2. doğumunu yapanlar

doğumunuz nasıl oldu

• Ankete Katılan
    8

yildizgms

yıldız gms
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
647
13
118
Öncelikle merhaba. Ben 2. Doğumunu yapacağım ins. 2.doğum daha kolay olur diyorlar doğru mu acaba?Deneyimli annelerden cevap bekliyorum

Bayanlar yazmaz istemiyorsanız . Yukarı da anket yaptım size zahmet oolmazsa oy kullanırsanız cok sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba canım ..bende 3cuye hamileyim.
Ilk erkekti cok kolay oldu.2. Kiz çok zor oldu..yanliz önceden suyum geldiği icin sanirim zorlandim...herkezde ayni olcak diye birşey yok...
Allah hepimiz in yardimcisi olsun.

Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim ilki zor ikincisi çok kolay oldu.
Kolay doğumlar dilerim

Merhaba canım ..bende 3cuye hamileyim.
Ilk erkekti cok kolay oldu.2. Kiz çok zor oldu..yanliz önceden suyum geldiği icin sanirim zorlandim...herkezde ayni olcak diye birşey yok...
Allah hepimiz in yardimcisi olsun.

Cevapladınız için teşekkür ederim.sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip versin rabbim.

Benim ilki çok kolay olmuştu (herkese nasip olsun, epidural bir nimet :)) ikinciyi henüz söyleyemiyorum daha vaktimiz var :)

ben dogum yaptım...ilkine göre daha kolay oldu..merakım gitti artık ögrendik zor mu kolay mı oldugunu gerçi kişiye göre degişirr.hayırlısı olsun.

Normal doğum yaptım canım, inşallah 2.side aynı şekilde kolay olur :)

bişey sorucam canım, epidüral normal doğumda başta biraz sancı çektikten sonra iğne yapılıyomuş doğrumu yani sancının yarısını çektikten sora ne kıymeti kaldıki, birde başağrısı kalıyormuş doğrumu ,çok sordum ama ilk doğumum çok zor olmuştu bunu epidüral istiyorum o yüzden soruyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…