Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın çok mu büyük, ya da embriyolar çok mu kalitesiz. Neden 3 diyorki?2 embriyomu tranfer ettirmeliyim 3 mü
Hekim 3 olsun şansın yüksek olsun diyor
Napmalıyım
Kıbrısta tedavi görüyorum
Çoğul gebelik yüksek riskli oluyorEmriyolarınız çok sağlıklı dediler
İlk deneme / yaş 29
Kıbrısta transfer oluck
Şansım yüksek olsun diye dedi dr.
Pko sendromum var düzenli adet görüyorum.
Kaç transfer ettirmeliyim kafam karışık
Hep allahtan birtane olsun saglikli olsun diyorum benimde kimsem yok zor bakarimÇoğul gebelik yüksek riskli oluyor
Benim 1 kızım vardı kardeşi olsun dedik bizde istedik tüp bebek tedavisine başladık tutmaz diye 2 tane embriyo transfer oldu 2side tuttu
hamileligim çok riskli geçti 35+1haftalikken doguma alindim bebeklerimden biri kuvoze girdi
Yarın 40 günlük oluyoruz ama çok zorlanıyorum tek bakıyorum
İyi düşünün inş tedaviniz olumlu sonuclanirbol sanslar
Allah yardımcınız olsunHep allahtan birtane olsun saglikli olsun diyorum benimde kimsem yok zor bakarim
Eşim tek çalişiyor kiradayim
Tüp bebek tedavilerndn işede gremiyorum
2 ve üzeri olması için başta yaşının 35 üstü olması gerekiyor yada 35 yaş altıysa yaşiın tüp bebek denemelerinin bi kaç defa başarısız olması gerekiyo ki 2 ve üzeri transfer edilsin yasal şekli budur. Bende 28 yaşındayım 2 embriyom vardı ama tek transfer edildi.2 embriyomu tranfer ettirmeliyim 3 mü
Hekim 3 olsun şansın yüksek olsun diyor
Napmalıyım
Kıbrısta tedavi görüyorum
Tekte şans daha azmısBu konuda bilir kişi tabiki doktorlardır ama üçüz riskli, madem çoğul gebelik yapılıyor ikiz daha mantıklı. Bana da doktorum ilk denemede tek embriyo olunca şans daha yüksek olur diyerek tek embriyo transferi yaptı
Riskli derken ben sizde büyük bı sorun göremedim eğer erkek kaynaklı özel bı durum yoksa.Yani 3 embriyonun tutma ihtimali yüksek.Bu da riskli gebelik demek.O anlamda riskli dedim.Yasiniz çok genç.Yumurtalariniz muhtemelen sağlıklıdır.Ustelik pko da yumurta gelişimi fazladır.Bi anlamda şanslısınız da.Ben olsam 2 embriyoyla şansımi denerdim.Kaldi ki onların bile transferden sonra anne rahminde bölünme ihtimali var.Eger iki embriyo da tutarsa büyük bir risk olmadığı sürece ikiz gebeliğimi devam ettirirdimPko için ndn riskli tecrübelerinizi bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz