2 çocukla ??

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Kızlar merhaba şu an hamileyim sonlardayım benim asıl takildigım 23 aylik bir erkek evladim var ikisi arasindaki adaleti nasil saglayacagim iyi mi ettim bilmiyrm oglum ilgiye sevgiye alisik cocuk kiskanacaktir biliyrm o cok huzurlu bebekti simdiki nasil olacak bilmiyrm cok sorunlu bir bebekse ne yapicm abisine nasil zaman ayircgm dusuncelrinizi paylasir msnz sizce erken miydi beklemek mi lazimdi iki cocuklu hayatin arti ve eksileri neler bir maddi olrk cok kolay dueumda da degiliz bilmyrm artik

Keşke demenin bir anlamı yok erken miydi falan diye kendini üzme önüne bakmaya çalış. İlk başlar biraz zor olur senin için ama sabırlı olursan aşarsın.

Yaşayarak göreceksiniz demekten başka bir şey yok şu halde.
Endişelerinizi hamilelikle değişen hormonlarınıza bağladım, siz de ona bağlayın ve "Gereksiz geriliyorum, yaşayıp göreceğiz, iyi biriyim, elimden geleni yaparım evlatlarım için" deyin.

Tamamdır, bu kadar. :)

iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
ne kaba bi insansiniz. yok onu sormuyo doguruyummu icimde mi kalsin diyo. hey Allahim ya. sizce nasil olur , zorlanirmiyim diyo. beni ferahlatin demek istiyo. basta belki zorlanirsin ama buyuyunce cok keyifli olucak hem simdi bebeginde ogluna arkadas olucak demenizi bekliyo.. yoksa bu saatten sonra icimde kalsami cocuk diye sormuyo.

ne kaba bi insansiniz. yok onu sormuyo doguruyummu icimde mi kalsin diyo. hey Allahim ya. sizce nasil olur , zorlanirmiyim diyo. beni ferahlatin demek istiyo. basta belki zorlanirsin ama buyuyunce cok keyifli olucak hem simdi bebeginde ogluna arkadas olucak demenizi bekliyo.. yoksa bu saatten sonra icimde kalsami cocuk diye sormuyo.

içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan

içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
usluba bak. cikart nedir ya. yerken ne demek. igrencsiniz

iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
Ya sen bi gitsene len!!!! Bit gibi her yerdesin

Konu sahibi bende doguma gitmeye bi kac gun once agliyodum ayni sebepten.. ama korktugun gibi olmuyo sukur

Sen erkek olsan ne yazar.. kurtlar vadisindeki gibi etek giydirmeli senin gibilere :)

Tek yaşları yakın çocuklar seninkiler olmayacak,ikizler üçüzler var gayette güzel buyuyorlar :) Endise etme,herşey zamanla yoluna girer rayına oturur.
İlk zamanlar emer uyur zaten bebiş,oglunla yine guzel zaman geçirirsin.Kardesiyle ilgili küçük sorumluluklar ver ona.Bu sürece dahil et yani.Eşinden,yakınlarından bol bol destek al.
Ufaklık ayaklaninca büyüğü az daha büyümüş olur,ortak paylaşımları baslar.

Back
X