2. gebeliği olup tetanoz aşısı yaptiranlar bakabilir mi?

yagmur02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
202
116
Slm arkadaşlar bu ikinci gebeligim ilkinde iki doz tetanoz oldum ama 5 doza tamamlamadim. Dün tekrar aşı oldum hemşire bir doz olacaksın dedi Önceki gebelikte olduğum için ama ilk gebeligimde hemşire 5 dozu tamamlamazsan ikinci gebeliginde yine iki doz olursun dedi şimdi aklım karıştı hangisi doğru söylüyor acaba. Siz nasıl oldunuz aşınızı.

Slm arkadaşlar bu ikinci gebeligim ilkinde iki doz tetanoz oldum ama 5 doza tamamlamadim. Dün tekrar aşı oldum hemşire bir doz olacaksın dedi Önceki gebelikte olduğum için ama ilk gebeligimde hemşire 5 dozu tamamlamazsan ikinci gebeliginde yine iki doz olursun dedi şimdi aklım karıştı hangisi doğru söylüyor acaba. Siz nasıl oldunuz aşınızı.
bende tamamlamamıştım canım.geçen ay oldum ilk dozu bir yıl sonra yine nisan ayında bir doz daha varmış birde 2017 de bi tane daha dedi.yani hamileyken bende tek doz olucam.

bende tamamlamamıştım canım.geçen ay oldum ilk dozu bir yıl sonra yine nisan ayında bir doz daha varmış birde 2017 de bi tane daha dedi.yani hamileyken bende tek doz olucam.
Teşekkür ediyorum cevabın için o zaman demek ki ilk hemşire bana yanlış söyledi ya da ben yanlış anladım.sağlıklı hayırlı dogumlar diliyorum size

Ben ilk gebeligim de 3 doz oldum..bu 2. Gebelgim ilk dozu 21. Haftada oldum.1 ay sonra 2. Doz yani 25. Haftada....birde dogumdan 2 ay sonra geleceksin dediler.3. Doz icin

Ben ilk gebeligim de 3 doz oldum..bu 2. Gebelgim ilk dozu 21. Haftada oldum.1 ay sonra 2. Doz yani 25. Haftada....birde dogumdan 2 ay sonra geleceksin dediler.3. Doz icin
Ben hiç duymadım 3 doz olunduğunu şimdi iyice aklım karıştı toplam 5 doz olununca 10 sene koruyor diye biliyorum

arkadaşlar ben ilk gebeliğimde (2011 ekimde doğum yaptım, üçbuçuk yıl oldu) iki doz oldum. sağlık ocağındaki hemşire ilkinde iki doz olduysan bunda bir tane ol yeter dedi. Şu an 21-1günlüğüm, kadın doğumcuma sordum o da en az 1 doz ol, iki yaparlarsa daha iyi dedi. Sanırım dozları belirlerken en son kaç yıl önce olduğunuz önemli.

X