Merhaba kızlar ben geldim.size tecrubelerimle ışık tutmaya geldim

ben 34yaşında bi ablanızım.11yaşında bir kızım var ve maddi zorluklardan dolayı uzun yillar 2. Çocugu düşünmedim.maddi zorluklar derken kime göre neye göre zorluk onu da anlamış değilim bakıyorum kimine kıçına giyecek donu yok ama 5tane de çocuğu var hepsi sokakta.ama ben tabi salak gibi hep geleceği düşündüğüm için aman iyi bi eğitim alsın aman güzel giyinsin herşeyin en iyisine sahip olsun düşüncesiyle hep erteledim.tabi annem de açıkçası hiç destek ol demedi yap kızım Allah büyüktür biz varız arkanızda deseydi belki çoktan yapmıştım.neyse.kızım 8yaşlarına gelince kardeş istemeye başladı,eşim de isteyince ileride vicdan yapmamak için gittim spialimi çıkarttırdım ama ardından adetim kesildi gelir diye bekledim gelmeyince tahlil yaptırdım herşey normal çıktı.rahim filmi çektirdim o da normal çıktı sora doktorum yine spiral taktı denemek için adetim geri geliverdi anında.meger rahmim spiralin ayrılığına dayanamamış bana küsmüş

birkaç ay sora spirali çıkarttırdım salak doktor bana tahlil yapmadan o menogon iğnelerinden verdi hormonlarım tavan yaptı bir sürü yumurtacıklarım oldu ama o ay hamile kalamadım kısmet işte.o doktoru bırakıp bi profa gitmeye başladım ilaç vermeden yumurta takibi yaptı ama o ay da gebelik olmayınca ben sıkıldım zaten çocuk için bayılmıyordum.derken artık bebek olaylarını düşünmeyi bırakınca bikaç ay içinde hamile kaldım.bütün bu olaylar 2-2,5sene içinde oldu.hamile kaldim ama 26.haftaya kadar herşey mükemmel giderken ani bir kanamayla doğum yaptım ve oğlum 3gün sonra cennete uçtu buraları kısa geçiyorum çok sinir bozucu çünkü.bu olay 15haziranda oldu ve ben şimdi yine hamileyim ve kızım 11 yaşında.Allah nasip ederse bebiş doğarsa ablasıyla arasında 12 yaş olacak.ikinci anne gibi olacak buliyorum çünkü çok anaç ve bebekleri çok sever.ama şimdiki aklım olsa kızım 3 yaşına gelince yine hamile kalırdım.size tavsiyem arayı çok açmayın.ben ettim siz etmeyin.tabi gene herşey kısmet belki böylesi hayırlıydı bunları yaşayacakmışım.mutlaka iyi bir doktora gidin.hadiiii ikinci bebeyi yapalım deyip sadece ilşkiye girip regl gününü beklemeyin.smearınızı yaptırın mutlaka,kan testlerinizi yaptırın.doktor muayenenizi olun.belki bir aksilik vardır bilemediğiniz o hallolmadan hamile kalmanız bebiş için riskli olabilir.inşallah her isteyen anne olur hayırlısıyla..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canlarım