- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Valla cerencim insan kilo almak için kimden ne duysa yapıyo.denize düşen yılana sarılır misali.inşallah kilo aldığım günleride görürüm.
bu arada evt bebe bisküvisini geceden yiyiyp yatınca sabh aç uyanmıyodum tokluk hissi veriyo o tavsiye etmiyorum ben :/ ama bebe bisküvisiyle 5-6 kilo alanı duymuştum. Benm bi arkadaşımın ablasıda pekmezle 5 kilo almış o yüzden ben her sabh aksatmadan pekmez yiyorum 2 yemek kaşığı inş boşa gitmez çabalarımm bol bol et olur :)
evt cnm yaa doğumdan sonra 50 kiloydum hiç böbeğimde yoktu tabiri caizse taş gibiydim çekiyodum topukluları fln gösterişli oluyodumşimdi o günlere gelmek için neler vermezdim ((((
aaa ebn pekmezi sabh aç karnına yiyorum benim iştahımı açıyo aksine :/ öğlen fln acaip acıkıyorum :/ bu arada harnut pekmezi benm yediğim keçi boynuuzu pekmezi yani
secret'ı okudunmu ? Ne alaka diceksin şimdi ama benm kız kardeşimde zayıftı 20 yaşında şuan bi ara secret i okudu ve şuan herşeyin düşünceyle ve hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyo mesela iştahsızlığında 4 kilo fln aldı o acaip yemek yiyo şuan. ben iştahım yok dediğimde yok değil var diceksin böyle düşünceksin fln diyo. bende okumadım kitabı ama her konuda olumlu düşünmek lazımmış olmasını istiyosan. En kısa zamanda başlıcam kitaba kardeşimde işe yaradıına göre bendede yarar diye düşünüyorum. Hem insanın hayata bakış açısını değiştiriyomuş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?