2 çocuklu dul bir kadın olarak yaşamak zor mu ?

Aynı durumdayız..
Mükemmel bir hayatımız olmasa da inanılmaz huzurluyuz..
Çocuklarım artık babalarını merak etmiyorlar.
Alıştılar yani..
Bu işin sırrını da biliyorum..
Mutlu anne=mutlu çocuklar..
Karşınızda nasıl anne görmek istediyseniz öyle anne olun..
Çocuklarınız size güvensinler asla yalan söylemeyin..
Öyle huzurlu ve kararlı olun ki çocuklarınız bocalamasın..
Bir de dua edin ve Allahtan yardım isteyin..
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Eğer kör topal giden bir evliliğiniz varsa en iyisini yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. Çoğu kadın bu aşamaya gelmek yerine eşinin her türlü lanetliğini, kötülüğünü çekiyor ve çocuklarına da çektiriyor. Burada isteyerek boşanıp mutsuz olan kadın görmedim ama aksine o adamlara katlanıp, çoluk çocuk kahrolan çok konu gördüm.

Eğer olmuyorsa olmuyordur, evde huzursuz bir ortamda baba başlarında (!) büyümektense, huzurlu babasız ortamda büyüsünler. Babaları arada babalık yapar, görüşür. En azından babalarını adam bilirler, büyüyüp akılları başlarına gelince aynı evde ondan nefret etmelerinden iyidir.
Çok haklısınız aslında smdi bile bana bağırınca kızım durup bizi izleyip bana bakınca çok canım yanıyor . Kendimi değil çocuğumu düşünüyorum onun psikolojisinn bozulmasndan cok korkuyorum :( sozleriniz bana kuvvet verdi aslında ancak ben geçen gün malesef eve geri geldim eşim geldi babamda bana destek cikmynca gelmek zorunda kaldim o_O:cry:

Aynı durumdayız..
Mükemmel bir hayatımız olmasa da inanılmaz huzurluyuz..
Çocuklarım artık babalarını merak etmiyorlar.
Alıştılar yani..
Bu işin sırrını da biliyorum..
Mutlu anne=mutlu çocuklar..
Karşınızda nasıl anne görmek istediyseniz öyle anne olun..
Çocuklarınız size güvensinler asla yalan söylemeyin..
Öyle huzurlu ve kararlı olun ki çocuklarınız bocalamasın..
Bir de dua edin ve Allahtan yardım isteyin..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Adiniza cok sevindim ne kadar olur ayrilali kac cocugunuz var ?

Arkadaşım daha önceki konunu az çok biliyorum. .
seni de az da olsa tanıyorum. .
Sen güçlü bir kadınsın . .
İşinde var arkadaşım neden olmasın . .
Evlilik mutsuz olmak değil. .
Kendine güven . .
2.çocuğun hayırlı olsun inşallah. .
Sağol be esesim . Dünya hayatı işte herkes illa imtihan oluyo bişeyle . Bak senin çocuğun olmuyo benim çocuğum var isim var ama kocamdan yana sanssizim malesef .

ne oldu şuan ne durumdasınız ?
Malesef geri döndüm . Eşim ertesi günü hemen geldi kızını bahane ederek isim vardı gelmek zorunda kaldım :( . Aslında tamamen btrmistm beynimde ama nasıl olduda geldim halen anlamıyorum . Eşim değişmeye çalışıyo suanlik ama halen canımı skan durumlar var .

öğretmensin işin garanti zorlanacağını sanmıyorum altından kalkarsın... huzur çok mühim... keşke birlikte başrabilseniz... belki karnındaki bir doğup ayaklanana kadar beklesen mi ki....

NE kadar güzel . Peki kaç cocugunuz var ? Cocuklarinz ne kadarda bi görüsüyo babasıyla ?

2 çocuğum var..
Babalarıyla çoook nadir görüşürler..
Çok da üzülmüyorlar..
Çünkü evlerinde mutlu ve huzurlular çok şükür..
Babalarıyla boşanmış olmamızı sıradan birşeymiş gibi düşünüyorlar..
Biryerde konusu geçtiğinde biz babalarıyla boşandık ayrıyız diyorum gayet sıradan normal gibi..
Ki gerçekten de öyle..
Boşanmak feci bişey değil..
İki anlaşamayan insanın ayrılması..
Olay sizde bitiyor..
Siz ne kadar normal davranırsanız çocuklarınız da o kadar normal görecek..
Siz ne kadar sakin ve sabırlı davranırsanız çocuklarınız size o kadar çok güvenecek..
Siz ayna olacaksınız çocuklarınıza bunu sakın unutmayın..
Siz nasıl davranırsanız onlar öyle olacak..

2 çocuğum var..
Babalarıyla çoook nadir görüşürler..
Çok da üzülmüyorlar..
Çünkü evlerinde mutlu ve huzurlular çok şükür..
Babalarıyla boşanmış olmamızı sıradan birşeymiş gibi düşünüyorlar..
Biryerde konusu geçtiğinde biz babalarıyla boşandık ayrıyız diyorum gayet sıradan normal gibi..
Ki gerçekten de öyle..
Boşanmak feci bişey değil..
İki anlaşamayan insanın ayrılması..
Olay sizde bitiyor..
Siz ne kadar normal davranırsanız çocuklarınız da o kadar normal görecek..
Siz ne kadar sakin ve sabırlı davranırsanız çocuklarınız size o kadar çok güvenecek..
Siz ayna olacaksınız çocuklarınıza bunu sakın unutmayın..
Siz nasıl davranırsanız onlar öyle olacak..
Haklısınız aslında ben 2 çocuğum olunca biraz daha korkar oldum onlara çok iyi bi anne olacagimdan eminim ama ya babalarını ararlarsa diye üzülüyorum . Kendimden yana korkum yok çünkü kirgnlklarim çok fazla eşime karşı hissizim duygusuzum . Hele bide değişmezse boşanmak bizim için kaçınılmaz ! Çocuklarımı sürekli kavga edilen bi ortamda büyütmek istemiyorum çünki .

öğretmensin işin garanti zorlanacağını sanmıyorum altından kalkarsın... huzur çok mühim... keşke birlikte başrabilseniz... belki karnındaki bir doğup ayaklanana kadar beklesen mi ki....
Malesef huzurumuz yok Heran korku içindeyim acaba smdi neye kızacak diye ! Suan beklemedeym zaten işinden yana da sikintilari var çünkü belki o Düzelirse bebekte olursa değişir diyorum ama biraz zor ümidim yok :(

Haklısınız aslında ben 2 çocuğum olunca biraz daha korkar oldum onlara çok iyi bi anne olacagimdan eminim ama ya babalarını ararlarsa diye üzülüyorum . Kendimden yana korkum yok çünkü kirgnlklarim çok fazla eşime karşı hissizim duygusuzum . Hele bide değişmezse boşanmak bizim için kaçınılmaz ! Çocuklarımı sürekli kavga edilen bi ortamda büyütmek istemiyorum çünki .

Babalarını ararlarsa babalarıyla görüşürler..
Sakın engellemeyin..
Sonuçta o kişi onların babası..
Sakın ha sakın karışmayın ilişkilerine..
İyi ya da kötü yorum yapmayın, yönlendirmeyin..
Kendi kırgınlıklarınızı bir tarafa bırakın..
Sadece kendinize ve çocuklarınıza bakın..
Hayatınızı nasıl güzelleştirebilirsiniz ona bakın..
Geçmiş geçmişte kaldı artık..

Malesef huzurumuz yok Heran korku içindeyim acaba smdi neye kızacak diye ! Suan beklemedeym zaten işinden yana da sikintilari var çünkü belki o Düzelirse bebekte olursa değişir diyorum ama biraz zor ümidim yok :KK43:

o zaman düşünme yaaa valla huzur gibisi yok... bebelerinde huzurlu huzurlub üyür daha sağlıklı normal insan olur bari....
bu erkekler kadınlara nasılsa cepte muamelesi yapıyor ama artık o devirler geçti valla öyle şey gibi kalıyorlar ortada ne zaman uyanacaklar bakalım....

o zaman düşünme yaaa valla huzur gibisi yok... bebelerinde huzurlu huzurlub üyür daha sağlıklı normal insan olur bari....
bu erkekler kadınlara nasılsa cepte muamelesi yapıyor ama artık o devirler geçti valla öyle şey gibi kalıyorlar ortada ne zaman uyanacaklar bakalım....
Aynen eşim kendisini bırakacağım i düşünmüyo bütün bu zulmü ondan :KK11:

Babalarını ararlarsa babalarıyla görüşürler..
Sakın engellemeyin..
Sonuçta o kişi onların babası..
Sakın ha sakın karışmayın ilişkilerine..
İyi ya da kötü yorum yapmayın, yönlendirmeyin..
Kendi kırgınlıklarınızı bir tarafa bırakın..
Sadece kendinize ve çocuklarınıza bakın..
Hayatınızı nasıl güzelleştirebilirsiniz ona bakın..
Geçmiş geçmişte kaldı artık..
Yo onu yapmam zaten . Ama eşim sıkıntı çıkarır Çocuklarımı isterim der diye korkuyorum . Çünkü ben onunla bağları tam olarak koparmak istyrm ama cocuklarimz oldukça bu biraz zor malesef :(

karnınızdaki neden var diyesim geliyor. neyse.

aileniz yanınızda ise sıkıntı olmaz bence. zaten öğretmenmişsiniz. bi de dul mul farketmez türkiyee kadın olarak yaşamak zor zaten. siz kendinizden iki çocuklu dul uhuhhuhuh diye bahsetmezseniz kimse bahsedemez. biraz cesaret.

çocuklarda babasız değiller. ararlarsa gider görürler.

Yo onu yapmam zaten . Ama eşim sıkıntı çıkarır Çocuklarımı isterim der diye korkuyorum . Çünkü ben onunla bağları tam olarak koparmak istyrm ama cocuklarimz oldukça bu biraz zor malesef :KK43:

olmaz o da canım çocuklarda hepten babasız kalmasın... aman aman adamlar o kadar ağar sorumluluğa gelemez bence sana gıcıklık olsun diye alcam dese bile... hem çocuklar daha anne çocuğu, hem senin mesleğin güzel..... o iş yaş yani alamaz bebeleri.....

Back
X