2 embriyomu 3 embriyomu transfer ettirmeliyim

Bebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
366
En iyi cevaplar
1
126
53
32
2 embriyomu tranfer ettirmeliyim 3 mü
Hekim 3 olsun şansın yüksek olsun diyor
Napmalıyım
Kıbrısta tedavi görüyorum

Cogul gebelik baslı basına risk,erken dogum riski yuksek biliyorsunuz. Yasınız kaç, kacıncı deneme? İki yapalım derler de üç yapalım diyeni gormemiştim. Üçüde tutabilir sonucta kimse garantisini veremez, bu durumda ne hissedeceginizi dusunun. Drlar genelde üçüz gebeliklerde riske atmamak için birini sonlandırmayı teklif ediyor. Siz bunu kabul edebilecekmisiniz boyle birsey olursa..
Embriyo kaliteleri orta veya düşük diye dusundum ben dr bu konuda bilgi verdi mi?
Eğer blast embriyolar ve kaliteleri iyiyse ve yasınız ileri degilse tek embriyo daha mantıklı her zaman için. Canlı dogum oranı daha yuksek olur.

Emriyolarınız çok sağlıklı dediler
İlk deneme / yaş 29
Kıbrısta transfer oluck
Şansım yüksek olsun diye dedi dr.
Pko sendromum var düzenli adet görüyorum.
Kaç transfer ettirmeliyim kafam karışık

Çoğul gebelik yüksek riskli oluyor
Benim 1 kızım vardı kardeşi olsun dedik bizde istedik tüp bebek tedavisine başladık tutmaz diye 2 tane embriyo transfer oldu 2side tuttu

hamileligim çok riskli geçti 35+1haftalikken doguma alindim bebeklerimden biri kuvoze girdi
Yarın 40 günlük oluyoruz ama çok zorlanıyorum tek bakıyorum
İyi düşünün inş tedaviniz olumlu sonuclanir bol sanslar

Hep allahtan birtane olsun saglikli olsun diyorum benimde kimsem yok zor bakarim
Eşim tek çalişiyor kiradayim
Tüp bebek tedavilerndn işede gremiyorum

Hep allahtan birtane olsun saglikli olsun diyorum benimde kimsem yok zor bakarim
Eşim tek çalişiyor kiradayim
Tüp bebek tedavilerndn işede gremiyorum
Allah yardımcınız olsun
Benim sütüm çok az çoğunluk mama yiyorlar gazlari çok olduğu için aptamil conformil önerdi Dr 300gr bi paketi bir gün gidiyor aylik sırf mama parası 3.600tl tutuyor bez vitaminleri hariç eşimin işi iyi çok şükür ev kendimizin
Doktorunuzla konuşun rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Doktorla konusunca daha cok pskolojim bozuluyor insan halinden anlamiyorlar katilmişim gbi bakiyor bana
Çoğul olunca öldürcen mi ddi bana şakayla
Ben öldürmeye değil can dünyaya getirmeye gelmişim.
Afalladim öyle deyince
3 embriyo transfer edelim 1 tanesini sonlandiririz ddi bana

Bu konuda bilir kişi tabiki doktorlardır ama üçüz riskli, madem çoğul gebelik yapılıyor ikiz daha mantıklı. Bana da doktorum ilk denemede tek embriyo olunca şans daha yüksek olur diyerek tek embriyo transferi yaptı

2 embriyomu tranfer ettirmeliyim 3 mü
Hekim 3 olsun şansın yüksek olsun diyor
Napmalıyım
Kıbrısta tedavi görüyorum
2 ve üzeri olması için başta yaşının 35 üstü olması gerekiyor yada 35 yaş altıysa yaşiın tüp bebek denemelerinin bi kaç defa başarısız olması gerekiyo ki 2 ve üzeri transfer edilsin yasal şekli budur. Bende 28 yaşındayım 2 embriyom vardı ama tek transfer edildi.

Sonucunuz pozitifmi

Yurt disinda yazdiklarinizin tam tersi uygulaniyor tek istiyorum dedim
3 koyalm dediler
3ü kbul etmek istemiyorum ddm
O zaman 2 diyolar

1 transfere yine hc parlak bakmyo kıbrıs

Tekte şans daha azmıs
Iki embriyoda biri tutmazsa diğerinin tutma ihtimali varmis

29 yaş,ilk deneme ve pko için biraz fazla cesur bı davranış 3 embriyo.Gebeligi mutlu geçirmek varken neden birini sonlandirma gibi kötü bı tecrübe yasayasiniz.Doktorunuz siz ne derseniz onu yapmak zorunda.Siz tek embriyo transferi derseniz tek embriyo transferi yapılır.Bence tek embriyo ile deneme yapın.Defalarca denenmiştir de tutmamistir hadi bu defa 3 embriyo transfer edelim şansı arttıralım denir de anlarım ama 29 yaş,ilk deneme ve pko için riskli bı eylem.

Pko için ndn riskli tecrübelerinizi bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
Riskli derken ben sizde büyük bı sorun göremedim eğer erkek kaynaklı özel bı durum yoksa.Yani 3 embriyonun tutma ihtimali yüksek.Bu da riskli gebelik demek.O anlamda riskli dedim.Yasiniz çok genç.Yumurtalariniz muhtemelen sağlıklıdır.Ustelik pko da yumurta gelişimi fazladır.Bi anlamda şanslısınız da.Ben olsam 2 embriyoyla şansımi denerdim.Kaldi ki onların bile transferden sonra anne rahminde bölünme ihtimali var.Eger iki embriyo da tutarsa büyük bir risk olmadığı sürece ikiz gebeliğimi devam ettirirdim

Içimdeki döktünüz ben çok sağliklıymışım
Embryolarım çok kaliteliymiş
Garantiye almak 3 koyuyor kıbrıs şansı arttırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…