- 8 Ağustos 2021
- 32
- 7
- 1
- Konu Sahibi Moonmoonlight
-
Basit ve kolay yoldan etkili, tavsiye ederim.Gece sutyenle yatan bordo berelidir. Evde bile sütyen zul geliyor ki.
Konu başlığı iyi ama içerik tirt olmuş.
Ben de böyle tüyolar vercem. Kıskandım sizi. Baktım da bir sürü tüyo vermişsiniz gelir gelmez.Basit ve kolay yoldan etkili, tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederimBen de böyle tüyolar vercem. Kıskandım sizi. Baktım da bir sürü tüyo vermişsiniz gelir gelmez.
Bilgileniyoruz işte. Mesela yazın uzun saç çok yakar, terletir. Saçları toplayıp enseden uzaklaştırmak için özel lastikli ya da plastikten yapılma şeyler var, toka deniyor genel adıyla. Ben bu ay öğrenip kullanmaya başladım. Tavsiye ederim.Kk ya hızlı bir giriş yaptınız bakıyorum
Ya yapma ya şunuBilgileniyoruz işte. Mesela yazın uzun saç çok yakar, terletir. Saçları toplayıp enseden uzaklaştırmak için özel lastikli ya da plastikten yapılma şeyler var, toka deniyor genel adıyla. Ben bu ay öğrenip kullanmaya başladım. Tavsiye ederim.
Allahu ekber dağlarına yol alır10'ar tane buz koyarsak diklesme ne olur tahminen
Konuşmana dikkat et, olan bir şeyden bahsediyorum ister denemezsin ister denemezsin, rahatsız oluyosan da yazılarıma girmezsin.Bacim o 2 kup buzu al, az ensene sakaklarina filan sur beynin yanmis senin.
Yok sonra ki aşama hak ettiklerini yaşayan insanların böyle sağa sola saldırmasıBugün üye olmuşsun yaşın 17 milletin aşk sorununu çözüp göğüslerini büyüteceksin ee sonraki aşama popo dikleştirme mi
Berkecan sen misin?
Ooooovv 90 beden garanti diklesme ise göklerde olur bebişim10'ar tane buz koyarsak diklesme ne olur tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?