Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum dolgunun bir kısmının kaldığını tamamen erimediğini bir kaç sefer tekrarlarsak daha sonrasında dolgunun oturacagını söyledi. Ama acaba burnum öyle çok düz olur mu düşüncesi varDolgu 1 yıl sonra eriyor ki. Yine eski haline döner
Evet cnm dolgu 1. De eriyor ikinci de biraz kalıyor üçüncü de tamamen kalıyor ben de duydum doktor doğru demiş. Bir de bence çok güzel olmuşsunuz doğal da olmuş hiç artıkkafanıza takmayın görüntünüzü. Ben ameliyat öncesi daha güzeldim bir havam vardı. Kemer alındı ucu hafif kaldırıldı ama sonra düştü Burun ucum ve burnum daha büyük görünüyor herkes eski halin iyiydi diyor büyün simam değişti ve ne kadar alıştım desemde bu forumlardan yorumları okumaktan kendimi alamıyorum gülüşüm çok değişti dudak Burun arası mesafem çok uzadı dişlerim gülerken zor görünüyor şimdide gülüş tasarımı içim para biriktireceğimdoktorum dolgunun bir kısmının kaldığını tamamen erimediğini bir kaç sefer tekrarlarsak daha sonrasında dolgunun oturacagını söyledi. Ama acaba burnum öyle çok düz olur mu düşüncesi var
teşekkür ederim. Dolgu için Kasım da gidicem çok hafif yapacak belki hoşuma gider . Giderse tekrarlayacak işte gitmezse ameliyat diyor. Ona henüz karar vermedim.Evet cnm dolgu 1. De eriyor ikinci de biraz kalıyor üçüncü de tamamen kalıyor ben de duydum doktor doğru demiş. Bir de bence çok güzel olmuşsunuz doğal da olmuş hiç artıkkafanıza takmayın görüntünüzü. Ben ameliyat öncesi daha güzeldim bir havam vardı. Kemer alındı ucu hafif kaldırıldı ama sonra düştü Burun ucum ve burnum daha büyük görünüyor herkes eski halin iyiydi diyor büyün simam değişti ve ne kadar alıştım desemde bu forumlardan yorumları okumaktan kendimi alamıyorum gülüşüm çok değişti dudak Burun arası mesafem çok uzadı dişlerim gülerken zor görünüyor şimdide gülüş tasarımı içim para biriktireceğim
Özelden atıyorum mesajteşekkür ederim. Dolgu için Kasım da gidicem çok hafif yapacak belki hoşuma gider . Giderse tekrarlayacak işte gitmezse ameliyat diyor. Ona henüz karar vermedim.
Gülüş olayı değişiyor. Ödemler varken benim de ön dişlerim görünmüyordu ama ödemler gittikten sonra normale döndü.
burnum düştü diyorsun, doktorun bu duruma ne dedi peki ? düzeltelim teklifi olmadı mı? foto atabilir misin bir bakayım belki de kafana taktığın kadar bir şey yoktur.
doktorumla konuştuk Kasımda dolguyu yapacak begenirsem bi kaç sefer tekrarlıcak sonrasında oturur dolgu dedi. beğenmezsem dolgudan 3 ay sonra ameliyat yaparız dedi. Hem 1 senemde dolmuş olacak ameliyat olalı.Bence dolgu yaptır
Benim 4.ayda yapıldı ilk dolgudoktorumla konuştuk Kasımda dolguyu yapacak begenirsem bi kaç sefer tekrarlıcak sonrasında oturur dolgu dedi. beğenmezsem dolgudan 3 ay sonra ameliyat yaparız dedi. Hem 1 senemde dolmuş olacak ameliyat olalı.
Bakalım inşallah güzel olurda ameliyata gerek kalmaz.
burnunuz gayet iyi duruyor bence 2. bi ameliyat riskini girmeyin derim. aynı süreçleri yaşamaktan öte başka sıkıntılar çıkarsa sizin için daha yıpratıcı olur. Ben hiç bir problem göremedim açıkçası. çok rahatsız oluyorsanız da dolguyu demenizi tavsiye ediyorumdoktorum Furkan Certel.
bu da burnumun önden görüntüsü. Önden hiç bir sorunum yok.
Eki Görüntüle 2179939
siz neden dolgu yaptırdınız ? benim gibi cıkıntınız mı vardı ve sonuç nasıl olduBenim 4.ayda yapıldı ilk dolgu
dolguyu deneyeceğim. Kafama takmıyorum aslında oyle mutsuz değilim burnumu seviyorum . Ama tabi ki çıkıntı olmamasını tercih ederdim.burnunuz gayet iyi duruyor bence 2. bi ameliyat riskini girmeyin derim. aynı süreçleri yaşamaktan öte başka sıkıntılar çıkarsa sizin için daha yıpratıcı olur. Ben hiç bir problem göremedim açıkçası. çok rahatsız oluyorsanız da dolguyu demenizi tavsiye ediyorum
doktorum her türlü işleme acık . Dolgu 3 defa tekrarlandıktan sonra kalıcı oluyormuş sanırım. Önce bir dolguyu deneyeceğim hoşuma gitmezse ameliyat olacağım.Dolgu çok uğraştırır bence hazır doktorunuz da yapalım demişken bence düzelttirmek mantıklı bu sefer süreç daha kolay gibi geldi bana ama siz bilirsiniz tabi
Hafif çıkıntıya rağmen güzel ve doğal görünüyor. Basit bir işlem yapacaksa ve aklınıza takıyorsanız yaptırın. Devamlı dolgu yaptırmak daha maliyetli.Eki Görüntüle 2179063
önceliklee çok çok geçmiş olsun. Banada zor geliyor alçı , tampon olmayacak ama ikinci bir kez işlem görecek burnum. fotoyu ekledim umarım açılır :)Eki Görüntüle 2179062 Eki Görüntüle 2179062
herkes çıkıntının doğallık kattıgını söylüyor. Öyle çok kafama takmıyorum ama önce bir dolgu deneyeceğim. Ücret ödemeyeceğim. Doktorumun hatası oldugu için.Hafif çıkıntıya rağmen güzel ve doğal görünüyor. Basit bir işlem yapacaksa ve aklınıza takıyorsanız yaptırın. Devamlı dolgu yaptırmak daha maliyetli.
Yalnız çıkıntıyla da hoş görünüyor bence. İlk yüklediğiniz fotoyu görüyorum, ona göre yorum yaptım.
Dolgu en az kaç ay sonra yapılıyor?doktorum her türlü işleme acık . Dolgu 3 defa tekrarlandıktan sonra kalıcı oluyormuş sanırım. Önce bir dolguyu deneyeceğim hoşuma gitmezse ameliyat olacağım.
iyileşme sürecine bağlı sanırım. Benim 8 ay oldu ameliyat olalı. Doktorum Kasım ayına kadar beklemem gerektiğini söyledi.Dolgu en az kaç ay sonra yapılıyor?
Kısaca 1 yıl yani 1 yıl da beklemek kolay değiliyileşme sürecine bağlı sanırım. Benim 8 ay oldu ameliyat olalı. Doktorum Kasım ayına kadar beklemem gerektiğini söyledi.
ben çok rahatsız olmadığım için bekleyebilirim. Ama cok rahatsız olanlara erken yapılıyor mu bilmiyorum.Kısaca 1 yıl yani 1 yıl da beklemek kolay değil