• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Evlilik ve eski esim

Kivircik81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
82
40
288
Arkadaslar,
3 bucuk yasinda bir kizim var esimle cok sorunlu bir evliligim vardi sorumsuzun biriydi ve neticede 1 yil once bosandik suan eski is yerimden birisiyle gorusuyorum guzel giden bir iliskimiz var ve ileride evlilik dusunuyoruz gorustugum kiside esinden yillardir ayri fakat resmi olarak henuz bosanamadi. Onunda kizi var fakat eski esi sorunlu ayrildiklari icin erkek arkadasima cocugu gostermiyor yani hic bi sekilde iletisim icerisinde degiller.size sorum su olucak benim eski esim bu iliskiyi ogrendi ve hic bi sekilde ilgilenmedigi kizi bi anda kiymete bindi sizce bu iliskimi one surup benden kizimi alabilirmi yani eline somut bir kanit vermemek icin gerek sosyal cevrede gerekse sosyal medyada ben bu iliskiyi gizlemelimiyim gerci calismayan, cocugunun nafakasini bile yatirmayan bir babaya mahkeme cocuk verirmi onuda bilmiyorum ben iliskimde cocuguma zarar vericek, ihmal edicek bi davranista bulunmuyorum aksine erkek arkadasim ve kizimin arasi da cok iyi birlikte cok guzel zaman geciriyoruz ama icimde bu endiseyi tasiyorum sizim goruslerinize ihtiyacim var, tesekkur ederim....

resmi olarak boşandıysanız ne için korkuyorsunuz ?
Ben resmi olarak bosandim fakat erkek arkadasimin davası daha sürüyor bunu öne sürerek velayeti alabilir mi acaba diyorum görüştüğüm kişi resmiyette hala evli gözüktüğü için

Ben resmi olarak bosandim fakat erkek arkadasimin davası daha sürüyor bunu öne sürerek velayeti alabilir mi acaba diyorum görüştüğüm kişi resmiyette hala evli gözüktüğü için

konuştuğunuz kişinin elinde mahkeme kağdı varsa ve boşanma aşamasında olduğu belli ise alamaz hakim çocuğun menfaatlerini korur zaten eşiniz işsizmiş ,siz konuştuğunuz kişi ile evlensenizde velayet değişmez diye biliyorum,

konuştuğunuz kişinin elinde mahkeme kağdı varsa ve boşanma aşamasında olduğu belli ise alamaz hakim çocuğun menfaatlerini korur zaten eşiniz işsizmiş ,siz konuştuğunuz kişi ile evlensenizde velayet değişmez diye biliyorum,
Evet mahkeme kâğıtları var hersey kanitlanilabilir zaten onun evliligi daha beni tanimadan once bitmis uc senedir boşanmaya calisiyo beni evli birisiyle gorusuyor gösterip velayeti isteyebilirmi diye düşündüm sadece yorumunuz için tesekkur ederim

sevgilinizin evliliği sürdüğüne dair ispat ederse mahkeme kızınızı babasına verir

sevgilinizin evliliği sürdüğüne dair ispat ederse mahkeme kızınızı babasına verir
Boşanma kararları verildi fakat tazminat için yargıtaya gönderildi dosyaları daha ben hayatında yokken açılmış mahkeme dosyaları kızımın babası da daha nafakasını bile ödemeyecek kadar sorumsuz bi insan ve de çocugumu ihmal edicek herhangi bir davranışta bulunmuyorum asla

Boşanma kararları verildi fakat tazminat için yargıtaya gönderildi dosyaları daha ben hayatında yokken açılmış mahkeme dosyaları kızımın babası da daha nafakasını bile ödemeyecek kadar sorumsuz bi insan ve de çocugumu ihmal edicek herhangi bir davranışta bulunmuyorum asla

Canım o kadar detayını bilmiyorum sen boşandı elbette senin kararin bu saygı duyarim boşanma kararı verildiyse sıkıntı olmaz artık kimlikte bekar yazıyorsa canınızı sıkmayın baba olduğu şimdi mi aklina mi gelmis

Canım o kadar detayını bilmiyorum sen boşandı elbette senin kararin bu saygı duyarim boşanma kararı verildiyse sıkıntı olmaz artık kimlikte bekar yazıyorsa canınızı sıkmayın baba olduğu şimdi mi aklina mi gelmis
Evet ne yazikki simdi aklina gekmis yinede babalik yapacagindan degil sirf bana inat olsun huzursuzluk yaratsin dye yapar baba oldugu icin degil allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin

Evet ne yazikki simdi aklina gekmis yinede babalik yapacagindan degil sirf bana inat olsun huzursuzluk yaratsin dye yapar baba oldugu icin degil allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin

Amin cumlemizin inş. Bence buna takiliyor mus gibi yapmayın sonuçta senin hatan yoksa hiç bir şekilde endişelendigini belli etme zaten edilecek bir şey yok ki. Adam ayrılığı kabul etmemis

Amin cumlemizin inş. Bence buna takiliyor mus gibi yapmayın sonuçta senin hatan yoksa hiç bir şekilde endişelendigini belli etme zaten edilecek bir şey yok ki. Adam ayrılığı kabul etmemis
Ayrilikta benim hatam yok calismaz etmez biriydi acikcasi beni bile dolandirdi diyebilirim maddi manevi cok zor gunler yasatti mantiken dusundugumde dahankensine bakamayan insana kimse cocuk vermez ama bu insan huzur kacirsin diye her yolu dener cocugu kullanir endiselerim bu sebepten yoksa ben kendimden eminim cocugumun olumsiz etkilenecegi bisey asla yapmam

Ayrilikta benim hatam yok calismaz etmez biriydi acikcasi beni bile dolandirdi diyebilirim maddi manevi cok zor gunler yasatti mantiken dusundugumde dahankensine bakamayan insana kimse cocuk vermez ama bu insan huzur kacirsin diye her yolu dener cocugu kullanir endiselerim bu sebepten yoksa ben kendimden eminim cocugumun olumsiz etkilenecegi bisey asla yapmam

Sen kendinden emin gözüküp karşısında dik durunca 1 olmazsa 2 3 mutlaKa anlayacak hakkında hayırlısı olsun inş

Proseduru bilmiyorum acikcasi ama sanki eski esinizin meselesi cocuk degil, sizin biriyle gorusuyor olmanizi kiskanmasi gibi. Erkeklere sonradan dank eder ya. Biraz oyle bir durum olmus.

Back
X