2 denemede basarili olan arkadaslar nelere dikkat etmeliyim

sercn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
169
0
46
Ankara
slm arkadaslar 1 denemem husranla son buldu 2 denemem yakin bi zamanda siz neler yaptiniz bena ne tavsiye edersiniz

cnm ben 2. denemede çok şükür gördüm pozitifi .... 5+5 im yarın keseyi görmeye gidecem allahın izniyle inşallah güzel haberleride alırsam rahatlicam...

ilk denememle bunun arasında pek fark olmadı aslında ondada yatmıştım hep bundada yattım halaa da yatıyorum heralde 9 ay yatacam:)))
bu denememde bol bolll kabak çekirdeği yedim...birde geçen sefer progestanı iğne olarak vurulmustum bu sefer jel sıkıyorum tabii etkisi oldu mu bilmiyorum ama hani farklı şeyleri söylim diye yazıyorumm..aslına bakarsak zamanı geldi ve oldu gerisi boşş üstelik bnm ilk denemede 1 .kalite blast 6.gün transferiydi kesin gözüyle bakmışlardı tutmadı..bu garibim 3.gün transferi vee tuttuuu..

aa belkide çok önemli olabilecek birşeyi unuttum ben bu denememde hiç stres yapmadım iğnelerimi bile saymadım kaçıncı gündeyim diye,kontrollerde dr.a kaç mm vs hiçbişey sormadım...belkide o rahatlıkk güzel sona ulaştırdı

cok sevindim ben de ilk denememde hep yattim bunda fazla yatmammayi dusunuyorum doktorum bana gunluk hayatina devam et dedi isallah benimde 2 denemem
de allah yuzume guler sende isallah bebeyini kucana alcagin gunleri görursun tesekkur ediyorum

Back
X