Merhaba kadın doğuma gözükeceğim ama başlar değil mi hamile kaldığım da mı yoksa öncesinden başlanır mıAz miktarda pıhtılaşma görülmüş benımde boyleydı tedbiren hamile kaldığın zaman iğneye baslarlar
Soyle dıyebılırım kadın doğum suan ıcın baslamaz hamıle kalırsan baslar ama sen kan sulandırıcı alabılırsın ben oyle yapıyorum 2 gunde bır ıcıyorum olası bır gebelık olusursa farkedene kadar sorun olmasın dıye gebelık olustugu anda kan ıgnesıne başlıyorlar zatenMerhaba kadın doğuma gözükeceğim ama başlar değil mi hamile kaldığım da mı yoksa öncesinden başlanır mı
Hangi kan sulandırıcıyı kullanıyorsunuz acaba?Soyle dıyebılırım kadın doğum suan ıcın baslamaz hamıle kalırsan baslar ama sen kan sulandırıcı alabılırsın ben oyle yapıyorum 2 gunde bır ıcıyorum olası bır gebelık olusursa farkedene kadar sorun olmasın dıye gebelık olustugu anda kan ıgnesıne başlıyorlar zaten
Corasprın ıcıyorumHangi kan sulandırıcıyı kullanıyorsunuz acaba?
Merhaba tekrardan doktorumla görüştüm faktör 13 eksikliğimde çıktı ama bana bir şey kullanmana gerek yok dedi napmam gerekiyorSoyle dıyebılırım kadın doğum suan ıcın baslamaz hamıle kalırsan baslar ama sen kan sulandırıcı alabılırsın ben oyle yapıyorum 2 gunde bır ıcıyorum olası bır gebelık olusursa farkedene kadar sorun olmasın dıye gebelık olustugu anda kan ıgnesıne başlıyorlar zaten
Genetik sonucu 3 haftada çıktı benim yaşım daha 23 o yüzden biz ara verdik sonuçlarıma da temiz dendi bir sıkıntı yok dendi ama bilmiyorum napıcağımıÖncelikle geçmiş olsun. Ben de 2 düşük yaptım sizin gibi. Genetikten randevu aldım. Sonuçlar kaç gün sonra çıkıyor acaba?
Benim iki değer heterozigot üç de homozigot idi bayağı ciddi bi pıhtılaşma vardı her gün ecopirin kullanıyorum gebe kalır kalmaz da öğrendiğim gün hemen iğne ve dokuz ay boyunca da iğne oğlumu öyle kucağıma aldım elhamdülillah benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez düşük betalar da hemen düşük oluyordu yükselme olmazdı ciddi olduğundan heralde oğlumda da her gün kan sulandırıcı aldım hapı ve değer öyle güzel artmıştı sizin az duruyor yani çok ciddi değil ama muhtemel size de iğne verirler geçmiş olsun bende sizin yaşınız da öğrendim bu arada şuan 29 olacağımHerkese merhabalar benim kasım ve nisan ayında toplam 2 düşüğüm oldu 2.düşük sonrası genetik yaptırdık ilk düşüğümde ikimci düşüğümde 6 haftalıkta sonlandı sonuçlarımdan birinde heterozigot yazıyor doktorumla görüşmedim bu nedir bilginiz var mı acaba
Omega3 baslayin. Benim tek dusugum olduğu için testler yapılmadı fakat omega3 un kan sulandirici etkisi varmış. Bu sebeple doktorum düşük sonrasi başlattı bana.Merhaba kadın doğuma gözükeceğim ama başlar değil mi hamile kaldığım da mı yoksa öncesinden başlanır mı
Çektim onuda bir sıkıntı çıkmadı bayram sonrası kadın doğuma randevum var gidicem ama ne olduğunu anlayamıyorum düşünmeden edemiyorumDusuklerinizin nedeni sadece pıhtılaşma olmayabilir rahimdeki bir sorunda olabilir araştırılması lazim rahim filmi çektirdiniz mi
Şuan kullanıyorum omega demir ilacı magnezyum başladımOmega3 baslayin. Benim tek dusugum olduğu için testler yapılmadı fakat omega3 un kan sulandirici etkisi varmış. Bu sebeple doktorum düşük sonrasi başlattı bana.
Benimde faktor 5 homozigot siz şuan ne durumdasınızBenim iki değer heterozigot üç de homozigot idi bayağı ciddi bi pıhtılaşma vardı her gün ecopirin kullanıyorum gebe kalır kalmaz da öğrendiğim gün hemen iğne ve dokuz ay boyunca da iğne oğlumu öyle kucağıma aldım elhamdülillah benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez düşük betalar da hemen düşük oluyordu yükselme olmazdı ciddi olduğundan heralde oğlumda da her gün kan sulandırıcı aldım hapı ve değer öyle güzel artmıştı sizin az duruyor yani çok ciddi değil ama muhtemel size de iğne verirler geçmiş olsun bende sizin yaşınız da öğrendim bu arada şuan 29 olacağım
Ben şuan gebelik düşündüğüm için kan cıvıtıcı hap yutuyorum her gün gebelik oluşur oluşmazda hemen iğneBenimde faktor 5 homozigot siz şuan ne durumdasınız
Daha önce dogum yaptınız mı acabaBen şuan gebelik düşündüğüm için kan cıvıtıcı hap yutuyorum her gün gebelik oluşur oluşmazda hemen iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?