- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
bende birazdan tartılayımda bildireyim ama iş yerindeki tartıyla evdeki aynı değil^Mehtapcim seni de eklediim.
Ee kizlar yokmu baska kilosunu bildiren??
ben onları hele hiççç anlamıyorummmm
biz bi sorun olunca yiyemiyoruz ama bazı insanlar sinirden yiyolar anlamış değilim
bende bendeeee bacaklar çırpııBugun carsiya gittik,
denedigim bazi elbiseler cok zayif gosterdi beni
kızlar günaydın. Dün tartıldım 1 gr bile oynamamış hala 40,6 kilom. Bu arada oğlum amiliyat olcuak sanırım bu aralar kilo almam zor. Ama kilomdan düşmemeye çalışçam en azından. dirençli olmam lazm. çok üzülüyorum ya iştahım fln azaldı iicehenüz lahwaltı yapmadım azıma bişeyler atayım :/
Testislerinden biri inmemişti doğduğunda. 1 yaşına kadar iner dediler bekledik inmedi . Ii bi doktora götürdüm cumartesi günü incek yerde değil dedi kanala hiç girmemiş dedi. Birde bi an önce yaptırın dedi 2 ayı geçmeden. çünkü yumurta içerde durdukça ısınıyomuş ve işlevivini kaybediyomuş. Bu diğerinide etkiliyomuş ilerde kısır yapıyomuş. Ya erkenden farkedildiği içinde bir yandan mutluyum. 8-9 yaşında farkedilen çocuklar var. Bu testis kanserinide tetikliyomuş çünkü. Benm tek üzüntüm amiliyat için küçük olması ağrısı fln olcak o yüzden üzülüyorum.
Izmirdeyim. Behçet uz da olcak amiliyat yarın gidicez gün vercekler.
Yok olmadı erken diye düşünüyodum ama aradan çıkartsakmı onuda kararsızım doktora danışıcam bu konuyu :/
Evt cnm izin alıcam sünnet ne kadar zamanda iyileşiyo ?
sen kaç yaşında yaptırsın ben pansuman fln nasıl yapçam dayanamıyrum öle şeylere göbi düşene kadar babası aldı altını ben alamıyodumoff nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?