2 çocukla ??

Kızlar merhaba şu an hamileyim sonlardayım benim asıl takildigım 23 aylik bir erkek evladim var ikisi arasindaki adaleti nasil saglayacagim iyi mi ettim bilmiyrm oglum ilgiye sevgiye alisik cocuk kiskanacaktir biliyrm o cok huzurlu bebekti simdiki nasil olacak bilmiyrm cok sorunlu bir bebekse ne yapicm abisine nasil zaman ayircgm dusuncelrinizi paylasir msnz sizce erken miydi beklemek mi lazimdi iki cocuklu hayatin arti ve eksileri neler bir maddi olrk cok kolay dueumda da degiliz bilmyrm artik
Benim cocuklarimim arası da 22 ay çok zorlandım ilk bir sene sonrası güzel gitti ...gidiyor da şükür çok ağladığım zamanlar oldu çok zorlandım ama geçti şükür eskisi gibi degiller

içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan

Onu bunu bilmem de ortaya boyle bir atık cikacagini bilseler seni cikartmazlardi...

iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Sizin kadin oldugunuzdan supheliyim .yetkililere sesleniyorum .
Resmen kadin dusmani acimasiz bir erkek bile boyle dusunmez dusunemez ya daha onceki konulara yaptiginiz yorumlar hepsi birbirinden tiksindirici

Senin kızına imam nikahı yapmıyorlar miydi sen kendi derdinle ilgilen millete laf atana kadar. Seviyesiz..

Zuleyhanin_bebegi04 Zuleyhanin_bebegi04 Benim de 26 aylık bi oğlum var. Şimdi ikinciye hamileyim. Oğlum da bana düşkün ama dengeyi sağlamak benim elimde. Çocuk illa ki kıskanır. Bizler de kıskandık zamanında :)
Mesela bebeği emzirirken onu yanınızdan göndermeye çalışmayın, onu da dahil edin bebekle ilgili işlere..
Severek yapar kardeşini daha çok sever :)

Canım sen bitirmişsin yolu. Bende az olsun araları istiyorum ama erken daha bebeğim 4 aylık sen iyi yapmışsın ne güzel bak gör küçük yürümeyi öğrensin. Çok rahatlicaksın onlar oynarlar sen işini yaparsın.
Tek kalmazlar hiç ne güzel maşallah. Inşallah Benimde seninki gibi olur araları.

Burası bdv, rahatlamak ve tavsiye almak istemiş. senin gibi bir terbiyesize sormamış.sen neden atlıyorsun ki, o kadar umrunda değilse?

iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya

Mune Mune bu sahis tum konulara girip insanlara hakaret etti , cok cirkin , terbiyesizce sozler soyledi , madem ikinci uyelik , kim oldugunu ogrenmek hakkimiz diye dusunuyorum , en azindan hakareti yiyen uyeler bilirler kiminle muhatap olduklarini

Mune Mune bu uyeyle ve buna benzer durumlarla ilgili bir konuyu merak ediyorum. Yorumlarini okudum uyenin ve soke oldum zaten banlamissiniz, uyeligi de ikinci uyelikmis. Ama hem uslup hem de ikinci uyeligiyle alakali olarak ta sonucta esas uyelige sahip olan kisi sorumlu. Esas uyeligini de banliyor musunuz? Zira tek fark bu cirkin uslup icin orjinal uyeligini kullanmayi gozu kesmemis ve ikinci uyelik almis. Ne bilim merak ettim cidden?

siz cok iyi bir anne olucaksiniz!
ic güdünüz dengeyi saglar.
Allah kavustursun

Back
X