2.denememde negatif bir tek sizlerle paylasiyorum

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
olmadi yine tutunamadi kuzum bana esim cevremdeki herkes bu defa kesin tutacak derya bak gor hamile kalacaksin diyorlardi ama olmadi iste bu gun 11.gunum ve adetim basladi aslinda dun sabah evde test yapmistim ondada negatif cikmisti ama erken demistim testte cikmaz diye avutmustum kendimi ne yapsam isyan etmiyorum RABBIMDEN GELENE AMENNA esim daha bilmiyor iste arayip sylemekte istemiyorum ailemde bilmiyor ben gurbetteyim burda kimsem yok annemide aramak istemiyorum cok uzulur en azindan bu gece rahat uyusun yarin test yaptirinca soylerim bir tek sizlerle paylasiyorum canlarimmmm ne olur banada dua edin

Canım Allah yardımcın olsun hemen umutsuzluğa düşme bi arkadaşımızında kanaması vardı adet olduğunu sanmıştı ama testinde hamile çıktı inşallah seninkide öyle bişeydir inşallah bebğin sana bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur seni gerçekten çok iyi anlıyorum benimde bir negatifim var ama tekrar söylüyorum inşallah yanılıyosundur ve kan testin pozitif çık:Saruboceq:ar.

canim RABBIMDEN umit kesmiyorum sadece goz yaslarima hakim olamiyorum insallah dedigin ginbi olur MUBAREK BU AYDA rabbim cumlemizin yuzunu guldurur ins

deryacım umutsuzluğa düşme benimde geçen ay negatif hem genelde vücut kendini 3 ayda yenilermiş 3.ayda daha kolay olurmuş bebiş

deryacım ne olur üzülme
ben çok duydum kanaması var ama hamile
lütfen kan testi yapmadan öle deme

canim RABBIMDEN umit kesmiyorum sadece goz yaslarima hakim olamiyorum insallah dedigin ginbi olur MUBAREK BU AYDA rabbim cumlemizin yuzunu guldurur ins

Aminnnnnnnnnnn canım inşallah
Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip eyler inşallah:Saruboceq:

ben simdi nasil soylicem biricik askima olmadi bu defada tutmadi diyecem o benden daha cok istiyordu bana diyordiki derya bu defa olacak hemde kizimiz olacak senin kadarda guzel olur insallah diyordu hatta hergun annesini arayip torunun geliyor seneye yaza uc kisi gelecegiz TURKIYEYE diyordu ne olur bu gece benim icinde dua edin aglamakdan basima agri girdi

canım yaa üzme bukadar kendini herşeyde hayır vardır benimde bu ay tam doğumgünü sabahımda oldum regl bende çok ağlamıştım ama herşey kısmet canım

Deryacım ınŞallah tutunma kanamasıdır. Senın ıÇın dua edıcem. ınŞallah hamılesındır..

yazan arkadaslardan ALLAH RAZI OLSUN zaten burda actigim konulara cok az yazan oluyor nedense kimse birse yazmiyorrrr olsun senağlama

deryacım çok üzüldüm canım.ınşallah bir dahaki denemende bebeğine kavuşursun....

Ama yine de yarın testini mutlaka yaptır.
Adet olup da poz. olan çok arkadaş oldu burada.....

canım ya lütfen ümidini kaybetme allah büyüktür belki tutunma kanamasıdır.nadiren erken adet gören var ben ikinci denememde ilaçları kestikten 5 gün sonra adet gördüm benimde yumurtam az oluyo ve yaşım 40 stres yapma çokmu kanaman belirti yaşadınmı sana dua edicem inşallah tutmuştur.

Canım geçmiş olsun, ama umud etmeye devam edelim ve inşallah yarın sonucun pozitif çıkar...
Allah yardımcın olsun canım..........

canım ya hemen umutsuzluga kapılma ben de cok okudum burda kanaması gelıpte hamıle oldugunu ogrenen hatta benım bı arkadasım var 2.tup bebek denemesınde tam test yaptırcagı gun kanaması olmus ya buseferde tutmadı dıye baya bı uzulmus ama testınıde yaptırmıs ve pozıtıfı gormus megersem 3 tane koyuyorlar ya bır tanesı dusunce kanaması olmus sımdı 1kız 1 oglan ıkızlerı var

canimcim o kadar cok agrim oldiki kasiklarim cok agridi birde vucut isim 37 derecenin altina dusmedi cok az kanamam var yarin test yaptiracagim ins RABBIM HAYIRLISINI NASIP EDER

canımcım bana bır tane koymuslardı umut dunyası ıns olur dua edın ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…