chilekciko Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2011 Mesajlar 852 Emoji Skoru 478 Puanlar 103 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi chilekciko #1 Kizlar telefon degistirdigimden dolayi eski telefonumu satiyorum. 2014 subat ayi gibi almistim HTC one 32 GB Kirmizi Cizik dahi yok. 2 kilif sarj aleti Kulakligi Kutusuyla verilecektir. Ilgilenen olursa ozelden fotograf yollayabilirim.
Kizlar telefon degistirdigimden dolayi eski telefonumu satiyorum. 2014 subat ayi gibi almistim HTC one 32 GB Kirmizi Cizik dahi yok. 2 kilif sarj aleti Kulakligi Kutusuyla verilecektir. Ilgilenen olursa ozelden fotograf yollayabilirim.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 302.117 Emoji Skoru 626.648 Puanlar 1.423 Yer Malatya 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi chilekciko #2 1 konudan fazla satıyorum konusu açmak yasaktır.. Burdan devam edin lütfen.. Chilekciko'nun Butiği İlk mesaj dışında resim eklemek yasaktır..Bilginiz olsun...
1 konudan fazla satıyorum konusu açmak yasaktır.. Burdan devam edin lütfen.. Chilekciko'nun Butiği İlk mesaj dışında resim eklemek yasaktır..Bilginiz olsun...