2.denemede hamile kalanlar...

siber

ya rabbi çok şükür...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
241
0
96
Ankara
arkadaşlar 2. deneme için uzun protocol ile tedaviye başladım ağustos sonunda transfer olur sanırım.ama içimde yine bi korku var olmayacak diye.2. denemede başarıyı yakalayanlar yazabilirlermi durumları.

Ayy canım benim Allah içine huzur karnına bebiş verir inşallah. Bak Meryem suresi diye yazmışlar topicde bende okuyorum sende bolbol oku dua et, bu aylarda hep dua kapıları açık illa bizim dualarımızı duyar Yaradan

arkadaşlar 2. deneme için uzun protocol ile tedaviye başladım ağustos sonunda transfer olur sanırım.ama içimde yine bi korku var olmayacak diye.2. denemede başarıyı yakalayanlar yazabilirlermi durumları.

canım inşallah kavuşursun bebişine, bu mübarak günlerde rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. içindeki korkunun yerini inanca bırak canım inanarak başla ve devam et tedavine, hayırlı uğurlu olur inşallah
nerede başladın canım tedavine?

Ayy canım benim Allah içine huzur karnına bebiş verir inşallah. Bak Meryem suresi diye yazmışlar topicde bende okuyorum sende bolbol oku dua et, bu aylarda hep dua kapıları açık illa bizim dualarımızı duyar Yaradan[/QUO

inşallah canım inşallah hepimizin yüzü güler emekleriniz boşa çıkmaz. meryem süresini bende okuyorum birde transfere kadar tamamlıcam 70 tane yasin süresi okucam sonra 2 rekat namaz ve esmaül hüsna okucam bunları okuyanların dinelkleri kabul oluyormuş:Saruboceq:

canım inşallah kavuşursun bebişine, bu mübarak günlerde rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. içindeki korkunun yerini inanca bırak canım inanarak başla ve devam et tedavine, hayırlı uğurlu olur inşallah
nerede başladın canım tedavine?

teşekkür ederim canım inşallah tüm isteyipte emek sarfedenlerin duaları kabul olur ben genart ta yaptırcam ama dr dışardan özeline gidiyorum oda bu merkezle anlaşmalı çalışıyor

teşekkür ederim canım inşallah tüm isteyipte emek sarfedenlerin duaları kabul olur ben genart ta yaptırcam ama dr dışardan özeline gidiyorum oda bu merkezle anlaşmalı çalışıyor
tekrar hayırlı olsun canım tedavin, dr takipleri yapacak sanırım işlemler için de genartı kullanacak, dr unun ismi ne? inşallah uğurlu gelir sana opuyorumnanaktan

canım inşallah 2. denemende bebişlerine kavuşursun.bende 1. denememde negatif sonuç aldım.2.deneme ancak seneye maddi manevi yıpranıyor insan.Allah bizlere güç kuvvet versin sabır versin.
bol bol dualarla , sevgiyle kalın.

çok teşekkür ederim canım bütün takiplerim özelinde yapılıyor opu ve transfer genartta yapılıyor dr adı mustafa uğur ( umarım bana uğur getirir) zekai tahirde klinik şefi kendisi.

inşallah 2.kere denemene gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım allah yardımcımız olsun

Back
X