2. embriyo transfer

Umutkalbimde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
89
47
3
31
merhaba iki embriyo olup tutma olasılğı nedir ?bide embriyo koyuyolr tutmadıysa koydukları embryo kanama yoluyla mı gidiyor ?

2 embriyoda şans tabiki biraz daha yüksek en azından biri tutmasa biri tutabilir.bnde 2 embryo transferi oldum.sonuc bekliyorum.zaten kan testinde negatifi görünce ilaçlarını kestiriyrlar bir hafta içinde adet olursun aderinle beraber gidiyr onlarda

merhaba iki embriyo olup tutma olasılğı nedir ?bide embriyo koyuyolr tutmadıysa koydukları embryo kanama yoluyla mı gidiyor ?
İkiz gebelik çok riskli. Ben iki seferde de tek koydurdum. Gebelik riskli geçiyor, doğum erken oluyor. Küvöz süresi uzuyor. 35 yaştan önce doktorlar tek tavsiye ediyor zaten. Büyütmesi de ayrı zor

Örneğin iki arkadaşımın başına şöyle bir durum geldi. İki embriyo koyuldu. Hamile olduklarını öğrendiler, sonra kanama başladı. Embriyolardan biri devam etmemiş, düşüyormuş. Düşerken kalp atışı olan diğer embriyoyu da düşürdü.

Merhaba arkadaslar banada 2 subat yani bugun 2 embriyo transferi oldu. Toplamda 4 yumurtam olustu birisi gelismedi tdöllendikten sonra biriside tutmadi 2 tanesi basarili olunca doktorum ikisinide yerlestirdi. Nasil olur bilmiyorum ama eger riskli bir durum olsaydi doktorum oyle bir sey yapmazdi.

2 embriyoda şans tabiki biraz daha yüksek en azından biri tutmasa biri tutabilir.bnde 2 embryo transferi oldum.sonuc bekliyorum.zaten kan testinde negatifi görünce ilaçlarını kestiriyrlar bir hafta içinde adet olursun aderinle beraber gidiyr onlarda
Merhaba 2 embryo transferinde sans mi yukseliyor genelde ikiz gebelik gelisim acisidan sorunlu deniyor oyuzden soruyorum

doktorum bi sakınca görmediği için çift koymak istedik biz.sansin daha yüksek olduğunu söylüyor doktorum ama benimkiler malesef ikiside tutunamadi
Merhaba 2 embryo transferinde sans mi yukseliyor genelde ikiz gebelik gelisim acisidan sorunlu deniyor oyuzden soruyorum

Back
X