2.evlilik

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
27
2
86
41
Merhaba,1.5yıllık evliyim.2.evliliğim.İlk evliliğim karşı tarafın rahatsızlığından ötürü bitti.Bu eşimi de çok severek evlenmiştim.Başta herşey güzeldi.Ama daha sonra herşey çok değişti.Özel olarak istediğini yapmadığım zaman hep sıkıntı çıktı.Konuşmaya çalıştım dinlemedi.Küçük gördü.Alay etti.Başkalarıyla kıyasladı.Cevap vermediğim ve hep alttan aldığım için 5.aya kadar sıkıntı çıkartmadı.Sonrasında cevap verdiğim için Ve ailemin haberi olmasından ötürü biraz geri adım attı.Çocuğumun olması zor gibi görünürken hamile kaldım.Şimdi 30 haftalık hamileyim.Ama hamile olmam eşimde hiçbir değişiklik yapmadı.Aynı şekilde azarladı bağırdı.Keyfi nasıl isterse öyle yaptı.15 günde bir mutlaka evde huzursuzluk çıkartıyor.Eşim konuşma özürlü.Hatalarını hep ben yapıyormuşum gibi gösteriyor.Kabul etmiyor.Her seferinde düzeleceğine dair söz veriyor ama gene aynı.Sorumluluk sıfır.Evlilik adına hiçbirşey yapmıyor.Hep ben yapmak zorunda kalıyorum.Bencil kendini düşünen biri.Rahatına çok düşkün.Haset.Herşeyi bilirim görüntüsü veren biri.Üzülmem onun umrunda değil.Bu zamana evliliğimi bozmayım sabredeyim şimdi de çocuğum için diyerek geldim.Artık ağır gelmeye başladı.Siz olsanız Ne yapardınız böyle bir durum karşısında.

Eşim konuşma özürlü.Hatalarını hep ben yapıyormuşum gibi gösteriyor.Kabul etmiyor.Her seferinde düzeleceğine dair söz veriyor ama gene aynı.Sorumluluk sıfır.Evlilik adına hiçbirşey yapmıyor.Hep ben yapmak zorunda kalıyorum.Bencil kendini düşünen biri.Rahatına çok düşkün.Haset.Herşeyi bilirim görüntüsü veren biri.Üzülmem onun umrunda değil.Bu zamana evliliğimi bozmayım sabredeyim şimdi de çocuğum için diyerek geldim.Artık ağır gelmeye başladı.

Madem adamdan bu kadar şikayetçiydin neden çocuk ?

Heeçç neden çocuk dıyıp duruyosun dıye laga luga etmeyın !
Madem ilişkin kötü arkadaşım o işi yapmayın nasıl içiniz alıyor ?
Adama neler demişsin ya .
Buyuk ıhtımalle oda senle aynı düşünce de eee neden o özel şeylerı yaptınız ?

Eşinizin tüm kötü yanlarını çok güzel teşhis etmişiniz...
Çocuk için acele etmeseydiniz keşke. Başlarda tepki vermediğiniz için ilerlemiş olabilir durumlar. Bilemedim ne deyim... :KK14:

Valla oldum olası bunu anlamamışımdır. Hem çok kötü hem artık tahammül edemez oluyosunuz ama kimsede o malûm işi herşey çok güzelmiş gibi birakmiyosunuz.
1. Tahammül edilmedi zor birisine bu iyiliği neden yapıyorsunuz
2. Çocuk bari olmamasına titizlikle dikkat etmiyosunuz (çünkü kimseye değil olan o çocuğa hayata 1:0 eksik başlayacak o çocuk ve ömür boyu sağlıklı bir aile goremicek) bunun vebalini nasıl alırsınız anlamıyorum.
3. Iciniz nasıl aliyo
Bunları cevabını verebilirmisiniz. Ancak sağlıklı bir aile çocuk düşünmesi lazım. Ya yazık günah o doğacak çocuğa. Siz yine belki boşanır ve yine çocuk sahibi olursunuz ama o çocuk ne derseniz deyin kendi babası olmadığı için bir buruk olacak hayati boyunca. Bununda tek sebebi sizin düşünmeden önlemini almadan sevmediğiniz kocanızla bu işi yapmanizdir. Çok sinirlendim gerçekten. Hangi yılda yaşıyoruz ya hertürlü önlem alabilirsiniz ama neden yapmadınız allah bilir.

Müge Anlının da dediği gibi çocuk israfı başka bir şey demiyorum.

Back
X