2 embriyo transferi

Aminnn inşallah çok teşekkürler. Peki tavsiyeniz nedir tek mi iki mi
Yasinda kucukmus tavsiyem tek transfer denemen. Her bunye ikiz bebegi son anlarina kadar tasiyamiyo bolunurse de Allahin takdiridir. Haliyle zorlu bi hamilelik sureci oluyo ikiz olunca. Benim sansim onceden de bi dogumum var olmasiymis bu sayede 38.haftanin basina kadar kasilmalara ragmen dayanabildim.

Çok geçmiş olsun benim 2 yumurtam gelişiyordu sadece ilk tedavimde opu günü yumurtalar boş cıktı dedi doktor. Novafertil Dilek Incesu asla hakkımı helal etmiyorum çünkü bunu farketmesine rağmen boş yere anestezi verip yumurta topladı. Ve cooook yüksek dozda ilaç kullandığından erken çatlama olmuş olabilir benim de. Her neyse :) transfer yapılmadığı için iade almaya gittiğimde. "Boşuna uğraşma kızım benim yapamadigimi fizana gitsen de kimse yapamaz ben kaç senelik doktorum merkezim Konyanın en büyük merkezi " şeklinde konuştu ve parayı alana kadar muhteşem davranan kadının bi anda hareketleri tavri degisti. O söylediği kelimeleri aylarca unutamadım acayip strese girdim. Bir daha o merkezin önünden geçmeyi bile Rabbim nasip etmesin
Ne pislikmis ya😡

Merhabalar. Ilk tüp bebek denememde hiç yumurtam çıkmamıştı 2.denememde 2 blastokist embriyom oluştu çok şükür. 1,5 cmlik çikolata kistim olduğundan kisti baskılamak icin embriyolar donduruldu transferi önümüzdeki ay olacak. Ama sormak istediğim şu sadece 2 embriyom olduğu için ikisini de transfer ettirmeli miyim? Hangi durum daha sağlıklı olur? 2 embriyo transfer ettirildiğinde 3 ve 4üz gebelik ihtimali var mıdır yuksek midir?
Bende de çikolata kisti var 3 embriyo transferi yapılacak ama benimkiler 3.gün başka da yok

Merhabalar. Ilk tüp bebek denememde hiç yumurtam çıkmamıştı 2.denememde 2 blastokist embriyom oluştu çok şükür. 1,5 cmlik çikolata kistim olduğundan kisti baskılamak icin embriyolar donduruldu transferi önümüzdeki ay olacak. Ama sormak istediğim şu sadece 2 embriyom olduğu için ikisini de transfer ettirmeli miyim? Hangi durum daha sağlıklı olur? 2 embriyo transfer ettirildiğinde 3 ve 4üz gebelik ihtimali var mıdır yuksek midir?
Canim kalitelimi embriyolarin..2 embriyo ile sansini artirrisin..diye dusunuyorum..

yok bendede vücud amh farklı gösteriyor deniyor laboratuvarla ilgili değil bence. ama özel tüp bebek doktoruna sormuştum bu durumu bana dediki bu yumurta hazneni gösterir bankada ki para gibi dedi bu ay 4 görürsün ama diğer ay daha yüksek olabilir amh bu yüzden iyi demişti ama ben yine anlamadım herkes bir ayrı :KK70: senin fsh çok yüksek değilmiş allahtan benim 21di sonra ilaçla düşürdüm fln şimdi ne durumda bende bilmiyorum bıraktım bu işi :)
Fshı düşürmek için hangi ilacı kullandınız ? Benim de sınırda doktor sadece balık yağı ve vitamin takviyesi verdi.

Fshı düşürmek için hangi ilacı kullandınız ? Benim de sınırda doktor sadece balık yağı ve vitamin takviyesi verdi.
kaç ki sizinki ? benimki fsh 21 ilen cyclo-prognova ve biosteron dhea kullandım ama biosteronu 3 ay kullandım cyclo ilk tüp bebeği yapana kadar devam ettim sonra bıraktım

kaç ki sizinki ? benimki fsh 21 ilen cyclo-prognova ve biosteron dhea kullandım ama biosteronu 3 ay kullandım cyclo ilk tüp bebeği yapana kadar devam ettim sonra bıraktım
Benim 10.67di. Balık yağı ve supralife women kullanıyorum.

fsh bazı doktorların dediği anlık bişeymiş dönemselmiş yani biz beynimizle karar veriyormuşuz stres sıkıntı vs. gibi. 10 gene iyi mühim olan yükselmemesi.
İnşallah düşer. Benim Ocak ayında 7ydi. sonra 10a yükseldi inşallah daha da yükselmez.Siz yaptırdınız mi tüp bebek?

İnşallah düşer. Benim Ocak ayında 7ydi. sonra 10a yükseldi inşallah daha da yükselmez.Siz yaptırdınız mi tüp bebek?
benim 21di sonra ilaçlarla 15e düştü. sonra tüp bebek yaptırdım ama maalesef tutmadı. sonra tekrar baktırdım 13dü kendiliğinden ondan sonra hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi içtim 19a çıkardı bıraktım hemen daha da baktırmadım :D

benim 21di sonra ilaçlarla 15e düştü. sonra tüp bebek yaptırdım ama maalesef tutmadı. sonra tekrar baktırdım 13dü kendiliğinden ondan sonra hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi içtim 19a çıkardı bıraktım hemen daha da baktırmadım :KK70:
İnşallah düzelmiştir bir daha ki denemede tutar.🙏

Back
X