2. Düzey ultrason

Rumeysaid

Hayat sevince guzel
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
20
11
38
28
Kizlar acil cevap veririmisniz? 2. Duzey ultraona girecegim randevuyu 24+6 haftalik olunca verdiler. Bu haftada giren var mi acaba oluyor mu??

Bebeğin vücudu doğal bi yağ ile kaplanıyo ve saydamlığını yavaş yavaş yitiriyo tam o donemde yaptırıyosun iki hafta öne alabiliyosan ya da en azından bi hafta öne göremezse doktor üzülürsün.

Alamiyorum ya ugrastim ama vermiyorlar erken. Yaptiran biri varmis gormus doktor ama herseyini.

Bana 20de gel dediler oyuzden ocakta gitcem 20+2dd

Kizlar acil cevap veririmisniz? 2. Duzey ultraona girecegim randevuyu 24+6 haftalik olunca verdiler. Bu haftada giren var mi acaba oluyor mu??
bugun detayli oldum canim 24 haftaligim.aslinda 18 haftalikken randevuyu almistim.bugune randevu verdiler.sorun cikmadi.i
İlk gebeligimde de gec kalmadim ama bebegim de iki hafta onden gidiyordu.sadece kalp yonunden kesin sonuc olmuyor dedi.kalp kapakciklari bakimindan ..ama allah a sukur sorun cikmadi.

Bana doktorum 20-21-22-23. Haftalarından birine al randevunu dedi ben 22 ye aldım 24 biraz geç gibi geldi bana

bugun detayli oldum canim 24 haftaligim.aslinda 18 haftalikken randevuyu almistim.bugune randevu verdiler.sorun cikmadi.i
İlk gebeligimde de gec kalmadim ama bebegim de iki hafta onden gidiyordu.sadece kalp yonunden kesin sonuc olmuyor dedi.kalp kapakciklari bakimindan ..ama allah a sukur sorun cikmadi.
24 haftalikken gittin ve gosterdi dimi canim organlarina bakilabildi

Banada 25 haftalikken gel diye randevu verdiler bende çok supedeyim kaçta gitmemiz en uygun daha erken mi gitmek doğru bilen varsa yazsin lutfen

Devlette mutlaka 20. Hafta diyorlar . Kızımı 19+5 ti yanılmıyorsam taaa 10 haftalık hamileyken randevu verdiler

Back
X