- Konu Sahibi prenses0101
-
inş dediğin gibi olur ama bugün film çektirdik çeken doktor demiş tabi eşim ptesi kendi doktoruna göstericek daha ne anlama geldiğini bilmiyo ben internetten araşştırdım ona söyliyemedim bişey hayırda şerde allahtan ama morelim çok bozuk gizli gizli ağlıyorum inş hayırlı şeyler olur
Cokkk tesekkur ederim. İnşallah. O kadar cok istiyorumkiii. Cnm senin eşinde oldumu ameliyat?canim oncelikle sakinol ozel mesaj yazamadim burdan yaziyorum .. 4 aydir mi evlisiniz :) daha cok yeni .. ameliyat bizi eslerimizde oldu biraz degerler duzelebiliyor en azindan morfoloji duzeliyor ama bazilarinda bu duzelme uzun surebiliyor da yani yeterli olmayabiliyor seni umutsuzluga sevketmem istemem ama ameliyat olup cok hamile kalanda var .. ameliyat kolay bi ameliyat bikac gun icinde kendine geliyor biz ayni gun hastaneden cikmistik - esimde ikinci gun evde yalniz kalabildi .. iliski konusunu dr a sorman lazim bi sure alabilir ama ameliyata gore degisir sorun olursa yine yardimci olmaya calisirim .. ama sana tavsiyem oncelikle sakin ol .. insallah iyi sonuclar alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?