2.evlilik...yolu

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
2sene önce aynı işyerinde çalıştığım bir arkadaşım vardı.Bayan.benden 5 yaş kadar büyüktü.Eşi ile sorunları vardı.8 9 yaşlarında bir oğlu vardı.
eşinin onu aldattığını öğrenmiş uzun bir süre de evliliğini kurtarmak için mücadele etmişti.Sağlığı bile gitmişti.Hala eşini çok seviyordu.Ama olmadı.Boşandı ve ailesi nin yanına döndü.Oğlunu da alıp...Hatta arada bana soruyordu eşimi görüyormusun falan diye...
Çok etkilenmiştim o zaman...Eşime bile anlattım.Giderken çok ağlaştık...

neyse....üstünden tam 2 yıl geçti....
Dün face de yeniden nişanlandığını gördüm.Sanırım nişanlısının da bir oğlu var.Çoook yakışmış lardı...Çok da güzel olmuştu canım benim.Onun adına öyle çok mutlu oldum ki...Inşallah çok çok mutlu olsun...Yüzü artık gülsün...

Ey siz boşanmış veya nişanlısından vs ayrılmış arkadaşlar.Yeni hayatınızda çok çok mutlu olun...Hakettiğiniz mutluluğu ve değeri bulun inşallah....Umudunuzu kaybetmeyin...Hepinizi seviyorum...
Sevgiler benden....Dilerim hep güzel haberler gelir...

[QUOpost: 47320116, member: 175823"]Kazen'in açtığı konunun önemini şimdi daha iyi anlıyorum. [/QUOTE]
:) :) Kazen haklı tabi de
Hep dertlerimizi yazacak değiliz....

Konu bdv ye değil de iliskiler duygular kismina açılabilirdi
Bu konudaki fikrimi soyleyeyim benim cok arkadasim tekrar nisanlanip gelinligini de giydi milletin lafina aldırış etmeden hatta birinin oglu bile vardi
Boşanmış kadin pek ala 2.evliliginde de gelinlik giyer pek ala hiç evlenmemis erkekle de evlenir.

Eee dert bunun neresinde? Ve bize ne?

Bekarlar için iyi bir dilek yok mu?

[QUOSamsonn, post: 47320318, member: 371575"]Bekarlar için iyi bir dilek yok muUOTE]
Var tabi sizde çok mutlu olun.....
konumdan rahatsız olan arkadaşlar
illa sıkboğaz etmiyoruz yorum yapın diye....
Nedir bu agresiflik?

Evet benim de çok sevdiğim kuzenim 3 yık önce boşandı, 1 yıllık kötü bir evlilikti, aldatılma vs herşey vardı. Ve kuzenim benden küçük, 90lı çok tatlı güzel bir kız.. Hala tutunamadı hayata, çok üzülüyorum onun adına.
Bi de madem konu sahibinin derdi yok, benim derdim olsun bu konuda da , mesela evlenmeyi düşünen insanlar oluyor, kuzenimi teklif etmek istiyorum ama boşandığı için olumsuz karşılanıyor @@
Bu arada Evt evlilik şart değil, evlenmeden de tutunur bi insan hayata. Ams kuzenim evliliği kendi hayatının merkezine almış biri malesef

nora2010 alıntıların düzgün çıksın istersen, "quote" yazılı, parantez içine alınmış kısma dokunmaman lazım.

Yazinizi okurken tüylerim ürperdi bende aldatildim ama bosanmadim icimde bir yara var ben elinde sonunda birakacam diyorum bosanacam diyorum çünkü güven bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…