunu düşünüyorum...

Konu sahibi arkadaşım.
Ailen bir süre sonra kabullenecektir.
Evli kalıp dayak yemektense ailenin yanında olmak bin kat iyidir.
Boşanmayı kaldırsalar da kaldıramasalar da.

Allah yardımcınız olsun.
Sadece şunu düşünün. Eğer o eve dönerseniz en iyi ihtimal daha çok dayak yiyecek, daha çok şiddet göreceksiniz ve kızlarınız da bununla büyüyecek. Psikolojileri yerle bir olacak. Anneleri hep içlerinde acı olacak, babaları da bir canavar ve bunu normal sayıp büyük ihtimal onlar da kendilerini döven adamlardan yana yapacaklar seçimlerini.

Babanız suratınıza bakmasın. yedirmesin, içirmesin. Elin oğlunun tokatından iyidir. Kalacak bir yeriniz olsun. Girin bir yere çalışın. Kızlarınızın gözünde nasıl güçlü bir anne olacaksınız bir düşünün ve onlar da güçlü olacaklar hayata karşı.

Kendinizi düşünmüyorsanız da kızlarınızı düşünün lütfen.

X