2. EVLİLİK LUTFEN YARDIM...

zuzuzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
13
4
6
39
Merhaba arkadaslar, kisaca gecicem. 9 yillik evliligim bitti 2 yil once 9 yasimda bir kizim var. Simdi 6baydir hayatimda sevdigim bir adam var tekarardan evlenmem derken cok sevdim ve bende evlenmek istiyorum. Fakat hic evlenmemis biri ve ataerkil bir ailesi var. Abaza milletinden.. benimle oda evlenmek istiyor fakat ailesi sanirim istemiyor istemiyecekte ben ne yapicam bilmiyorum.. ne olur akil verin nasil bir yol izlemeliyim..

Canim eger onunda gercekten sevdigini dusunuyorsan kalbinin sesini dinle ama o hic evlenmemis ilerde sorun cikabilir dikkat et yani iyice ölc tart senin 2. Evliligin oldugu icin ilerde laf yapabilir insallah oyle biri degildir eger ki sevdgin adamda ailesi istememesine ragmen seninle evlilik yolunda gitmek istiyosa sende dusunme mutlu olucak olan sizsiniz bazen aileler mutlu olsun istersin sen mutlu olamazsin onlar mutlu olur . bazende sen mtlu olursun ama onlar mutsuz olmaz sozumuzu dinlemediler diye dusunup sadece kizgin olurlar . unutma senin haricinde kimse uzulmez

adam seni seviyorsa senin ailenin de gözü tuttuysa evlen gitsin bir süre sonra öcü olmadığını anlıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…