2 düşük sonrası yeniden gebelik

cicekligunlerr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
6
0
6
27
Herkese selamlar 1 yıl,4 aylık evliyim bu süreç içerisinde 2 defa hamilelik yaşadım ikisinde de aynı 7. Haftada düşük oldu. İlkinde kalp atışını duymuştum ikincisinde kese bozuk denmişti Bebek görülmemişti. Doktora gittim testler verdim doktor sonuçların temiz olduğunu ve hiçbir tedaviye gerek olmadığını tekrar gebelik düşünebileceğimi söyledi. Şuan tekrar hamileyim 4 hafta 2 günlük ayrı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Başına gelen var mı? Tekrar hamile kalıp sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı?

eşiniz ve sizden kromozom testi ayrı olarakta sizden trombofoli paneli testi bakıldı mı pıhtılaşma varsa genelde bu kalp durması oluyor ona göre yeni gebelikte hemen kan sulandırıcı başlanır

eşiniz ve sizden kromozom testi ayrı olarakta sizden trombofoli paneli testi bakıldı mı pıhtılaşma varsa genelde bu kalp durması oluyor ona göre yeni gebelikte hemen kan sulandırıcı başleşim

eşiniz ve sizden kromozom testi ayrı olarakta sizden trombofoli paneli testi bakıldı mı pıhtılaşma varsa genelde bu kalp durması oluyor ona göre yeni gebelikte hemen kan sulandırıcı başlanır
Eşimden hiçbir test istemedi. Bana yaptı test ama Bende de kan pıhtılaşması çıkmadı

Yani hepsinde normal mi yazıyor genlerinizin kimi doktor heterozigot olunca önemsemiyor ama aslında o bile neden oluyor
Açıkçası hangi testleri istediğini tam olarak bilmiyorum kendim biraz araştırdım sonuçlara baktım. Kan pıhtılaşması riski görünmüyor dedi. Sadece test sonuçların temiz şu anlık bir tedaviye gerek yok dedi. Özellikle içim rahat etsin diye araştırma Hastanesi'ne gitmiştim. Ama bu dediğiniz testi yaptığını sanmıyorum

Bu testi genetik bölümü yapıyor sonuçları üç kadar zaman alabiliyor en az bir ay da çıkan yerlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…