Doğuma Hazırlık 2 erkek annesi olan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

EgeliFatosh

oğluma kardeş geliyor..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.465
3
156
Ankara
bugün öğrendim..ikinci bebeğim de erkek..kime söylesem sanki başıma bi felaket gelmiş gibi..."olsun, önemli olan sağlıklı olması, hayırlısı böyeymiş" vb teselli sözcükleri söylüyor..benim teselliye ihtiyacım var mı gerçekten, 2 erkek annelerine soruyorum, avantajları dezavantajları neler 2 erkek annesi olmanın...

Bu tür insanlara söylenecek çok şey var da...
Evlat evlattır kızı erkeği olmaz. Evlatlarımız Allah'ın bize emanetidir, bunun farkında olan biri böyle söylemlerde bulunmaz ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Yavrunuz hayırlı ve sağlıklı olsun inşaallah.

Canim allah saglikla kucagina almak nasip etsin.benim de 2 oglum var 15 ve 6 yaslarinda
bende uzulmustum yalan yok ama bunu beynimde yendim ve hele kucagima aldigimda eser kalmadi uzuntuden.
bikere herseyden once daha tecrubeli oluyosun mesela kycagima kiz verseler hic bir bilgim yok sacini bile toplayamam dogrusu :)
Amaaaaaaa simdi 3.bebegin temelleri atiliyor ailemizde ve kiz icin ne yapilmasi gerekiyorsa yapiyoruz tabi gerisi allahima kalmis gonlumuze gore versin ve saglikla hayirlisini .
bununla ilgili konu actim 2 gun once ama henuz yazan olmadi :(:53:

HIc uzulmeyin bence ornek benim iki tane ablam ve ikisininde 3 er tane ogullari
Var onceleri Bari son kiz olsun dediler simdi ise iyiki olmus diyolar bu arada benimde. Bir kizim var
Ve kiz hasreti cektigimiz zaman senin kizin war diyolar:52: HIc uzulmeyin rabbim baska dert wermwsin

benim iki tane oğlum var.aynı cinsiyet olması daha güzel bence.aynı konular hakkında bir fikirleri var.ilerde sağlam kankiler olacaklar oğluşlarım.kız olsaydı elbette ortaya karışık hoş olurdu ama birçok insan ne kız ne erkek allahım bir tane banada nasip et diye dualar ediyor.çok görmeye başladım çevremde.bunu düşününce ne kızı nede erkeği...sağlıklı olsunlar yeterki diyorum..allahım iyiki anneliği tattırdı..olmayanlara da nasip etsin inşallah..

bugün öğrendim..ikinci bebeğim de erkek..kime söylesem sanki başıma bi felaket gelmiş gibi..."olsun, önemli olan sağlıklı olması, hayırlısı böyeymiş" vb teselli sözcükleri söylüyor..benim teselliye ihtiyacım var mı gerçekten, 2 erkek annelerine soruyorum, avantajları dezavantajları neler 2 erkek annesi olmanın...

selam arkadaşım benimde biri 4 yaşında diğeri 4 aylı 2 oğum var.bende 2. kız olacak diye tahmin ediyordum ama doktor erkek deyince biraz içim burulmuştu doğrusu.heleki hamileyken oğlumla beraber biyere gittiğimde karnımdakinin cinsiyetini sorarlardı erkek deyince ''yaa olsun 3. kız olur''diyorlardı ben çok üzülüyordum,sinirleniyordum.hata bi arkadaşımla aynı zamanda hamileydik onunda bi oğlu var ve kız bebek bekliyordu.o bile işte benimki kızz şunları alıcam,baleye göndercen falan diye burnu kalkıyordu.ben bebeğimin erkek olmasına tabiki üzülmüyordum ama etrafımdakilerin sözleri çok üzüyordu beni.seniçok iyi anlıyorum.ammma oğlum doğduğunda onun sesinı duyup yüzünü görmek dünyalara bedeldi.Allahım beni affetsin ilk erkek olduğunu duyduğumda üzüldüğüm için.şu an bana attığı gülücükle eriyorum resmen.abiside çok seviyo.top oynucaz falan diye hayaller kuruyo.canım benim sen kimsenin lafına bakma.bebeğine odaklan.rabbim sağsalim kucağina almayı nasip etsin.bak bi gelsin bebişin nasıl hakvereceksin bana.2 erkek annesi olmak harika bi duygu :))

bnde ıkıncı oğluma hamıleyım kız olsa farklı olurdu tabı degışık bı duygu ama bnm esım çoksevınıyo bnde sevınıyorumhiçdekötü bişi degıl evlat evlattır bızım buralarda da ıkı oglana massallah dıyolar ıkı kızı olana yazık oglan olsaymış bırı 3. yeolur inş dıyolar....

benim 5 yaşında kızım var 6 aylıkta hamileyim ikinci bebeğimde kız
duyanlar banada aynı cevabı veriyo oysaki ben çok mutluyum kız annesi olmaktan
o yüzden takma sen dışardan gelen cevapları allah sana sağlıklı çocuk vermiş yeniden anne olma duygusunu bahsetmiş kız erkek hiç farketmez...

bende 2. oğluma hamileyim aynı şeyleri bende duyuyorum elde değil insan üzülüyor haliyle.ama ileriyi düşününce hem kardeş hemde çok yakın 2 arkadaş olabilecek oğullarım.yalnız olmayacaklar ve birbirlerini anlayacaklar bunları düşünüp onlar için mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağımıza alalımda kızı erkeği hiç farketmiyor Allah yokluklarını göstermesin

doğum tarihleriniz gün ay yıl olarak doğruysa ,bana yazabilirmisniz?birde gebe kaldığınız ayı;ancak son adet tarihinizi değil,ben çin takviminden bakmak istiyorum,çünkü hep doğru çıkıyor,birde yumurtlamadan önce mi ilişki oldu yumurtlama günü erkek deniyorda ondan merak ettim yardımcı olursanzı sevinirim,allah yavrularınızı bağışlasın...

doğum tarihleriniz gün ay yıl olarak doğruysa ,bana yazabilirmisniz?birde gebe kaldığınız ayı;ancak son adet tarihinizi değil,ben çin takviminden bakmak istiyorum,çünkü hep doğru çıkıyor,birde yumurtlamadan önce mi ilişki oldu yumurtlama günü erkek deniyorda ondan merak ettim yardımcı olursanzı sevinirim,allah yavrularınızı bağışlasın...

ikinci bebeğimin kız olması için çin takvimine göre hamile kaldım ama çin takvimi YALAN çıktı. bence çokta dikkate almamakta fayda var.

Allah bağışlasın canım meleğini gebeliğin olduğu ayı birde doğum tarihini gün ay yıl olarak yazarsan birde ben bakim canım,birde ilişki yumurtlamadan ne kadar önce oldu erkek bebek için az ilişki yumurtlama gününde diyorlar ya

Back
X