2 Ekimde ameliyat oluyorumm..

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Merhaba kızlar.18 yaşımı bekledim ve artık ben de ameliyat olucam :) burnumda ciddi deviasyon,içinde kemik ve valv darlıgı var.her gittiğim kbb uzmanı ameliyat olman lazım diyordu en son gittiğim kbb estetik de istediğimi söyleyince plastik cerraha yönlendirdi o ben içini de düzeltebilirim ama dışı kadar garanti veremem dedi ayrı mesele.2gün sonra tahliller için çagırdı. 2 ekimde de ameliyat inşallah.ben şu ameliyat sürecinden çok korkuyorum ama :( var mu aranızda benim gibi deviasyon ve estetiği bir plastik cerraha yaptıran? Varsa süreci anlatırsa çok memnun olurum.şimdiden tesekkür ederim :)

Niğdede niyazi şimdivar adı..tanımıyorum tam nasıl biri bilmiyorum :KK43:
Örnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şans ;)

Örnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şans :KK66:
Çok teşekkür ederim:) bu arada ben sınava hazırlanıyorum.burnum için göz ardı edebilecegim sadece iki haftam var.iki haftadan sonra oturup ders calışabilecek duruma gelir miyim?

Örnek hasta fotolarina bak sisirilmis sözlere inanma net olmasini iste tam ne beklemeliyim de şöyle güzel olur böyle bilmemne olur gibi pazarlamacı sözlere inanma zorluk fazla olmuyor 3 gün kadar tamponlar alinirkende pek acin olmaz mutlaka tatlı ye tamponlari aldirmaya gitmeden ve ağzını açık tut fazla acin olmaz öyle yüzün gözün şişer ama agrin sadece egilip kalkarken hafif olur buz koyarsan oda olmaz fazla öyle yani fazla acılı birsey degil ama hayal kırıklığı kötü oluyor iyi bir doktor oldugundan emin ol bol şans :KK66:
Çok teşekkür ederim:) bu arada ben sınava hazırlanıyorum.burnum için göz ardı edebilecegim sadece iki haftam var.iki haftadan sonra oturup ders calışabilecek duruma gelir miyim?

plastik cerraha oldum, bir de profesör yani... deviasyonum düzeltemedi dışını da yapamadı. haziran başında tekrar ameliyat olcam kbbci muhammet dilbere. ameliyattan sonra nefesim daha da kötü oldu sağ yanağımı açmadan nefes alamıyorum. eskiden az da olsa alıyodum ara ara açılıp tıkanıyordu. şimdi hepten gitti.
plastikçi önermiyorum ben de senin gibi estetik girince işin içine plastikçiye gittim ama burun işi kbbcilerin işi arkadaş bunu anladım yani. revizyon için barış çakırı bile plastikçi diye eledim baştan o derece ümidimi kestim yani ki barış beyin yaptığı güzel işler ortada.
tabi bu benim deneyimim. genelleme yapmak doğru olmaz ama benim tecrübemden çıkardığım sonuç bu.

Iyice arastirmadan bian gidip kim oldugunu bilmeden ameliyat olunurmu hic bekle biraz arastirma yap ondan sonra . . Iki hafta demissinde agrilarin hafifler ama tamamen gecmez

• Canım aynı durumdayız bende 18 yaşımi bekledim 18 eylülde ameliyat oldum bende sınava hazırlanıyorm çok araştırdım acaba beni etkiler mi diye ama bi arkadasm geçen sene sınava hazirlaniyordu o olmuştu haziranda gerçi daha erken bizden ama olsun istedigi sonucu aldı sınavdan dersaneye falan da çok rahat geldi . Rehberlik ogretmenime danistim iki haftanın senin için çok kayıp olacağını düşünüyosan olma dedi. Kemik ve valv darlığı için plastik cerraha ameliyat oldum . Benim henüz çok yeni bugün 6. Günüm ama o tamponlar çıktığı an o kadar rahat bi nefes aldım ki dedim bu zamana kadar yasamiyomusum . Dış Görünümude istediğim gibi oldu doktorum fotoğrafmi çekmiş kapatmadan ameliyatta beğendim ben. Benim arkadasim kbbciye oldu dışını begenmedi hiç . Yani genelleme yapmak yanlis bence iyi kbbci de iyi plastik cerrah da hem içini hem dişini iyi yapar ben arastirmadan olma derim doktorunu iyi araştır bide sonra bunun psikolojisi var bütün bi seneni engellemesin . Ben küçük bi şehirde yaşıyorum doktorum cevre illerden duyulmuş sadece ama yaptığı burunlara baktım sağolsun şikayet edeni bulamadım oldum. Umarım güzel olurda benide engellemez. Senin de istediğin gibi geçer umarım :KK54:

Merhaba kızlar.18 yaşımı bekledim ve artık ben de ameliyat olucam :) burnumda ciddi deviasyon,içinde kemik ve valv darlıgı var.her gittiğim kbb uzmanı ameliyat olman lazım diyordu en son gittiğim kbb estetik de istediğimi söyleyince plastik cerraha yönlendirdi o ben içini de düzeltebilirim ama dışı kadar garanti veremem dedi ayrı mesele.2gün sonra tahliller için çagırdı. 2 ekimde de ameliyat inşallah.ben şu ameliyat sürecinden çok korkuyorum ama :KK43: var mu aranızda benim gibi deviasyon ve estetiği bir plastik cerraha yaptıran? Varsa süreci anlatırsa çok memnun olurum.şimdiden tesekkür ederim :)

Merhabalar, dr size burnunuzdaki problemleri bir bir saymış. Ameliyatta burnun dışarıdan estetik görüntüsü kadar iç problemlerin giderilmesi de şart ve görüştüğünüz plastik cerrah içi için garanti veremem diyor bu durumda acele ameliyat kararı vermemenizi tavsiye ederim. Burun içindeki problemleri gideremezse sonrasında daha ciddi nefes alma sorunu yaşarsınız. Her iki problemi de giderebilecek iyi bir plastik cerrah ya da KBB uzmanı bulmanız gerekiyor bence. Ameliyat süreci korkutucu değil 1-1,5 hafta da toparlanırsınız önemli olan doğru ellerde olmak.

Merhabalar, dr size burnunuzdaki problemleri bir bir saymış. Ameliyatta burnun dışarıdan estetik görüntüsü kadar iç problemlerin giderilmesi de şart ve görüştüğünüz plastik cerrah içi için garanti veremem diyor bu durumda acele ameliyat kararı vermemenizi tavsiye ederim. Burun içindeki problemleri gideremezse sonrasında daha ciddi nefes alma sorunu yaşarsınız. Her iki problemi de giderebilecek iyi bir plastik cerrah ya da KBB uzmanı bulmanız gerekiyor bence. Ameliyat süreci korkutucu değil 1-1,5 hafta da toparlanırsınız önemli olan doğru ellerde olmak.
aynen plastik cerrah nefes sorunumu daha da kötü hale getirdi tamamen tıkandım

Merhaba ben Uzm. Psikolog Melike Şeker Cinbay. Yıllarca burun estetiği yaptırmak istedim fakat sonucu konusunda endişelerim olmasından dolayı hep erteledim. Burnumda deviasyonun nefes almamı zorlaştırması ve eğriliğin belirginleşmesiyle burun ameliyatı olmaya karar verdim. Her ameliyat önemlidir tabii ama yüzünüzün tam ortasında ifadenizi olumlu ya da olumsuz etkileyecek burun; kadın psikolojisi düşünüldüğünde 10 kat daha önemli☺️ Bu işi en iyi kimin yapacağı konusunda araştırmalara başladım, yıllardır sağlık sektöründe olduğum için daha da şanslıydım☺️Açıkçası estetik olunca da hep özel hastaneler aklıma geldi aslında.Gerek sosyal çevrem gerekse de iş çevrem hep Dr. Niyazi Şimdivar dan başkasına güvenmem konusunda sözleşmiş gibiydiler. Kimdir bu Dr. Niyazi Bey diye internetten baktığımda bu kadar tavsiye edilen doktorun çalıştığım hastanede olduğunu öğrenince inanamadım. Kendisine ulaştım ve ameliyat olmak isteğimi ifade ettim. İletişimi o kadar iyiydi ki kaygılarımdan eser kalmadı. Bugün tam 2 ay 10 gün oldu ameliyat olalı ve çok mutluyum. Burnum harika oldu. Ameliyat sonrasında şişlik morluk hiç olmadı. Hiç ağrım da olmadı. Kesinlikle işinde çok başarılı. Her aynaya baktığımda minnettar oluyorum.

Bende 2 saat sonra tampon aldirmaya gidicem tatli ye derken tampon aldirirken mi rahatlatiyor canim

Back
X