- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
evlenince alırsın diyenlere pek de doğru değil aslında. ben evlenince 5 kilo verdim eşimse bir okadar aldı:) bence kiloyu başkaları dedi diye değilde kendin iyi hissediceksen al. kimisi fesatlıktan da der bilirsin. benim boyum okadar uzun olsa ben çok da almak istemezdim. belki 55 olabilir ama 60 çok bence. çok zorlama kendini. güzelsin diyenlere inan gerisini boşver bence:))
Yakinmisiz :)
Bugun simdiye kadar sadece 2 dilim ekmek yedim, uzerinede yerfistigi ezmesi ve penotti, yaninda sut.
Bunun disinda bir avuc kuru uzum ve leblebi,
Birazdan hotdog yicem, aksamada patates yemegi.
Bu ara kiloma takili kaldim, yukselemedim gitti
kızlarrr forum takipde gördümmm sayfanızı sırf meraktannn girdimm:) bende tam tersi zayıflamakk içinn ugraşıyorumm vee sizin şuan yazdıklarınızı yemek için neler vermemkii....benim üye olduğum sayfaya 2 tane patatess kızartması yedim diye uykuları kaçan insanlar varr burayı kuyunca kahkahayla güldümmm...24 yaşındayım kendimi bildim bilelide hep kilo vermek için ugraşıyorumm...genetik oluyr bir çoğu ki benim ailede sorunlar çok bende normal olarak onlara çekmişimm.....kilonuzun az olması sizin içinn çoookkama çoookk büyük şanss bunun değerinin bilinnn...en güzel kilo 50 ve 55....bırakın bu kilolara gelmeyiii 70 olsammmmm owww owwww neler vermemm....neysee çıktığınızz bu yolda sizlerede başarılarr dilerimmm....
Aynı sayılırmışız Canım ya
Benimde boyum 1.74 kilom 49-50 arasında.Ama aynaya bakıyorum kupkuru birşeyim,biciklerimde küçücük zaten :108:
Bu nedenle 60 felan olmalıyım diyorum.O zaman göğüslerimde nasibini alır umarım :87:
Banada bazıları evlenince alırsın şimdi ne güzelsin diyor ama ben hoşnut değilim bu durumdan.
Çoğu insanda çıkıp ay çok zayıfsın azcık ye diyor :113:
Ama ben kararlıyım kilo alacağım :78:
aynen benimde küçük ama kilo alınca büyüyeceğinden hiç umudum yok benimkisi genetik :26: bende 55 olayım diyorum ama ya bu seferde önünü alamazsam
aynen benimde küçük ama kilo alınca büyüyeceğinden hiç umudum yok benimkisi genetik :26: bende 55 olayım diyorum ama ya bu seferde önünü alamazsam
arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm.bende uzun süre kalori cetveliyle kilo almaya çalıştım.fakat insanda iştah olmayınca zorla olmuo maalesef.ben birinin tavsiyesiyle bi ilaç kulandım.ilaç aslında antidepresan ilacı yan etkisi iştah açması, kilo almak.uzun süre tereddüt ettim bunu kullamak için.4 de bir dozunda içtiğim için herhangibir aksi etkisi olmadı ve 9 kilo aldım.48 kiloydum şuan 54 kiloyum.ilacı 2 aydır içmiyorum.ilacı bırakırkende hiçbir zorluk yaşamadım.
yine tartıldım 47.9 um belki yarın 100 gr daha alırım 48 olurum gerçi benim boyuma o da az ama olsun
son durum
boy 171
kilo 47.9
Kizlarr, kilosunu yazmayan cok kisi var yaa,
Yeni etaba baslamak istiyoruz, acele ederseniz sevinirim :))
Canım ya benim anneminkiler de küçük ama etrafımdakilerden biliyorum kiloyla alakasının olduğunu söylüyorlar :94:
Yinede umutsuzluğa kapılma benim az da olsa umudum var :112:
Sg_ Ceydaciimm Tebriklerr. 1 ayda 4,1 kilo alarak birinci oldun tatliim,
Darisi benim ve diyer arkadaslarin basina
Yeni etapta bulusmak dilegiyle..
Eki Görüntüle 320037
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?