Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbiri zorunlu değil2 doz snovactan sonra 3. Doz zorunlu mu arkadaşlar
Sinovac etkili olmadığı için üçüncü aşıyı oluyorsunuz ve biontech oluyorsunuz. İki dozunuz varsa ucuncuyu de olun. Vakalar çok fena malum2 doz snovactan sonra 3. Doz zorunlu mu arkadaşlar
2 snovac sonrası 3. Biontec olunca çok febalaşanlar oldu ondan tedirgin oldum 3 doz tekrar snovac olunuyor mu acabaSinovac etkili olmadığı için üçüncü aşıyı oluyorsunuz ve biontech oluyorsunuz. İki dozunuz varsa ucuncuyu de olun. Vakalar çok fena malum
Evet güzel mantıklı bir cevap fakar mecbur bıraktılarHiçbiri zorunlu değil
Tabiki hayir, sinovac ise yaramiyor ucuncuyu o yüzden biontec oluyorsunuz zaten. Sinovac da bisey hissetmeyip biontec te semptom göstermesinin nedeni ise yaramasi zaten. Antikor uretmeye başladığınız için agri oluyor2 snovac sonrası 3. Biontec olunca çok febalaşanlar oldu ondan tedirgin oldum 3 doz tekrar snovac olunuyor mu acaba
Teşekkürler anladım m gönüllü turkovac da olunabiliyor muşTabiki hayir, sinovac ise yaramiyor ucuncuyu o yüzden biontec oluyorsunuz zaten. Sinovac da bisey hissetmeyip biontec te semptom göstermesinin nedeni ise yaramasi zaten. Antikor uretmeye başladığınız için agri oluyor
Lütfen bilip bilmeden insanlara bilgi vermeyin.2 doz sinovac tan sonra 3. Doz tamamen isteğe bağlı ister sinovac ister biontec istediğini yaptırabilir hastalar.Tabiki hayir, sinovac ise yaramiyor ucuncuyu o yüzden biontec oluyorsunuz zaten. Sinovac da bisey hissetmeyip biontec te semptom göstermesinin nedeni ise yaramasi zaten. Antikor uretmeye başladığınız için agri oluyor
Aslında ben de öyle okumuştum ama arkadaş öyle deyince şaşırmadım değilLütfen bilip bilmeden insanlara bilgi vermeyin.2 doz sinovac tan sonra 3. Doz tamamen isteğe bağlı ister sinovac ister biontec istediğini yaptırabilir hastalar.
Evet yazdığım gibi 3.Doz tamamen isteğe bağlı istediğinizi yaptırabilirsiniz.Aslında ben de öyle okumuştum ama arkadaş öyle deyince şaşırmadım değil
Bilip bilmeden? Sağlıkciyim ben bilmeden asla konusmam hele ki gebe halimle merak etmeyin. Ortada delta varyanti var ve sinovac ise yaşamıyor, yok corona olmayim ama delta olayim diyorsaniz tabiki sinovac olun, problem yok. Ben anne bebek sağlığı açısından düşünürken cevap verdim ama keşke sizde düşünerek ve kelimeleri dogru secerek cevap verseydiniz.Lütfen bilip bilmeden insanlara bilgi vermeyin.2 doz sinovac tan sonra 3. Doz tamamen isteğe bağlı ister sinovac ister biontec istediğini yaptırabilir hastalar.
Haklı olabilirsiniz ama verdiğiniz cevap hayır tabiki , olamazsınız anlamında ancak olma şansı var bunu da belirtmeliydiniz o zman kesin dille Hayr tabiki demek yerine . O yüzden bilip bilmeden demiş arkadaşBilip bilmeden? Sağlıkciyim ben bilmeden asla konusmam hele ki gebe halimle merak etmeyin. Ortada delta varyanti var ve sinovac ise yaşamıyor, yok corona olmayim ama delta olayim diyorsaniz tabiki sinovac olun, problem yok. Ben anne bebek sağlığı açısından düşünürken cevap verdim ama keşke sizde düşünerek ve kelimeleri dogru secerek cevap verseydiniz.
M Megi99 buyrun cevabınız, gerçi önemi kalmadı ama
Merhaba birsey soracaktım ailem 70 yaşında ikisini de biontech oldular 3.yü olmalari gerekiyor mu ve ne kadar süre geçmesi gerekir herkes birşey dedi kafamız karıştı sağlıklı gebelikler diliyorumBilip bilmeden? Sağlıkciyim ben bilmeden asla konusmam hele ki gebe halimle merak etmeyin. Ortada delta varyanti var ve sinovac ise yaşamıyor, yok corona olmayim ama delta olayim diyorsaniz tabiki sinovac olun, problem yok. Ben anne bebek sağlığı açısından düşünürken cevap verdim ama keşke sizde düşünerek ve kelimeleri dogru secerek cevap verseydiniz.
Merhabalar, şuan mhrs sistemlerinde de üçüncü doz için aşı hakkı çıkmıyor. Yakın da açılacak diyorlar özellikle askerlik dönemlerinde açılması bekleniyor ki taburlar kalabalik malum. Bugün de sağlık bakanının açıklamasını izlerseniz orda da diyor, hastanede yatan entube olan iki doz aşılı kimse yok, hasta oluyor ama hafif atlatıyorlar çok şükürMerhaba birsey soracaktım ailem 70 yaşında ikisini de biontech oldular 3.yü olmalari gerekiyor mu ve ne kadar süre geçmesi gerekir herkes birşey dedi kafamız karıştı sağlıklı gebelikler diliyorum![]()
Teşekkür ederim Rabbim hepimizi korusun bugünlerin biran önce bitmesi dileğiyleMerhabalar, şuan mhrs sistemlerinde de üçüncü doz için aşı hakkı çıkmıyor. Yakın da açılacak diyorlar özellikle askerlik dönemlerinde açılması bekleniyor ki taburlar kalabalik malum. Bugün de sağlık bakanının açıklamasını izlerseniz orda da diyor, hastanede yatan entube olan iki doz aşılı kimse yok, hasta oluyor ama hafif atlatıyorlar çok şüküryaştan dolayı bizlere göre ( orta yaş) yüksek yaşlara erken çıkması muhtemel ama şuan için üç yapalım değil ilk iki yapalım derdindeyiz
3. için 6 aydan sonra dusunulmeli diyorlar, bekleyip görcez net degil Allah razı olsun
![]()
Ufak bi Google araştırmasında bile bahsi geçen bi konu ama sanırım benim gördüklerim yüzünden daha da hassas oldugum konu oldugu için o seçeneği dilemedim, deltanin 20 gun karantinasi var. 20 koca gün, geçmeyen bi hastalık.. herkes özgür tabiki ister olur olmaz iki olur başka şeyler olur. Dediğim gibi benim bu halimde biraz daha hassas oldugum konu oldugu için şansa birakma taraftarı değilimHaklı olabilirsiniz ama verdiğiniz cevap hayır tabiki , olamazsınız anlamında ancak olma şansı var bunu da belirtmeliydiniz o zman kesin dille Hayr tabiki demek yerine . O yüzden bilip bilmeden demiş arkadaş
İnşallah bi an önce, inşallahTeşekkür ederim Rabbim hepimizi korusun bugünlerin biran önce bitmesi dileğiyle![]()
50 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar için geçerli 3 doz MHRS nizden girip baka birsiniz bende 2 dozu yaptırdım 3 hafta oldu mhrs den bakıyorum asiniz tamamlanmistir diyor2 doz snovactan sonra 3. Doz zorunlu mu arkadaşlar
Bende sağlıkçiyim merak etmeyin.Kesin bir dille hayır tabi ki yaptıramazsınız yazacağınıza insanlara doğru bilgiler verin lütfen.Siz öyle yazınca insanlar 3. Dozu kesin biontec olması gerektiğini düşünür.istediginizi yaptirabilirisinz fakat şu daha etkili derseniz daha doğru olur.Bilip bilmeden? Sağlıkciyim ben bilmeden asla konusmam hele ki gebe halimle merak etmeyin. Ortada delta varyanti var ve sinovac ise yaşamıyor, yok corona olmayim ama delta olayim diyorsaniz tabiki sinovac olun, problem yok. Ben anne bebek sağlığı açısından düşünürken cevap verdim ama keşke sizde düşünerek ve kelimeleri dogru secerek cevap verseydiniz.