2 çocuklu dul bir kadın olarak yaşamak zor mu ?

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
Evet hersey buraya kadarmış . Her defasında yapmak isteyip te cesaret edemediğim belki düzelir diye bi umut beklediğim adamı bugün terk ettim ! Bana karsi olan ufak tefek el hareketleri sinrine hakim olamayip evdeki onca seyi kirip dokmesi hakaretleri saygiszliklari merhametsizligi ona olan sevgimi gunden gune bitirdi . Oyle ki artik eve gelmesin istyodum o olmaynca daha rahattim cunku o evde olunca benmle sikliyodu hep annesigle gtmek istyodu , romantik bir sarki dinleynce bile onu düşünmüyodum mesela . Smdiyse biri kucağımda biride karnimda annemin evine dönüyorum . Smdi biliyorum ki çoğunuz ikinci çocuğu neden yaptın diyeceksiniz malesef ki istemeyerek oldu ben öğretmen im maddi konuda sıkıntı yaşamam Allah in izniyle ama gel gelelim 2 çocukla nasıl yaparım onlar babalar ini ararlar mi ? Biraz tavsiyeye ve dertlesmeye ihtiyacım var sanırım ..

üzüldüm hamileyken ayrılmanıza
ama mutsuz bir anne ile büyüyen çocuklar daha mutsuz oluyor
medeni şekilde görüşüp çocuklarla zaman geçirirse çok da eksiklik hissetmeyebilir çocuklar

Cocuklar illaki babalarini ararlar ama sonucta sizin bosanma isteginizi degistirmez bu. Adamin cocuklarina davranisida aslinda belirleyici burada, eger onlara karsi iyiyse cocuklar babalarini gormek isteyeceklerdir ama size karsi davrandigi gibi onlarada davranirsa kesinlikle gormek istemezler. Ne olursa olsun isterlerse goreceklerdir ve bu sizin bosanmanizi degistirmez.
Allah kolaylik versin.

Biz babasız büyüdük.
Ama huzurluyduk.
Hiç aramadım babamı.
Sizinkiler ararsa zaten görüşecekler.Beraber yaşamayışınızı açıklamak için destek alırsınız ileride.
Allah kolaylık versin.

Hemsire bir arkadasim var. Biri 9 biri 5 yasinda 2 cocuguyla doguya tayini cikti ve aslanlar gibi bakiyor buyutuyor ki baba da piyasada yok senelerdir de gormeye de niyeti yok.Yani guclu olun.Basarabilirsiniz.

üzüldüm hamileyken ayrılmanıza
ama mutsuz bir anne ile büyüyen çocuklar daha mutsuz oluyor
medeni şekilde görüşüp çocuklarla zaman geçirirse çok da eksiklik hissetmeyebilir çocuklar
Bende çok üzülüyorum bu kararına çok zor aldım zaten hamileyken daha bi zor terketmek bi defa daha gitmiştim ozaman yine hamileydim . Bende aynı şeyleri düşünüyorum ve cocuklarimin mutsuz bi ortamda buyumemesi için daha fazla bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum

Insaallah benim çocuklarmda böyle der . Siz kaç kardessiniz ve annenz bunu nasıl sağladı ?

Insaallah benim çocuklarmda böyle der . Siz kaç kardessiniz ve annenz bunu nasıl sağladı ?
2 kardeşiz.
Babamızı ben hiç görmedim ömrümde.Merak da etmedim aslında.Annem hiç kötülemedi onu.Şahsi tercihimdi.
Derdim huzurdu kendimi bildim bileli.
Tek bildiğim anneannem ve dedem bize gelmişti.Anneme, ne kadar kötü olursa olsun erkektir başınızda dursun şeklinde laf etmişti.O zaman çok da hayırlı bişey olmadığını anlamıştım çok küçücüktüm 5 bile değil sanırım ama hala çok net hatırlıyorum.
Annem okutulmamış ve hiç çalışmamış yaşı da bi hayli küçük bir kadındı.25 ya vardı ya yoktu.
Apartmanlarda kapıcılık, aşçılık o bu şu derken biz büyüdük gittik.
Siz eğitimlisiniz ve elinizde güzel bir mesleğiniz var.Çocuklarınız sorguladığında nasıl açıklama yapabileceğinizi en azından bunun yolunu biliyorsunuz.Ayrıca babanın da görme hakkı tabi ki var.İsterlerse görecekler babalarını.
Hiçbir şey kolay değil.Yapmanız gereken en önemli şey çocuklarınıza şefkatle yaklaşmak ve duruşunuzu bozmamak.

Ekonomik özgürlüğünüz var ne Mutlu size. Siz yapamayacaksınız da kim yapacak değil mi?
Çocuklarınız belki bu şekilde daha huzurlu büyürler..
Rabbim yardımcınız olsun inşallah:)

Neden çocukların görüşmesine engel olacaksın ki.
Çocuklara karşı bir zararı yoksa yaptığın yanlış. Boşanan kadınların çoğunun düştüğü hata babaya düşman etmek.

İyi de ayrılan sizsiniz, çocuklarınız neden babasız olsun ki? Zaten onlara yine vakit ayırmak zorunda...

Neden çocukların görüşmesine engel olacaksın ki.
Çocuklara karşı bir zararı yoksa yaptığın yanlış. Boşanan kadınların çoğunun düştüğü hata babaya düşman etmek.
Yok cnm neden düşman edeyim ben sadece ayrildgimzdan dolayi kötü etkilenmezler niye bosandin deyip beni suçlamazlar insallah demek istemiştim .

Eğer kör topal giden bir evliliğiniz varsa en iyisini yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. Çoğu kadın bu aşamaya gelmek yerine eşinin her türlü lanetliğini, kötülüğünü çekiyor ve çocuklarına da çektiriyor. Burada isteyerek boşanıp mutsuz olan kadın görmedim ama aksine o adamlara katlanıp, çoluk çocuk kahrolan çok konu gördüm.

Eğer olmuyorsa olmuyordur, evde huzursuz bir ortamda baba başlarında (!) büyümektense, huzurlu babasız ortamda büyüsünler. Babaları arada babalık yapar, görüşür. En azından babalarını adam bilirler, büyüyüp akılları başlarına gelince aynı evde ondan nefret etmelerinden iyidir.

Arkadaşım daha önceki konunu az çok biliyorum. .
seni de az da olsa tanıyorum. .
Sen güçlü bir kadınsın . .
İşinde var arkadaşım neden olmasın . .
Evlilik mutsuz olmak değil. .
Kendine güven . .
2.çocuğun hayırlı olsun inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…