Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun icin ayni evin icinde celik gibi sinirlerinin olmasi lazim. Cok dayanacagini zannetmiyorum.Nasıl bırakılır can koparmı et tırnaktan ayrılırmı. Bunları eşine söyle cocukar büyüyüne kdr böyle devam edelim ama sen ne istersen yap. Boşanmış gbi davranalım de. Bu aşamada cocuklara bakıcı tutamayız küçükler de. Ya yeminle kalbimi bişe sıkığ bırakıyo o denli öfkelendim. Lütfen sen iyi ol. Erkek milletine bişe olmuyo. Ayakta durmaya çalış.![]()
siz seviyor musunuz eşinizi peki. Neden bu noktaya geldiniz. Başka bi kadın var mı.O boyle yasayalim dedi ayni evde ayri iki hayat.Sanirim suanda baska secenegim yok.Secenek yoktan ziyade cocuklarim babasiyla buyusun.Kavga gurultu olmuyor sorgulamadikca ve konuyu acmadikca.Bende bu yanlizliga mahkum olacagim napayim
Buarada terapiste gitmeye basliycam.Kendi ruh sagligim icin.Allah yardimcimiz olsun.
Pardon o zaman ben yanlis anlamisim.. seni sevmeyen biriyle nasil olacak ki kardesim. Kac yillik evlisinizBeni aldatmadi en azindan benim bilip gordugum bisey yok.Sevgim bitti dedi noktayi koydu