2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

^Mehtapcim seni de eklediim.
Ee kizlar yokmu baska kilosunu bildiren??
bende birazdan tartılayımda bildireyim ama iş yerindeki tartıyla evdeki aynı değil

biz bi sorun olunca yiyemiyoruz ama bazı insanlar sinirden yiyolar anlamış değilim
ben onları hele hiççç anlamıyorummmm
Bugun carsiya gittik,
denedigim bazi elbiseler cok zayif gosterdi beni
bende bendeeee bacaklar çırpıı

sabah bır pogca 1 dilim kek yedim bakalım kac kalori D:

hesapladım
bana 1800 kalori almam gerektini söylüyor cetvel
bende artık kalem kalem hesaplıyayım bakalım
poğça 220
mandaline 46
kakaolu kek tam emın olamadım 300 dedim
şimdiilik 566

kızlar günaydın. Dün tartıldım 1 gr bile oynamamış hala 40,6 kilom. Bu arada oğlum amiliyat olcuak sanırım bu aralar kilo almam zor. Ama kilomdan düşmemeye çalışçam en azından. dirençli olmam lazm. çok üzülüyorum ya iştahım fln azaldı iice henüz lahwaltı yapmadım azıma bişeyler atayım :/

canım oglunun nesi var

Testislerinden biri inmemişti doğduğunda. 1 yaşına kadar iner dediler bekledik inmedi . Ii bi doktora götürdüm cumartesi günü incek yerde değil dedi kanala hiç girmemiş dedi. Birde bi an önce yaptırın dedi 2 ayı geçmeden. çünkü yumurta içerde durdukça ısınıyomuş ve işlevivini kaybediyomuş. Bu diğerinide etkiliyomuş ilerde kısır yapıyomuş. Ya erkenden farkedildiği içinde bir yandan mutluyum. 8-9 yaşında farkedilen çocuklar var. Bu testis kanserinide tetikliyomuş çünkü. Benm tek üzüntüm amiliyat için küçük olması ağrısı fln olcak o yüzden üzülüyorum.

hay allah Inan bana cok uzuldum
benım eskı esımde boyle bı durum varmıs gec fark edılmıs
bızım bebegımız cok zor oldu
bır oglum var onuda defalarca kontrole goturdum ama bı sıkıntı yoktu cok sukur
benden sana bır tavsıye ınan 10 gun dhaı bekleme hızlıca amelıyat ettır oglunu guvenılır ellerde cunku ısındıgıı ıcın pişiyor ve üretim olmamaya baslıyor şükür ki fark etmişssiniz canım ıstanbuldamısın amelıyat nerede olacak

Yok olmadı erken diye düşünüyodum ama aradan çıkartsakmı onuda kararsızım doktora danışıcam bu konuyu :/

ay hayatım tabıkı zaten anestezı alacak aradan cıksın
benım oglum eylulde sunnet oldu zor gectı lokallı oldu bıldıgın cocugun pskolojisi bozuldu bezını falabn actırmadı anestezılı ıstıyodum aılem ızın vermedı cocuga ıkı kere sıkıntı cektırmeyın barıde sunentıde aradan cıkmıs olur ısten ızın falanmı alacaksın nasıl yapıcaksın?

Evt cnm izin alıcam sünnet ne kadar zamanda iyileşiyo ?

valla canım ben soyle yaptım perşembe aksamı sunnet oldu cuma ızınlıydım cumartesı pazar tatıl
pazartesi bu hıc durmadı sabah aglıyodu ıse gıtmedım
tamamen ıyılesmesı bızım bıraz uzun surdu pansumanı kayıyordu derısı yapısıyordu ama tamamen dersen valla 10 gun yanı
cocuk yurumuyordu bıle sureklı yatıyrodu kendını koruyordu

sen kaç yaşında yaptırsın ben pansuman fln nasıl yapçam dayanamıyrum öle şeylere göbi düşene kadar babası aldı altını ben alamıyodum off nasıl olcak

sen kaç yaşında yaptırsın ben pansuman fln nasıl yapçam dayanamıyrum öle şeylere göbi düşene kadar babası aldı altını ben alamıyodum off nasıl olcak

18-19 aylık fılandı ıste canım
pansuman gazlı beze ılacını dokuyosun pipiyi sandvic gibi arasına alıyosun bezı kapatıyosun bende ınan hıc yapamadım
sunnet oldu dr cagırdı pansuman gostercek ama oglum oyle bır aglıyordu bende aglamaya basladı adam dedı bundan bı cacık olmaz baska bırı gelsın
zaten cok korktu lokallı oldu ıcın bezını 3 kısı degısıyoduk bırı ellerını bırı ayaklarını tutuyor dıgerıde bezını alıyordu
anneler fılan yokmu

buarada bır gıdım ısthaım var onuda yemekte kaybettım

yemekten sac
kısırdan taş cıktı ya
istahmı kalır

mandalina dahil 900 kalori tuttu dıger yedıklerım
900 +566 = 1466
400 kalori sonra + gecicemde
bence benim için 1800 kalori yeterli değil cunku tok hıssetmıyorum suanda

2.3 da pasta yicem
kurupasta cola filan

benmde anneannem fln olur yanımda annemde çalışıyo çünkü. ben asıl eren ameliyattayken ayılır bayılırım çünküğ evde yere düşmesinde bile benm elim ayağım tutmuyo titriyo böle bişey oldumu diye. ztn anneannemler fln devamlı beni sakinleştirmeye çalışıyolar sıkma canını fln diye. ben sünnet işini sonraya bırakabilirm belki emin değilim :/ nys canımı sıkmıyorum bu iyi bişey erkenden farkedildi ve ameliyatı olucak :) ilerde torunlarım da olucak babane olucam

bu arada bende sabh bi tost yedim miğdem kaynıyo sanki şuan öğle yemeği yiyesim yok gevrek yiyim bari o gidiyo en azından :/ inş akşam fln iştahım yerine gelir :)

bu arada bence 2000 kalori garanti almamız lazm çünkü bi bayanın günlük 2000 kalori alması idealmiş e biz bide kilo almaya çalışıyoruz en iyisi 2000 hatta onu geçmek bile

ben kilo alamadım maalesef bu arada 3 yıldır görüşmediğim bi arkadaşım vardı benm gibi çıtı pıtıydı. şuan 52 kilo olmuş. nasıl aldın diyorum baklava fln at ağzına bol bol yedm ben çok diyo. deli olcaaaaaammmmmmm yaaaaaaaaaaa kızlar bu arada oğlumun ameliyatına üzülmek yerine sevinmem gerektiğini anladım. Allah çözümü olmayan dert vermesin şükürler olsunki erkenden farkedildi ve ameliyatı yapılcak. forumda gezinirken çok daha büyük sorunları olan anneleri gördüm Allah herkesin evladına sağlık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…