2 cocuklu bekar anneler var mii?

Iste bide hep dul muamelesi girucem aile tarafından cocuklarim kabul edilmeyecek vs vs tanisam seveceğim biliyorum korktuğum da o zaten

Siz baştan kendinizi şartlamışsınız. Dul değil bekarsınız. Dul da olsanız kimseye laf düşmez. Karşınızdaki insan bunu diyebilecek biri mi tanımadan bilemezsiniz. Çocuklarınızın yaşı kaç bilmiyorum ama eğer anne mutluysa çocuklar da mutlu oluyor. Sevmekten korkmayın hele ki karşılıklı olursa sevmek çok güzel bir duygu. Siz daha yola çıkmadan ayrılacağınız güne üzülüyorsunuz. Biraz akışına bırakın hayatı

Küçükler biri kiz biri erkek babaları görmüyor evet hayatta ama velayet alamayacağına dair sözleşmem var
O başka bişey siİn biriyle yaşamanıza takılmaz ama çocuklarının bir yabancıyla yaşamalarına gönlü razı gelirmi? Çocuklar babaya gitmek isterlermi belli bi süresen sonra durumdan rahatsız olurlarmı iyce düşünülmesi gereken bir konu.tabiki mutluluğunuzu ertelemeyin ama istenmeyen biri olmak hem çocukları hem yeni eşinizi hem ailesini mutlu etmek sizi yorabilir orta yolu bulmaya çalışmak büyük sorumluluk alıcaksınız

Yani bende öyle isterim ama ona da baskılar var evlen diye ve ailesi duysa tepkisi bence hic hoş olmaz sonuçta kimse kişiliğime bakmaz 2 çocuklu dul kadin der gecerler
Valla her adımınızda baskı olacak. Maalesef Türkiye'de yaşıyoruz. Bari istediğiniz hayatı yaşayın da o şekilde laf etsinler.

Tanımak gerek ve korkuların yersiz değil. Bir çok şeyi başta konuşmak gerek sonuçta ortada vazgeçemeyeceğin iki çocuğun olduğunu belirtmelisin. Yarın bu adam bende 3 çocuğum olsun istiyorum derse 5 çocukla ne olacak. Onun bu duruma tepkileride önemli. Gerçekten o buna hazır mı? Çocuklu ayrılıklar daha zor oluyor. Çocukların önemli bir durumu olur yeri gelir eski eşi görecek. Çocukları eski eş görüüşmesi nasıl olacak. Yani düşünülmesi gereken konuşulması gereken konular konuşulmalı bence. Sonra yeni bir yıkım yaşamamak için.

Merhaba yeni uyeyim kizlar . Sorum şu, ben esimden ayriyim 2 çocuğum var , hic evlilik yapmamis biri benden hoslaniyor yasi 40 a yakin aramizda 4 yas falan var. Siz olsanız şans verir miydiniz. 2 cocukla ikinci kez evlilik asla dusunmuyorum o nedenle de kimseyle tanismak etmek istemiyorum aslında ama bi yandan da sevmek sevilmek benim de hakkim diyorum kafam allak bullak
Bir şans verin.
Önce kişiyi tanımaya çalışın..
Ama acele etmeyin.
Sonra çocuklarla tanıştırın.
Gözlemleyin bakalım nasıl davranıyor..
Bu arada siz dul değilsiniz.

Bekarsınız lütfen kendinize dul demeyin yahu..:KK43:

2 çocuklu bekar bir annenin kızıyım. tek tavsiyem, hayat yalnız geçmez. birlikte ortak şeylere güleceğiniz, ağlayacağınız, belki deli gibi arzulayacağınız bazen de dolu dizgin kavga edeceğiniz birine ihtiyacınız var. hepimizin var.

önemli olan doğru kişiyi bulmak sanırım. size 2. koca değil yolunuza yoldaş olur mu bunu düşünmeye çalışın.

bir de nacizane tavsiyem, kendinizi 32 yaşında dul kadın olarak görmekten çıkın. türkiyede yeni yeni, yurdışındaysa yıllardır insanların yeni evlendiği ya da evlilik düşündüğü yaştasınız. gençsiniz ve kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. sağlığınız yerinde. çocuklarınız yanınızda. eee? kendinizi en önce siz eziyorsunuz. kendinize saygınız olmazsa başkalarının da olmaz.

Çocuk için zor olur bu, tahmin edebiliyorum. İnsan annesini başka bir adamla, veya babasıni baska bir kadinla hayal edemiyor. Kaç yaşında çocuklar?

Kaygilariniz cok normal fakat karamsarlik ust duzeyde .
Bende bosandim evlenmeyi dusunmuyorum hala bir oglum var suan hersey guzel ileri de ne olur bilemem. Ama simdi cevremde bosanmis cocuklu olup bekar erkekle evlenen ve cok mutlu olan da var cocuklar oz babasi kadar seviyor adam cunku merhametli sahip cikiyor babalarinin yapamadigi babaligi yapiyor onlara. Kimisi de var tekrar bosanma asamasinda onlar da yastik degisiyor kader degismiyor diyenlerden. Evliligin ilki 2.si 5.di yok bence Allah hayirli insanlara denk getrsin ama mantik evliligi yapip cocuktan sonra bosanip hic evlenmemis eski erkek arkadasyla iliski yasayip (basta cocuk ailesine kabul ettirene kadar caba harcadilar tabi cocuk vazgecmedi) 2. evliliginde yine davullu zurnali dugun yaptilar hatta hersey bastan yasandi yani. Allah bozmasin ama gorustukleri donemde cocuguyla erkek arkadasini cok kez bir araya getirip gozlemlemisti.
Uzun oldu ama sey der mesela babalik yapacak adam kendini belli ediyor gozlemleyin tamam sevin ama gozardi etmeyin cocuklarinizla bir araya getirip tepkilerini guzel tartin derim zaten ilerleyen zamanlarda tavrindan size yoldas cocuklarina kol kanat gerecek biri mi degil mi anlayacaksinizdir diye umuyorum.
Hersey gonlunuzce olsun

Merhaba yeni uyeyim kizlar . Sorum şu, ben esimden ayriyim 2 çocuğum var , hic evlilik yapmamis biri benden hoslaniyor yasi 40 a yakin aramizda 4 yas falan var. Siz olsanız şans verir miydiniz. 2 cocukla ikinci kez evlilik asla dusunmuyorum o nedenle de kimseyle tanismak etmek istemiyorum aslında ama bi yandan da sevmek sevilmek benim de hakkim diyorum kafam allak bullak
Nedem olmasin tabi ki degerlendirilebilir.Tabi kisiligini de siz bilirsiniz ince eleyip sık dokumak lazim

Back
X