Philips Avent SCF312/60 elektrikli-pilli-manuel Göğüs pompası set halinde 120 tl..
Baby me Göğüs pedi 20-25 adet
Baby me süt saklama poşeti 10-12 adet
Pompanın biberonu çok kullanıldığı için onun yerine hiç kullanılmamış 2 boy via kap veriyorum.daha sonra mama kabı olarakda kullanılıyor.göğüs pompasının mühürlü poşetinde hiç kullanılmamış parçaları mevcut alan kişi onları takarak yepyeni bir pompa sahibi olacak.pil aparatı,manuel aparatı hiç kullanılmadı.
Merhaba,henüz satılmadı.merhaba avent süt pompası satıldı mı
Bu begendim takas düşünürsünüz. ?İNTEX ŞİŞME OYUN PARKI..-35 tl
Yepyeni,bütün aksesuarları tamdır,şişme olduğu için bebeğe zarar verecek biryeri yok,güvenle oynayabilir.kullanılmamış yedek yama için yapıştırma parçası beraber gönderilecektir.
SatıldıBu begendim takas düşünürsünüz. ?
Boba wrap sling 75 tl...
3-4 kez kullanıldı,sıfırdan farksız
Eki Görüntüle 1575368 Eki Görüntüle 1575371 Eki Görüntüle 1575370
KIZ BEBEK HASTANE ODASI SÜSLEME SETİ..-90 tl
Doğumda hastane odası süslemesinde kullanıldı.süsleme için gerekebilecek bütün aksesuarları ve parçaları tamdır.anne yatağı ayak ucu süsü,bebek yatağı giydirme tülü,kapı süsü,2 adet uzun maşallah,kullanılmamış beyaz ve pembe toplam 14 adet balon,2 adet sepet ve 50 adet hediyelik bebek sabunu(fazla yaptırmıştım)
Merhaba,hepsi satıldıMerhaba,
Süsler satılmadıysa ilgileniyorum ama sadece anne ve bebek yatak süsleme olanları ile sepet, kapı süsü v hediyelikleri hazır bu şekilde size de uygun mu?
Merhaba.ürün satılmadıysa hemen almak istiyorumBoba wrap sling 75 tl...
3-4 kez kullanıldı,sıfırdan farksız
Eki Görüntüle 1575368 Eki Görüntüle 1575371 Eki Görüntüle 1575370
Merhaba,ürün satıldıMerhaba.ürün satılmadıysa hemen almak istiyorum
Ürünle ilgileniyorum . Satıldı mı ? aksoyhilal@outlook.com mail atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?