2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

Valla cerencim insan kilo almak için kimden ne duysa yapıyo.denize düşen yılana sarılır misali.inşallah kilo aldığım günleride görürüm.

evt cnm yaa doğumdan sonra 50 kiloydum hiç böbeğimde yoktu tabiri caizse taş gibiydim çekiyodum topukluları fln gösterişli oluyodum şimdi o günlere gelmek için neler vermezdim ((((

inşallah cerencim.ama ben pekmez içince tokluk hissediyorum ya.nasıl olacak bilmiyorum.çok denedim bu seferde iştah kapanıyo.sanırım biraz zorlayacağız.

aaa ebn pekmezi sabh aç karnına yiyorum benim iştahımı açıyo aksine :/ öğlen fln acaip acıkıyorum :/ bu arada harnut pekmezi benm yediğim keçi boynuuzu pekmezi yani

evt cnm yaa doğumdan sonra 50 kiloydum hiç böbeğimde yoktu tabiri caizse taş gibiydim çekiyodum topukluları fln gösterişli oluyodum şimdi o günlere gelmek için neler vermezdim ((((

ben doğumda 13 kilo almıştım ama doğum yapınca hepsi gitti.hatta ekstradan fazlasını bile verdim.evlenmeden önce daha iyiydim sanki kilo olarak.resimlerime bakıyorumda ondan anlıyorum.ne bileyim ya ah ahhhhhhh:44:

hmm sen onun peşinden koşmaktanda erimiş olabilirsin benmki 1 yaşında walla kurtlu diyorum artık yernde durmuyo pıtır pıtır bende peşinden tabi yoruluyo insan

tabi ki kızımın peşinden de koşturuyorum.haklısın.o da zaten iştah yok kilo alamıyorum.bide fazla hareket ahanda işte gitti gidiyor kilolarrrrrRABBİM sağlık sıhhat versinde kızıma koştururum peşinden ne yapayım.

secret'ı okudunmu ? Ne alaka diceksin şimdi ama benm kız kardeşimde zayıftı 20 yaşında şuan bi ara secret i okudu ve şuan herşeyin düşünceyle ve hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyo mesela iştahsızlığında 4 kilo fln aldı o acaip yemek yiyo şuan. ben iştahım yok dediğimde yok değil var diceksin böyle düşünceksin fln diyo. bende okumadım kitabı ama her konuda olumlu düşünmek lazımmış olmasını istiyosan. En kısa zamanda başlıcam kitaba kardeşimde işe yaradıına göre bendede yarar diye düşünüyorum. Hem insanın hayata bakış açısını değiştiriyomuş :/

ben de bi bakayım bu kitaba inşallah.sen kaç yaşındasın?ben bide sigara kullanıyorum malesef ama kafaya koydum bırakacam.oda mı kilo aldırmıyo diyorum.gerçi çok fazla sigara içmiyorum ama

internette bakıyorum bi yandan.ben de alayım bu kitabı ya.çok tşk cerencim.

KİLO ALMAK İÇİN : 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu, 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırılarak, yemeklerden sonra yenir.

Eğer kilo almak istiyorsanız yemeklerden 30 dak. sonra, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotunu 1 yemek kaşığı bala karıştırıp yiyin.bu çörekotunu denemiştim ben.gerçektende kilo aldırıyor.ama benim birşeyi çk çok düzenli yapmak bi huyum yok maleseffff.

aynen cnm benmde tek devamlı olan bu pekmez yeme olayım ona da şaşıyorum yani nasıl hala düzenli yiyebiliyorum diye bişeye başlarım en fazla 1 hafta sonrasını sallarım bide üşengeçlikte var bende ya yatarken acıksam mesela aman yatip uyuyim der yatarım

Bende kilo almak istiyorum fakat mide ve bağırsakta sorun olunca bircok seyi yemek yasak ne yapcam bilmiyorum doktor onu yeme dokunur bunu yeme zararlı diyor. sonra da zayıfsın yemek ye biraz diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…