2.gebeliği düşünüp kararsız kalanlar

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Kızlar bir oğlum var 22 aylik ve çok yaramaz sessiz sakin bişey olsa bu kadar beklemez zaten 2.yi çoktan yapardım çünkü ikisi bir büyüsün de çocuk defterini kaparım dusuncesindeydim hep. Ama benimki oyle yaramaz ki ikinci gebelik korkutuyor beni ama başa sarmaktan da korkuyorum arayı açanlar bekleme deyip duruyor zor olduğunu söylüyor e arayı acmayip pes pese yapanlar da çok zor oluyor bi o bi o anam agliyor diyor ne yapacam kafamda deli sorular var mı benim.durumumda olanlar

kızlar selamlar,
yeni üye oldum. 1 çocuğum var 6 yaşında. ikinci kez bebek düşündük ama 4 ay oldu yine sonuç yok.nette okudum sezeryan doğum esnasında rahimde yapışıklık meydana gelebiliyormuş,çok korttum.umarım öyle bir sey olmamıştır.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.

kızlar selamlar,
yeni üye oldum. 1 çocuğum var 6 yaşında. ikinci kez bebek düşündük ama 4 ay oldu yine sonuç yok.nette okudum sezeryan doğum esnasında rahimde yapışıklık meydana gelebiliyormuş,çok korttum.umarım öyle bir sey olmamıştır.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.

H g cnm ins öyle bişey olmaz ya ben o kısmı hiç düşünmedim henüz umarım yine isteyince ilkinde hamis kalirim bnm sorun şu an için cesaretsizligim senin baya büyümüş 6 yas iyi beklemişsin ben mi acele ediyorum acaba

teşekkürler.valla ben ilk gece hamile kalanlardanm ama gelin görünkü isteyince hemen olmuyor.o yüzden bence arayı açmayın,olsun gitsin.zaman ve yaş geçince sorunlar çıkıyor,gerçi belkide beklememiz gerektiğini ALLAH biliyor da bekliyoruz.doğumda ölüm gibi zamanı gelmeden olmuyorki.

beni dibe soktunuz ya 9 yaşına girecek çocuğum dahada seneye yapıcam Allah izin verirse

ben :KK54:

kızım 33 aylık, 2 yaş sendromunun dibindeyiz. kendini kanıtlama modunda. 2.yi eşim çok istiyor ama ben 2 çocuklu olacak modda hiç değilim valla. hakkımızda hayırlısı.

bende aynı moddaydım .imkansız uğraşamam çalışıyorum bakıcı sıkıntısı var vs dedik dedik bu yasa geldik ama simdide 4aydır olmayınca panikledim.umarım kısa sürer.

Benimde 6 yaşında kizim var geçen yil istedik 2016 ocakta gebe kaldim Martta kalbi durdu kurtaj oldum 2016 ekinde tekrar gebe kaldim dis gebelik oldu bu ay yeni korunma surem bitti bazen diyorum da keske 3 4 yas ara biraksaydim tabi orasibi Allah bilir ben 2.tutturamadim Rabbim ne verirse hayırlısı ni versin:dua:

Henuz ilk cocugumu kucagima almadim cok az kaldi hayirlisiyla.
Ancak ben katdesler arasinda en az 4 yad olmasi gerektigini dusunuyorum.
Cunku ikisi de kucuk olunca esit ilgi gostermek cok zor.

Ben kararsız değilim aslında da bebiş kararsız çıktı gelecekti vazgeçti.Oğlum 4 yaşında artık Zaman'ı geldi diye düşünüyorum,hatta keşke geçen sene yapsaymışız diyorum,hayırlısı artık

Vallahi çok kararsızım kızlar ev kredi borcu da var o da seneye bitiyor yani yavrum tam 3 yaşındayken diyorum o zman mi düşünsek eşim de öyle düşünüyor şu an için erken diyor bir de yavruma haksızlık gibi düşünüyorum daha minicik konuşmaya bile yeni yeni başlıyor onun tadını iyice çıkarım diyorum pfff hayırlısı ya kafamda deli sorular

kızlar bugun adet günüm ama pazar günü kanda hcg 1 çıktı yani negatif sanırım bu ayda olmadı.sağ kasığımda batma ağrısı var,dr adet geçtikten 4-5 gün sonra hcg baktırmak daha doğru dedi ama bence adete 2 gün kala böyle bir değirden fazla çıkmalıydı.bide bir yazı okudum sezeryan ameliyatından sonra rahimde yapışıklık vakaları oluyormuş onu taktım kafaya acaba rahim filmimi çektirsem 2.cocuk beklerken boşa zamanmı kaybediyorum birde adet başlangıcından sonuna kadar denemekte fayda var diyorlar yumurtlaması çok geç olanlar olmuş dr gidince ortaya çıkmış

24 aylik kızım.huysuz bir evlat.yemek yemez uyumaz hic bir düzenimiz yok.32 yasindayim ne yapsam bilmiyorum derken 35ten evvel bu is bitmeli olacaksa olsun dedim ama tek cocukla bile evden cikamazken iki cocukla napilir bilmiyorum sürekli ağlıyor.bezini zor alıyorum herseye itiraz hem de sendrom vs degil sogdugundan beri ayni.pedagog la da görüştük. Bir yandan 2.planliyorum sirf ona belki nese olur diye çünkü benim ikinci cocuga kesinlikle ihtiyacım yok delilik hatta.2 yilda 20 yil aldim.uykusuz yorgun.5 6 yasina gelirse hayatta tekrar geri bugunlere dönemem rahata alışırım ya simdi ya hic dedim.martta planladim olmadi nisanda denedim olmadi.simdi mayis sirada

24 aylik kızım.huysuz bir evlat.yemek yemez uyumaz hic bir düzenimiz yok.32 yasindayim ne yapsam bilmiyorum derken 35ten evvel bu is bitmeli olacaksa olsun dedim ama tek cocukla bile evden cikamazken iki cocukla napilir bilmiyorum sürekli ağlıyor.bezini zor alıyorum herseye itiraz hem de sendrom vs degil sogdugundan beri ayni.pedagog la da görüştük. Bir yandan 2.planliyorum sirf ona belki nese olur diye çünkü benim ikinci cocuga kesinlikle ihtiyacım yok delilik hatta.2 yilda 20 yil aldim.uykusuz yorgun.5 6 yasina gelirse hayatta tekrar geri bugunlere dönemem rahata alışırım ya simdi ya hic dedim.martta planladim olmadi nisanda denedim olmadi.simdi mayis sirada

Hayırlısı olsun ins ben de aynı durumdayım sadece yaşım 29 o kadar aamizda pek fark yok yani benimki de aslında doğuştan sendromlu aynen altını bile alamıyorum durmak bilmiyor yıkıyor ortalığı çok yaramaz bizi eşimle bile kıskanıyor kardesi olsa bi anlık dalgınlıkla neler yapar allah korusun arkadaşın biri çocuğunun gozunu oyarken yakalamış kardeşinin allah korusun ben de mayısta acaba olsun mu diyorum bir de sanki hemen yine şıp diye hamile kalabilecekmisim gibi bir de o kısım var surda beklesem çok çoğu 1 2 sene daha beklerim eninde sonunda olacak bekleme yap gitsin öyle de yoruluyosun böyle de diyorum ama bakalım hakkımızda hayirlisi

kızlar bugun adet günüm ama pazar günü kanda hcg 1 çıktı yani negatif sanırım bu ayda olmadı.sağ kasığımda batma ağrısı var,dr adet geçtikten 4-5 gün sonra hcg baktırmak daha doğru dedi ama bence adete 2 gün kala böyle bir değirden fazla çıkmalıydı.bide bir yazı okudum sezeryan ameliyatından sonra rahimde yapışıklık vakaları oluyormuş onu taktım kafaya acaba rahim filmimi çektirsem 2.cocuk beklerken boşa zamanmı kaybediyorum birde adet başlangıcından sonuna kadar denemekte fayda var diyorlar yumurtlaması çok geç olanlar olmuş dr gidince ortaya çıkmış

Bence yok cnm çünkü benim idrar testinde bile 10 gün önce çıkmıştı kanda da adete 3 gün kala 6.1 çıkmıştı yani 5 üstü ... ins bidakı aya olur içinde bir şüphe varsa git bi muayene ol ama film işi çok zormuş haberin olsun ağrılı oluyormus çok

dün olmadım bugun olurum belirtiler arttı.bide ovalüasyon testini denicem bu ay.adetim başlangıcından 15-16.güne kadar deneyip bıraktı hep belki geç yumurtluyorumdur dimi yada tüm ay denemek lazım son güne kadar::KK1:))

cnmm ayni durumdaydim. cok yaramaz ogluma kardes geliyor simdi. cesaret bana oglum 4 yasndayken anca geldi:) sana tavsiyem kesinlikle kararsz olarak hamile kalma. evladn da daha 2 yasinda. kardes istiyosan ogluna arayi acma derim ama emin olmadan asla:)

Kızım onbir aylık bir yaşını doldurunca yapayım diyorum sonra sezeryan çok kötü geçmişti ikinci kez o acıyı kaldiramam diyorum bi taraftan eşimin ailesiyle sorunlar bitmiyor eşim aileci olduğu için bu adama ikinci çocuk yapılmaz diyorum...bi taraftanda yaş 31 olmuş kızım kardes duygusunu yaşasın tek kalmasın diyorum hem eşimin kolay çocuğu olmuyo çocukken yaşadığı rahatsizligindan dolayi denemeye başla en az bir senemizi alır tutması diyorum....aradayim konu sahibi istiyorsan ikinci çocuğu dene bence ne zaman nasip olur bilemezsin ara verenler ikinci olmuyo kolay çevremde dört kişi öyle iki yıldan fazla ara verenler şimdi hep tedavi oluyo ve nedensiz kısırlık diyo doktorlar hepsine

dün olmadım bugun olurum belirtiler arttı.bide ovalüasyon testini denicem bu ay.adetim başlangıcından 15-16.güne kadar deneyip bıraktı hep belki geç yumurtluyorumdur dimi yada tüm ay denemek lazım son güne kadar::KK1:))

Tüm ay deneme biri yapar biri bozar derler adet bitinden 10 gün sonra 2 günde bir yap 3 4 kez sonra bırak

cnmm ayni durumdaydim. cok yaramaz ogluma kardes geliyor simdi. cesaret bana oglum 4 yasndayken anca geldi:) sana tavsiyem kesinlikle kararsz olarak hamile kalma. evladn da daha 2 yasinda. kardes istiyosan ogluna arayi acma derim ama emin olmadan asla:)
Sağol cnm evet çok kararsızım ama aklima da girdi ya şimdi hep evet olsun hayır hayır az daha büyüsün oğlum öyle modundayim valla psikolojim bozuldu dusunmekten allahım hayirli zamanda nasip etsin inş hepimiz için zira ben tam bilemiyorum hangisi doğru zaman

Back
X