Evet hersey buraya kadarmış . Her defasında yapmak isteyip te cesaret edemediğim belki düzelir diye bi umut beklediğim adamı bugün terk ettim ! Bana karsi olan ufak tefek el hareketleri sinrine hakim olamayip evdeki onca seyi kirip dokmesi hakaretleri saygiszliklari merhametsizligi ona olan sevgimi gunden gune bitirdi . Oyle ki artik eve gelmesin istyodum o olmaynca daha rahattim cunku o evde olunca benmle sikliyodu hep annesigle gtmek istyodu , romantik bir sarki dinleynce bile onu düşünmüyodum mesela . Smdiyse biri kucağımda biride karnimda annemin evine dönüyorum . Smdi biliyorum ki çoğunuz ikinci çocuğu neden yaptın diyeceksiniz malesef ki istemeyerek olduben öğretmen im maddi konuda sıkıntı yaşamam Allah in izniyle ama gel gelelim 2 çocukla nasıl yaparım onlar babalar ini ararlar mi ? Biraz tavsiyeye ve dertlesmeye ihtiyacım var sanırım ..
Neden kapansın ki ?Bu konu kapanır öncelikle.
Eminim ki zordur.
2 çocukla değil 5 çocukla boşanıp çocuklarını kimseye muhtaç etmeyen kadın da tanıyorum.
Çocuğu olmayan ancak boşandığında ayakta duramayanı da.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende çok üzülüyorum bu kararına çok zor aldım zaten
üzüldüm hamileyken ayrılmanıza
ama mutsuz bir anne ile büyüyen çocuklar daha mutsuz oluyor
medeni şekilde görüşüp çocuklarla zaman geçirirse çok da eksiklik hissetmeyebilir çocuklar
Insaallah benim çocuklarmda böyle der . Siz kaç kardessiniz ve annenz bunu nasıl sağladı ?Biz babasız büyüdük.
Ama huzurluyduk.
Hiç aramadım babamı.
Sizinkiler ararsa zaten görüşecekler.Beraber yaşamayışınızı açıklamak için destek alırsınız ileride.
Allah kolaylık versin.
2 kardeşiz.Insaallah benim çocuklarmda böyle der . Siz kaç kardessiniz ve annenz bunu nasıl sağladı ?
Insaallah benim çocuklarmda böyle der . Siz kaç kardessiniz ve annenz bunu nasıl sağladı ?
Yok cnm neden düşman edeyim ben sadece ayrildgimzdan dolayi kötü etkilenmezler niye bosandin deyip beni suçlamazlar insallah demek istemiştim .Neden çocukların görüşmesine engel olacaksın ki.
Çocuklara karşı bir zararı yoksa yaptığın yanlış. Boşanan kadınların çoğunun düştüğü hata babaya düşman etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?