2.denememde negatif bir tek sizlerle paylasiyorum

Deryacim Hurrem'in sayfasinda ceviz receli diye bir tarif var. yesil cevizlerle yapiliyor. tam da yesil cevizlerin zamani. bir de onu dene bakalim. insallah ise yarar.

Canım vardır bunda da bir hayır.Rabbim insana sabredemeyeceği derdi vermezmiş.Dayanmalı ve pes etmemelisin.Umarım herşey gönlünce olur tatlım

üzme kandini canım,bizde 2 sefer tüp bebek denedik tutmadı.vardır Allahımın bi bildiği,yaşımız geçiyor belki ama ne yapabiliriz herşey Allahın elinde biz elimizden geleni yapıroruz.Allahım İnş.isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inş.hayırlı evlatlar....sağlığımızı bozmayalım çok üzülüpte...

Derya'cım,

Lütfen kan testi yaptırmadan sakın ha sonuçtan emin olma. Lütfen önce bir kan testi.

ıNŞ BUGÜN GÜZEL HABER VERıRSıNDE BENDE UMUTLANIP SEVıNıRıM.BENıMDE TESTıM YARIN ÇÜNKÜ. SON GÜNLERDE OKADAR COK NEGATıF SONUÇ HABERı DUYAR OLDUMKı.ıNŞ SEN BUNU BOZARSIN.:emir_bebek:

gecmış ols ama bence kn testı yaptır mutlaka...............çok onemlı ınş suprız yapar bebişin

geçmiş olsun bence mutlaka bi kan testı yaptır derım üstüne görme diye bişey var belkıde öyle olmusundur bende 3 ay boyunca normal adet gördüm az az sorun etme belkı senınde öyledır

Back
X