• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. evliliğimi yapacak biri olarak bunlara ne gerek varmış!!!!!!

Ben ilkinde de gereksiz buluyorum. Minik bir kokteylle gelinlik bile giymeden beyaz sade bir elbise saçımı makyajımı kendim yaparak evleneceğim nasip olursa.

Ama ben böyle şeylerde hep şunu düşünüyorum. Neden izin veriyorsunuz? Yani kv değil annen değil eşin dese böyle bişeyi zaten direkt evlenme vazgeç derim de, yenge kimdir ya? Ne hadle neden bu kadar yumuşak yüzlüsünüz ki böyle dediğinde "3ü 5i mi var senin de kızın var bu lafı ediyosan görmiyim üçüncünün kapısında" diyemiyorsunuz. Lütfen tersleyin, patavatsız insanlar hep yumuşak yüzlülere patavatsızdır. Bi kere "herkes işine baksın kendine gel şaşırma kendini" dedin mi dünyanın en ince nerde ne konuşcağını bilen insanına dönüşür. :KK51: Lütfen kendini üzme insanlara cevaplarını patır patır yapıştır ağızlarını açtıklarına pişman olsunlar.

Yengeniz sadece görüşünü bildirmiş. Bana göre de ilk kez evlenenenler için saçma, 2. Kez evlenenler için iyice saçma oluyor.

Zaten birincide hevesini almışsın ikinciye ne gerek var. Bu benim düşüncem tabii hayat sizin.

Bozmayin moralinizi kimsenin sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin
.mutluluğunuzu doyasıya yaşayın.icinizden ne geliyorsa yapin..bu arada mutluluklar dilerim:dua:

Cok hadsizmis yengeniz.

Ben olsam ikinci evliligim olabilir ama nisanlimla bir kez evleniyorum derdim.

Bunlara ne oluyosa.

İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olup her düşündüğünün söylüyor anlamıyorum.
Evlilik hazırlığı yapan biri var karşında.
Hevesle heyecanla.
Niye hevesini kırıyosun be dengesiz kadın.
İkinci evlilik falan hikaye.
Paşa gönlün ne istiyorsa sen onu yap.

iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
Canım sakın isteklerinde kendini kısıtlma.ne varsa hayalinde gönlünde yap!benimde ikinci evliliğim.banada aynı şeyler söylendi.napim dedim bi zaman gelir birsöz bir nişan bir evlilik lafzı geçtiğinde önceki insanla yaşadıklarımmı gelsin gözümün önüne dedim.hiç kümse umrumda değil dedim.eşimde ailelerimizde aynı benim gibi düşündü.hoş düşünmeselerdi bile düşündürürdüm çünkü yapacaktım!gelinliğimi hayalimdeki gibi aldım sözü nişanı nikahi(düğün istmedim) nikaj yemeğim mekan,dış çekimim,düğün hikayem hepsini yaptım.çooook konuştular arkamızdan.bizde henüz eşim 35 ben 31 yaş.ikimiznde eşleri hastalık ve kaza dolayısıyla vefat etmiş.İkinci kez evlilik ayıp değil.lütfen canım kimselere aldırma ve gönlündeki herşeyi yap...Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Siz 7-8 ay önce hacda mı umrede mi, bi adam gördüm "efsunlandım" diye konu açan kişi değil misiniz?

1 yıldır nasıl biri var hayatınızda anlamadım?
:KK57: Gene mi trollendik
Edit;evet eski konusunda yaziyormus. Konu sahibi subatta efsunlanmissin gecen sene, simdi kiminle evlendigini anlayamadim ama neyse mutluluklar dileriz,gonlunden geceni yap

Öncelikle hayırlı olsun,umarım bu sefer mutluluğu yakalarsınız.
Herkes yorum yapmayı çok sever,siz içinizden ne geliyorsa nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.

Yengeler ve kıskançlıkları.. O yengeden bende de var. Eşim sivil polisti. Bütün nişanlılığım ve evliliğimin ilk zamanları boyunca, onun eşi polis değil bence polis olsa üniformayla görürdük diye herkese konuşmuş. Ben duydukça sadece güldüm hiç mi hiç takılmadım vala:KK47:

ay bayıldım bu yoruma gece gece sesli gülüverdim. İşte ihtiyacımız olan şey: bu gamsızlık bu kafa rahatlığı:KK19:
Yok bohça yok tepsi yok takı ne gerek var bu kadar teferuata evlilikte tek ihtiyacımız olan kıymet bilen konuştuğunu oturup kalkmasını bilen ha azbuçuk karizma :)))))bir eş:kahve:

bazı insanlar başkalarının mutsuzluğundan besleniyor. senin mutluluğun onun gözüne batmış fena halde. aksine daha hevesli ol. canın ne istiyorsa onu yap, kimsenin negatifliğinin seni etkilemesine izin verme ;)

yengeniz normalde nasıl biridir
kıskanç veya karışmayı seven bir tipse karışmak için yapmıştır

normade iyi niyetli falansa heveslendiğinizi düşünmeyip boşa masraf yapmayın diye düşünmüştür

iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
amann canım ne takıyorsun kı.evlensen dert evlenmesen dert cocuk yapsan dert yapmasan dert.

Ya bu yengelerin ,teyzelerin , halaların çekememezliğinin sebebi ne acaba ? Hele teyze anne yarısı dersin ama yalan külliyen . Sürekli bir kıskançlık ve kendi çocukları ile kıyas . Aamn sen üstün olma çabası :ukala:

Cahillik böyle bişi işte...

Hiç zoruna gitmesin canım, canın ne istiyorsa onu yap sen...

Yengen konuşa dursun salla boşver cahil işte, kıskandı herhalde..

Back
X