Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla sağsalim evlat nasip etsin.Benim şu anda 27 aylık bi prensesim var.O doğmadan önce ikinci bebeği de 2 yıl geçince yaparız diye düşünüyoduk eşimle. Kızımız doğduktan sonra özellikle 2 yaş dönemi zor geçmeye başladı,uzun bi süre gece uykuları sıkıntılı oldu, gece 3-4ten önce uyumaz olmuştu, siz düşünün yani. Bu sureclerden sonra kardeş illa ki olmalı ama bu dönem çok zor dedik,ama sonra benim de ablamla aramda 18 ay var ve iyi ki o kadar az yas farkımız var diyoruz hep. Kızımızın da kardeşi olmalı ,zor olcak evet ama arayı uzatırsak bana her şey çok daha zor gelicekti,zaten uykusuzluğa yorgunluğa alışmışken en iyisi dedik eğer olcaksa da Allah'ım da izin verirse bu dönem olsun dedik ve çok şükür şu anda ikinci kızıma 22 haftalık hamileyim. Hiç bir zaman pişmanlık duymadım,olmasaydı çok daha üzülürdüm hatta ama şükürler olsun ki ikinci kez bu mutlulugu yaşıyoruz. Inşallah ablamla ben gibi 2 kız kardeş olurlar diyorum hep Yani niyetiniz varsa ertelemeyin derim, çünkü sizin emin olduğunuz zaman da olmama ihtimali maalesef var. Allah dileyen bekleyen herkese sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin, içlerinde bana da inşallah. Hakkimizda hayirlisi .