2 embrıyomu 3 embrıyomu

Canım...
Seninki de ne ilginç olmuş... :CüvCüv:
Maşallah...
Yani aslında oğluşların tek yumurta ikizi sırnaşık şey
Harika bir durum, sağlıkla da kucağına almışsın, Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin... :dance:

yarın transfer gunum heyecandan ne yaptıgımı bılmıyorum

Canım, bence de sen 3 embriyo transfer ettir, ne olur, ne olmaz...
Hem 3ünün de tutmasından korkma bence, bu sitede bir kuzzum28 var, maşallah 4üz doğurdu, çok da iyi durumları.
O yüzden bence riske atma, hayırlısı olaun canım... Allah embriyolarına kuvvet versin, hayırlısıyla tutunsunlar inşallah...

Melisesracığım, ne yaptın, merak ettim.
Sanırım dündü transfer, belki de dinleniyorsundur ama yine de soruyorum.
Hakkında hayırlısı canım, inşallah güzel haberlerini alırız... :ecrin_bebek::ecrin_bebek: ecrin_bebek:???)

merhaba canim ben biraz gec gördüm konunu senin embryo transferi yapildi degilmi nerde yaptirdin bitanem.insallah rabbim emegini bosa cikarmaz allah yüzünü güldürsün.
bende aralik ayinda embryo transferi yaptirdim banada 3 tane yapildi ama ikisi tuttu su an 13 haftalik ikizlerime hamileyim cok sükür allahima rabbim isteyen herkese ysatsin.

cuma gunu yapıldı canım amerıkan hastanesınde ınsallahhhh hayırlı haberler alabılırım
ılk gunden berı acayıp agrım var ve mıgde bulantısı korkuyorum

Sevgili kaya, hayırlı olsun canım bebişlerin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

cuma gunu yapıldı canım amerıkan hastanesınde ınsallahhhh hayırlı haberler alabılırım
ılk gunden berı acayıp agrım var ve mıgde bulantısı korkuyorum

Melisesracığım, hayırlı olsun canım, Allah sen,n ve eşinin yüzünü güldürsün, inşallah kalp atışlarıyla bebiş veya bebişlerinizin tutunduğunu görüp sonra da sğlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...

Meliserra arkadasım durumumuz benzer 3 gün aramız var inş. güzel haberler veririz birbirimize günler nasıl geçiyor herşey yolunda mı? kendine ii bak hoşçakal

kıslar hamıleyım ALLAHIMA sukurler olsun ama ohss den dolayı 10gundur hastanede yatıyorum bebişimide goremedım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…