- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.331
- 248
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Keşke demenin bir anlamı yok erken miydi falan diye kendini üzme önüne bakmaya çalış. İlk başlar biraz zor olur senin için ama sabırlı olursan aşarsın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke demenin bir anlamı yok erken miydi falan diye kendini üzme önüne bakmaya çalış. İlk başlar biraz zor olur senin için ama sabırlı olursan aşarsın.
Bu nasıl yorum devamı da variyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Benim cocuklarimim arası da 22 ay çok zorlandım ilk bir sene sonrası güzel gitti ...gidiyor da şükür çok ağladığım zamanlar oldu çok zorlandım ama geçti şükür eskisi gibi degillerKızlar merhaba şu an hamileyim sonlardayım benim asıl takildigım 23 aylik bir erkek evladim var ikisi arasindaki adaleti nasil saglayacagim iyi mi ettim bilmiyrm oglum ilgiye sevgiye alisik cocuk kiskanacaktir biliyrm o cok huzurlu bebekti simdiki nasil olacak bilmiyrm cok sorunlu bir bebekse ne yapicm abisine nasil zaman ayircgm dusuncelrinizi paylasir msnz sizce erken miydi beklemek mi lazimdi iki cocuklu hayatin arti ve eksileri neler bir maddi olrk cok kolay dueumda da degiliz bilmyrm artik
içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
Sizin kadin oldugunuzdan supheliyim .yetkililere sesleniyorum .içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Aynen ya bende oyle dusunuyorumSinirlenme tatlım erkek üye her konuya sapık sapık yorumlar yapıyor
Onu bunu bilmem de ortaya boyle bir atık cikacagini bilseler seni cikartmazlardi...
Senin kızına imam nikahı yapmıyorlar miydi sen kendi derdinle ilgilen millete laf atana kadar. Seviyesiz..içinde kalsın o zaman diğer cocugu hazır olunca çıkartır içinden..saçmalıga bak ya yerken güzel güzel yiyorsunuz çıkartmaya gelince problem oluyo dimi? bizim problemimiz degil canım benim git çıkart ne zaman çıkartıyosan
Keske yapabilsemEvet bu kadar kolay :)
Çünkü henüz yaşamadığınız bir şeyi sadece düşünerek yaşar gibi dert ediniyorsunuz.
Ki üzerine düşünmesi, başa gelip yaşanmasından daha zordur. Bu yüzden kolay ^_^
Düşünmeyin şimdi.
Bu cevap beni cok mutlu ettiYa sen bi gitsene len!!!! Bit gibi her yerdesin
Konu sahibi bende doguma gitmeye bi kac gun once agliyodum ayni sebepten.. ama korktugun gibi olmuyo sukur
Endişelenmekte haklısınız.Beni ne bekliyr bilmyrm korkuyrm basa cikamazsam die
iyi de bize neyi soruyorsun onu anlamadım hayatım ? keşke bunu yaparken düşünseydin.. kocan tecavüz mü ettide hamile kaldın ? hayır.. ee bize ne soruyosun onu söyle bakayim allahim ya
Cok sagol cok tsk edrmsiz cok iyi bir anne olucaksiniz!
ic güdünüz dengeyi saglar.
Allah kavustursun