• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Deneme için klinik ve doktor tavsiyeleri

Meralozmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
86
55
53
İstanbul
Merhabalar 34 yaşındayım daha önce 1 denemem var ve 3 yumurtam çıktı, 2. Gün transfer oldu ama tutmadı. klinik ve doktor tavsiyeleri bekliyorum.

Istanbul anket sonuçlarına baktım Memorial ve bahceci çok iyi görünüyor tedavi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum

Istanbul anket sonuçlarına baktım Memorial ve bahceci çok iyi görünüyor tedavi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum

Ben de ikinci deneme için merkez arıyorum senin gibi.Ama hala bulamadım.Benim sorunum yüksek fsh ve yumurta rezerv azlığı.İlk tedavim Bahçeci de oldu, 3 yumurtadan biri büyüdü , o da opu günü erken çatladığından tedavim yarıda kesildi. Merkez konusunda bir yorum yapmak istemiyorum buradan, ama ben de değiştimek istiyorum gittiğim merkezi. Bu sorunları olup da tedavisi başarılı olanların gittiği merkezlere bakıyorum.Memorial da yüksek fsh olursa tedaviye başlamıyorlar diye duydum, ama orası da aklımda.Bir de İstanbul- Aret Kamar var araştırdığım.Canım senin sayfandan ben de takip ederim artık önerileri.Senin tedavi olma sebebin nedir?

merhaba canım aynı soruyu bende ilk başladığımda çok araştırmıştım ve memorial ve bahçeci arasında çok gidip geldim. ve tercihimi bahçeciden yana kullandım.çünkü türkiyedeki en iyi labaratuvar burada ki bu çok önemli.yani doktorun iyi olsa bile embriyolog ve labaratuvarında iyi olması gerek. çarşamba günü transferimi oldum ve sonuç bekliyorum. eğer olumsuz sonuç alsam bile yine orda devam ederim çünkü şundan çok emin oldum ki çok etik davranıyorlar. transfer yapmış olmak için yapmıyorlar 4 aydır transfer olmayı bekledim. ta ki değerlerim istedikleri gibi olsun diye. eğer bu değerler istediğimiz gibi olmazsa bu transferi boşa yaparız ve tutmaz dediklerine bende dahil birçok kişide şahit oldum. için ferah olsun yani. doktorum erbil bey değil ama erbil beyde başlayabilirsin gidenlerin hepsi memnun....

Selam kızlar, ben Bahçecide yaptım ilk denememi. Ve ilkinde tuttu çok şükür. Doktorum Gürkan Arıkan, ekip muhteşem, tedavi boyunca ne zaman arasam, saat kaçta arasam doktoruma da hasta danışmanıma da ulaştım ve hep çok kibar bir şekilde cevap aldım. hatta transferin 9. günü adet oluyorum diye herkesi ayaklandırdım ve pazar günü hastaneye geldi doktorum.

Rabbimm sağlıklı sıhhatli doğum yapmamı nasip eder inşallah, dondurulmuşlarım var, ikinci cocuk için de orada devam edicem tedavime...

Bahçeci nin anadolu yakasındaki yerine gittim dün doktor selen hanim varmış onunla ücretsiz görüşme yaptırdilar daha önceki tetkiklerime baktı yeni tetkikler istedi çok ilgiliydi Embriyoloji Laboratuvarı hakkında çok iyi şeyler anlattılar. Bahçeci de tedaviye başlamaya karar verdim inşallah hayırlısı olur bu sefer. Burda işlem yaptıran arkadaşlarım fikirlerinizi bekliyorum

Back
X