2 DÜŞÜK SONRASI GENETİK SONUCUM

Az miktarda pıhtılaşma görülmüş benımde boyleydı tedbiren hamile kaldığın zaman iğneye baslarlar

Merhaba kadın doğuma gözükeceğim ama başlar değil mi hamile kaldığım da mı yoksa öncesinden başlanır mı
Soyle dıyebılırım kadın doğum suan ıcın baslamaz hamıle kalırsan baslar ama sen kan sulandırıcı alabılırsın ben oyle yapıyorum 2 gunde bır ıcıyorum olası bır gebelık olusursa farkedene kadar sorun olmasın dıye gebelık olustugu anda kan ıgnesıne başlıyorlar zaten

Hangi kan sulandırıcıyı kullanıyorsunuz acaba?

Ben de aspirin kullanmıştım. Bebe aspirini. Doktora sormadan karar vermeyin bence. Önce doktorunuzla konuşun ona göre ilerlersiniz

Merhaba tekrardan doktorumla görüştüm faktör 13 eksikliğimde çıktı ama bana bir şey kullanmana gerek yok dedi napmam gerekiyor

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 2 düşük yaptım sizin gibi. Genetikten randevu aldım. Sonuçlar kaç gün sonra çıkıyor acaba?

Bi de benim doktorum çalışmalara devam edebilirsin dedi. 35 yaşından sonra yumurta kalitesinde düşüş olduğu için düşmüş olabilirler dedi.

Dusuklerinizin nedeni sadece pıhtılaşma olmayabilir rahimdeki bir sorunda olabilir araştırılması lazim rahim filmi çektirdiniz mi

Benim iki değer heterozigot üç de homozigot idi bayağı ciddi bi pıhtılaşma vardı her gün ecopirin kullanıyorum gebe kalır kalmaz da öğrendiğim gün hemen iğne ve dokuz ay boyunca da iğne oğlumu öyle kucağıma aldım elhamdülillah benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez düşük betalar da hemen düşük oluyordu yükselme olmazdı ciddi olduğundan heralde oğlumda da her gün kan sulandırıcı aldım hapı ve değer öyle güzel artmıştı sizin az duruyor yani çok ciddi değil ama muhtemel size de iğne verirler geçmiş olsun bende sizin yaşınız da öğrendim bu arada şuan 29 olacağım

Merhaba kadın doğuma gözükeceğim ama başlar değil mi hamile kaldığım da mı yoksa öncesinden başlanır mı
Omega3 baslayin. Benim tek dusugum olduğu için testler yapılmadı fakat omega3 un kan sulandirici etkisi varmış. Bu sebeple doktorum düşük sonrasi başlattı bana.

Dusuklerinizin nedeni sadece pıhtılaşma olmayabilir rahimdeki bir sorunda olabilir araştırılması lazim rahim filmi çektirdiniz mi
Çektim onuda bir sıkıntı çıkmadı bayram sonrası kadın doğuma randevum var gidicem ama ne olduğunu anlayamıyorum düşünmeden edemiyorum

Benimde faktor 5 homozigot siz şuan ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…