Bebek İkinci El 2.el bambu beşik arıyorum...

canım bu benimki boyasız bambu beşik istediğinde sallanabiliyor istediğinde parçasını takıp sabitleyebiliyorsun tutumlu annede satışa 320 liraya koymuştm ama orası komisyon kesiyormus burdan alırsan fiyatta yardımcı olurm

Eklentiler

• P1060112.JPG
    P1060112.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 1.368
  • P1060114.JPG
    P1060114.JPG
    93,5 KB · Görüntüleme: 965
  • P1060115.JPG
    P1060115.JPG
    80,6 KB · Görüntüleme: 667
ne kadar yardımcı olursun. fiyatın bayağı yüksek çünkü. nerde oturuyorsun +kargo olacak.

Merhaba,

Açık kahve bambu beşik var. Oğlum 1-2 ay kullandı. Daha çok odasına aldığımız büyük yatakta yattı ve onu nerdeyse hiç kullanmadık. Annem bakacağı için gündüz annemlerde kullanır diye aldık ama maalesef kullanmadı. 550 tl ye almıştım, cıbınlık ve alt minderi dahil 320 tl'ye satıyorum. İlgilenenler olursa mesaj atabilirsiniz. Adres: Gebze/ KOCAELİ.

% 100 bambu beşik var bende beyaz renkte saten nevresimi ve yatağı dahil tüm takımı birlikte 250 tl. Düşünürsen fotoğraf atarım

temiz kullanılmış bambu beşik arıyorum. yatağı nevresimi dahil olan.
Ben satıyorum hala lazımsa bana msj atın 2 adet yastık , 1 adet altın yastığı, yorgan ve 1 sepet eşyalarını koymak için

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    168,7 KB · Görüntüleme: 66
  • image.jpeg
    image.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 73
ben de bambu alcaktim 3 aydan sora rahat yatamiyormus bebek... park yatak aldim

Park yatak varda sallarken altındaki sallanmasini sağlayan demir iki dk sonra cikiveriyor bendekimi öyle bilmiyorum. Birde yatağın yanında kocaman duruyor çocuğu hem göremiyoruz kalkmadan hemde zor salliyoruz

Park yatak varda sallarken altındaki sallanmasini sağlayan demir iki dk sonra cikiveriyor bendekimi öyle bilmiyorum. Birde yatağın yanında kocaman duruyor çocuğu hem göremiyoruz kalkmadan hemde zor salliyoruz

ben daha tecrube edemedim:)...bambu diye tutturmustum da iste 3 aydan sora kullanamiosun fln dediler almadim... smdi de konuyu gorunce yazmak istedim... bu arada tutumluanne diye bi site var orda da baya satan vardi

Park yatak çok güzel aslında kullanışlı tutumlu anneyede yeni üye oldum ordada çeşit var

X