2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

HepBaharOlsa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
4.543
1.905
373
Hollanda
Evet arkadaslar,
Yarismamiz devam ediyor. Oncelikle birinci etabin birincisi olan Anka87’:65:yi kutluyoruzz.
Durmak yok kizlar, yemeye hedefimize ulasmaya devam.
Istedigimiz fizige sahip olmak yanliz basimiza cok zor, o yuzden burdan surekli birbirimizi durtukleyelim, tavsiyelerde bulunmaya devam edelim.
Hatta yemek resimleride paylasmaya varmisiniz bu sefer?
Belki agzimiz sulanirde mutfaga dogru giden yol kisalir? Ne dersiniz?
Bu arada yeni katilmak isteyenler bugun bilgilerini bildirirlerse,
Katilmalarinda sakinca yok.

Optum kocaman.
Afiyetli gunler dileriim,
HepBaharOlsa:56:

$kilo.webp

Amiiin, kizlar.
Arada bi yaptigimiz, yedigimiz yemeklerin resmini ekleyip,
birbirimizi daha fazla gaza getirelim bu sefer,
hatta sansurlu resim felanda eklmeyi dusunuyorum ben,
belki daha cok gaza geliriz diye:1:

kızlar yeni etabıımız hayırlı ve bol kilolu olsunn :10: HepBaharOlsa canım resim olayını çok guzel düşünmüşsün.. bir de tablo iyi olmuş..düzenli düzenli ..

bugun balık ekmek, çikolatalı kek , dondurma, patatesli kaşarlı gözleme yedim :39: az yedim ama daha fazla yemeye çalışacagım yarın.. sanki bu etap daha hızlı daha hareketli geçecek gibi.. zemini hazırladık artık hızlanır bence :16:

gece boyunca yemek yedim karnım gur gur öttü o kadar yiyorum nere gidio anlamadım ama bende hipertiroidi var:-( neyse ben kahvaltıda daha doğrusu kahvaltı da sayılmaz zaten gece boyunca eti brwni yedim 8-10 tane uykudan kalktım kalktım yedim sabah olmaya yakın bir gofret yedim sonra sabah kalktım yumurta kırdım kendime peynir zeytin reçel yağlı ekmek domates ne bulursam yedim birazdan kendime 10 buçuk gibi waffle yapacağım nutellalı canım çekti insanlar benim yediklerime bakıyor birde bana bakıyor hepsi şok oluyorlar siz kahvaltıda ne yiyorsunuz ne işe yarıyor ben cidden bu halimden sıkıldım çok sağlıksız görünüyorum bu kilomla :-( boyuma göre 171 e 47 çok az 28 yaşındayım ama beni 19 yaşında zannediyorlar ve kimse evli olduğuma inanmıyor

kızlar yeni etabıımız hayırlı ve bol kilolu olsunn :10: HepBaharOlsa canım resim olayını çok guzel düşünmüşsün.. bir de tablo iyi olmuş..düzenli düzenli ..

bugun balık ekmek, çikolatalı kek , dondurma, patatesli kaşarlı gözleme yedim :39: az yedim ama daha fazla yemeye çalışacagım yarın.. sanki bu etap daha hızlı daha hareketli geçecek gibi.. zemini hazırladık artık hızlanır bence :16:

Oh Oh, afiyet seker olsun,
ben gune cok kotu basladim, evde ekmek yok,
sevdigim misir gevregi veya kahvalti yapabilcegim bisey yoktu,
ama oglene dogru bi mac donalds yapsam diyom nasil olur??
resminide cekerim yediklerimin:27:

@ Zeynep,
dikkatli dikkatli ye, yoksa migdeni bozarsin.
Benimde basima gelmisti.

Son düzenleme:
selam kızlar :3:

Dün gece uyumadan önce tereyağ + bal yedim devamındada bi tane armut ve bebe bisküvisi mamasından yedim yattm :56:

Bugün sabah kahvaltısı yapmadm :50: Öğlen soğuk sandvç yedim arkasındanda bi tane çikolata :39:

selam kızlar :3:

Dün gece uyumadan önce tereyağ + bal yedim devamındada bi tane armut ve bebe bisküvisi mamasından yedim yattm :56:

Bugün sabah kahvaltısı yapmadm :50: Öğlen soğuk sandvç yedim arkasındanda bi tane çikolata :39:

merhaba bende senın gıbıyım
bıryerde saglam yesem bı yerde hıc yemıyorum neredeyse
bazen agzımın tadı yerine gelsin diye yiyorum ihtiyactan değil ve bazen üşeniyorum hazır yemegı yemeye

eveett bugun neler yedimm :)) sabah çok sağlam bir kahvaltı yaptım , sıkma portakal suyu içtim.. resmini çok çekesim geldi aslında da neyse yarışma bi başlasın o zaman çekerim :23: sonraaa meyve suyu içtim ve pizza yedim.. sonra ne yemedim ki :) 2 tane köfte, püre, bir parça tavuk,azıcık salata, bir tanecik baklava, mantarlı soslu erişte :9: 2 dilim de ekmek ve yine portakal suyu.. ama azar azar bunlar.. :17: şimdi de tatlı falan yerim ya da mama.. ayy inşallah alırım kilo ya :26: hepimiz alırız..

@HepBaharOlsa , canım dun yazdıgını görmemişim.. gitseydin yeseydin bir büyük menü :) ııımhh çok seviyorum ben.. :21:

Back
X