- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
Bu işin sırrı umursamamak sanırım umursadığı zaman hamile kalan yok mu :)Aynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu işin sırrı umursamamak sanırım umursadığı zaman hamile kalan yok mu :)Aynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns
En güzelini yapmışsın kan değeri artacak mı kese görünecek mi gibi stresler de olmamıştır :)Her ay senin gibi dusundum erkenden test yaptım hep kan testi idrar testi hep negatif oldu bi daha öyle yapmicam dedim hamile kaldim çok şükür bide adet sancılarınm vardi bugün yarın olcam diye bekliyordum ondada ablam zorla yaptırdı yoksa yaptirmazdim hahahah
tatlım sanırım bende hamileyim çift çizgiyi gördüm ama atamıyorumAynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns
Canım tebrıklertatlım sanırım bende hamileyim çift çizgiyi gördüm ama atamıyorum![]()
Aynen :)En güzelini yapmışsın kan değeri artacak mı kese görünecek mi gibi stresler de olmamıştır :)
Kızlar ya troıt lerım cok yuksek cıktı antı tpo 340 suan bornalı 5 olması gerekıyormus fusunun bu yuzden devamlı kımyasal gebelık yasıyormusun doktora gıttım test sonucuna betten baktım sımdı yoldayım doktora gıdıyrm ama ılac etkı edene kdr bebısım dusermı dıye cok korkuyrm(((
Cnm henuz doktora gıtmedım randevum yarn suan kanama vs gıbı bır durumum yok teoıt degerlerım bırmal vıktı ama doktor yınede ılac verdı dusmesın degerler dıye bakalım yrn ıns keseyı gorebılırızNedir son durumunuz
Canım cok tesekkurler darısı tum ısteyenlerın basına ınstebrikler.okuyunca dedim zaten kesin hamile diye öyleymişsin
İnşallah canım sağol.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyleCanım cok tesekkurler darısı tum ısteyenlerın basına ıns