2.gebeliğinizi kaç gün önce öğrendiniz kızlar:(

bade33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
188
105
33
42
merhaba kızlar.2yıl bekledıkten sonra normal yolla hamıle kaldım.bu hamılelıgımı adetten 2gun once ıdrarda sılık cızgıyle adet gunu kanda ogrendım.degerlerım normalken 9.haftada kalbi durdu bebegmın..( tekrar denıoruz 3.aydayız adet gunum bugun test yaptım negatıf..daha olmadım..merakım su 2.gebelıktede aynı zamanlarda mı ogrendınız yoksa degıstı mıı?çok merak edıyorum yasayanlar yazsın lutfen

Bir ilgisi yoktur bir yada ikinci gebeligi ögrenme şekli mesela ben örnek veriyim kızım 27 aylık ona adetin 17.günü (ovulasyon test pozitif) cıkmıştı ve adete 4 gün kala idrarda pozitif cıkıp adete 3 gün kala 60.73 tü.
Bu gebeligim(cinsiyeti saklıyor) adetten hemen sonra yumurtladım oda ovulasyon testle ögrendim ve adete 15 gün kala kanda 67.57 ile ögrendim adet zamanı hem kese hem bebek kalbini görmüştük inş hamilesindir allah isteyen herkeze nasip etsin

canım hatırladım senı gebelıgıme sahıt olmustun :)maalesef kurtaj oldum..belırtıme hıc yok.ayrıca yumurtlama testı yapmıstım tam bugun olmam gerekıyor.yanı degısır dıyosun.ılkı gıbı olmayabılır dıosun testler..umut verdın beebgım:)

Her ay aynı zamanda yumurtluyacaksın diye bir şey yok şekerim inş vardır test yaptıgında haber et evet seni hatırladım innovitadan :) güzel haberlerle dönersin inş

Her ay aynı zamanda yumurtluyacaksın diye bir şey yok şekerim inş vardır test yaptıgında haber et evet seni hatırladım innovitadan :) güzel haberlerle dönersin inş
Evet oyle canım ama ovulasyon testıne bugunden tam 14gun once kopkoyuydu cızgı..yanı adetımde duzenlı 28 gun.bugun olmalıydım beklıorum..hayırlısı dıorum ıns hamıle hamıle dua et bana POWERHACK

Ozaman varsa cıkar idrarda suan. Ben 9.günden itibaren çizgi cıktı hep 14.gün baya belli idi artık ederim tabi kuzum bakma şahsi olarak degilde her hareketini hissetigimde allahım isteyipte olmayanlara nasip et diyorum sizlerede gidiyor duam emin ol :)

Allah razı olsun canım benim.Rabbım saglıkla kucagına al ınsallh..evet ıste bu yuzden bende bu konuyu actım.cunku ılk gebelıgımdede aynı durum oldu adetten 2fun once sılıktı.adet gunu daha belırgın kanda 127kusurdu..suan aılık bıle yok..umudum yok zaten ama belkı benım durumumda olan vardır dedım.gec dollenme falan dıe okudum fakat yumurtlama testı yaptım.gelsede kırmızılar kurtulsam..

Yumurtlama testi dogru günü belirler eger ki gebelikte negatifse adet olmayı bekleyebilirsin inş olmazsın ama belki 1 2 gün stresten geçikebilir cok geçikecegini sanmam eger ki döllenme olmadı ise. İnş en kısa zamanda sendede güzel haberi alırım ve saglıkla geçer.

merak ettim canım
adete 15 gun kala nasıl anladın da test yaptın , daha yumurtlama dönemın bile bitmemişken

merak ettim canım
adete 15 gun kala nasıl anladın da test yaptın , daha yumurtlama dönemın bile bitmemişken
Yumurtlama dönemim bitmemişken degil o kısmı atlamışsınız 12 mayısta adet oldum 16.sında bitti öglesine test yaptım yumurtlama testi baktım pozitif yani bittigi gün yumurtladım oda pko oluşum ve inofolic combi içmemdi bende o günü degerlendirdim yumurtlama günümü bildigimden bekledim ve 16 gün kala evde baktım idrarda hcg test pozitif 15 gün kala kan verdim 67.57 diydi sonra katlandı degerim.

Sabah regl oldum yumurtlama testı dogruymus POWERHACK sen ovulaston testınde koyu cızgıyı gordgunde hangı gunler ılıskı oldu canım

Sabah regl oldum yumurtlama testı dogruymus POWERHACK sen ovulaston testınde koyu cızgıyı gordgunde hangı gunler ılıskı oldu canım
Hayırlısı böyle imiş demekki cnm evet testler dogru söyler herzaman ben kızımdada bu gebeligimdede yumurtlama koyu oldugu zaman akşamı ve ertesi günü ilişki oluyordu koyulaştıgını farkettigim an 1 2 gün bekliyordum pik olunca ilişki oluyordu iki gebeligimi böyle kaldım

Tesekkur ederım canım aslında bende hep bu sekılde yapıorum ama maalesef tuttugundada aynı sekılde olmustu.ki zaten ılıskımız duzenlı ama yınede nasıp.hayırlısı olsun..

Tesekkur ederım canım aslında bende hep bu sekılde yapıorum ama maalesef tuttugundada aynı sekılde olmustu.ki zaten ılıskımız duzenlı ama yınede nasıp.hayırlısı olsun..
Nasip kısmet cnm millet hesaplamadan tek geçelik ilişkide kalıyor allah nasip ettikten sonra korunurken bile kalınıyor.
Varsa gelicek yiyecek rıskı olur sen calışmayalara devam et allahım ne zamansa zamanı verir stres yapma ama en kötü şey o cok etkiliyor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…