- 27 Şubat 2018
- 27
- 2
- 86
- 41
- Konu Sahibi Mickey mouse
Merhaba,1.5yıllık evliyim.2.evliliğim.İlk evliliğim karşı tarafın rahatsızlığından ötürü bitti.Bu eşimi de çok severek evlenmiştim.Başta herşey güzeldi.Ama daha sonra herşey çok değişti.Özel olarak istediğini yapmadığım zaman hep sıkıntı çıktı.Konuşmaya çalıştım dinlemedi.Küçük gördü.Alay etti.Başkalarıyla kıyasladı.Cevap vermediğim ve hep alttan aldığım için 5.aya kadar sıkıntı çıkartmadı.Sonrasında cevap verdiğim için Ve ailemin haberi olmasından ötürü biraz geri adım attı.Çocuğumun olması zor gibi görünürken hamile kaldım.Şimdi 30 haftalık hamileyim.Ama hamile olmam eşimde hiçbir değişiklik yapmadı.Aynı şekilde azarladı bağırdı.Keyfi nasıl isterse öyle yaptı.15 günde bir mutlaka evde huzursuzluk çıkartıyor.Eşim konuşma özürlü.Hatalarını hep ben yapıyormuşum gibi gösteriyor.Kabul etmiyor.Her seferinde düzeleceğine dair söz veriyor ama gene aynı.Sorumluluk sıfır.Evlilik adına hiçbirşey yapmıyor.Hep ben yapmak zorunda kalıyorum.Bencil kendini düşünen biri.Rahatına çok düşkün.Haset.Herşeyi bilirim görüntüsü veren biri.Üzülmem onun umrunda değil.Bu zamana evliliğimi bozmayım sabredeyim şimdi de çocuğum için diyerek geldim.Artık ağır gelmeye başladı.Siz olsanız Ne yapardınız böyle bir durum karşısında.