• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. evliliğimi yapacak biri olarak bunlara ne gerek varmış!!!!!!

Benim anlamadığım şey böyle insanlar böyle lafları ederken ortamdaki diğerleri neden müdahale etmez ki. Ben o ortamda olsam, dışarıdan biri olarak, sadece misafir olarak bile "ne kadar hasetsin kuzum bu kadar belli etme" derdim en azından sizin de içinizin yağları erirdi oh mis hiç dertlenmezdiniz. Ben daha üniversitedeykendi sanırım memlekete gitmiştik. Bir akrabamız gelinini şikayet edip duruyordu anneannemle anneme. Gelin yazık ayrı yaşamak istiyormuş da. Ki o da iyi kadındır yani. Ben de dayanamadım ben olsam ben de gitmek isterim senin gibi kaynananın yanından, arkasından dedikodusunu yapıp duruyorsun, sen böyleyken ondan ne bekliyorsun yazık dedim. Herkes sonradan bana çok ayıp oldu falan dedi. Hiç umurumda değil, ayıp olup ne olacak beni oğluna alıp kendi hizmetçisi mi yapmayacak dedim. Bazen böyle nefret dolu lafların karşısındaki kişi bir şey söyleyemeyebiliyor, siz de söyleyememişsiniz. Bu durumda diğerlerinin ipi eline alması lazım bence.

Yengenin yaptığı ne kadar ayıp ya! Sen kulaklarını taka ve canın ne isterse yap!

Back
X