• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta rezervi azlığı ve kalitesi için vitamin önerileri

bohem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
150
30
28
38
Merhaba yımurta sayım az ve kaliteli yumurta elde etmekte zorlanıyoruz.

Koenzim Q10, omega 3, myo- inositol alacağım. Kullandığınız ürün marka ve doz bilgisi paylaşabilir misiniz

Merhaba benim ilk tüp bebek denememde 1 yumurtam önden gitti ve boştu, transfer aşamasına bile gelemedik. İkinci denemede doktor Rosgenyl Woman önerdi, ben araştırıp ocean coq10 200mg, new life efa one omega 3, ocean d3k2, demir ve b12 de ekledim. Bu sefer 10 yumurta toplandı. Sonuç kimyasal olunca doktor rosgnyl kullanmayı bırakabilirsin onun yerine coq10 günlük 600mg ve omega 3 kullan dedi. Şuan o şekilde ilerliyorum. Ben bu ikilinin yumurta kalitesine çok etki ettiğini düşünüyorum çünkü tüp bebekten sonraki 2 ay da doğal yolla gebelik oluştu, öncesinde 1buçuk yıl hiç olmamıştı. Ama bizim farklı bir sorunumuz daha var eşimde translokasyon olduğu için kimyasal oldu onlar da.

Merhaba yımurta sayım az ve kaliteli yumurta elde etmekte zorlanıyoruz.

Koenzim Q10, omega 3, myo- inositol alacağım. Kullandığınız ürün marka ve doz bilgisi paylaşabilir misiniz
Tüp bebek tedavi öncesi Dr bunları yazdı ve hala kullanıyorum canım

Eklentiler

• IMG_0375.webp
    IMG_0375.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0374.webp
    IMG_0374.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba benim ilk tüp bebek denememde 1 yumurtam önden gitti ve boştu, transfer aşamasına bile gelemedik. İkinci denemede doktor Rosgenyl Woman önerdi, ben araştırıp ocean coq10 200mg, new life efa one omega 3, ocean d3k2, demir ve b12 de ekledim. Bu sefer 10 yumurta toplandı. Sonuç kimyasal olunca doktor rosgnyl kullanmayı bırakabilirsin onun yerine coq10 günlük 600mg ve omega 3 kullan dedi. Şuan o şekilde ilerliyorum. Ben bu ikilinin yumurta kalitesine çok etki ettiğini düşünüyorum çünkü tüp bebekten sonraki 2 ay da doğal yolla gebelik oluştu, öncesinde 1buçuk yıl hiç olmamıştı. Ama bizim farklı bir sorunumuz daha var eşimde translokasyon olduğu için kimyasal oldu onlar da.
Hangi marka coq10 ve omega 3 ü kullanıyorsunuz?

Ocean koenzim aktif formu ubikinol ve meletonin önerdi dr. Ki ben omega, magnezyum, maxijino da kullanıyorum. Şimdi demire de başladım. Havuz sistemi yapacağız şu an iğnelerimi kullanıyorum. Yumurtalar senkron büyüsün diye bu ay yasmin kullandırdi doktorum.

Back
X