- 3 Mart 2021
- 265
- 188
- 18
- 34
- Konu Sahibi gezentigelin
-
Hayir yaptirmadim pihtilasma testi, ilk tup bebek denememdi ilkinde hamile kaldm cok sukurBenim de öyle olmuştu eğer saglikliysa büyüyecektir merak etmeyin. Benim küçük olan 6. Haftada görünmüştü diğerine göre kesesi de baya küçüktü ama diğerine yetişti. Oksapari neye göre biraktirdi ? Pıhtılaşma testi yaptırmış miydiniz ?
İnşallah sorunsuzca devam eder hamileliğinizHayir yaptirmadim pihtilasma testi, ilk tup bebek denememdi ilkinde hamile kaldm cok sukur
Daha once kendiliginden gelisen dis gebelik olmustu tedavisiz..
dun kanamam olunca birakti sanirim
İki doktora da ski ski sordum
Biri birak dedi
Biri devam ecopirini brak ddi
Kendi drm prof ve onunla tedavi surecindeydim..
Oyuzden birak dedigi icin birakicam yarin vurmicam
eger gerekli olursa haftaya geldiginde soylerim dedi.
Suan icin kanaman olmus ve igne gerektircek durum
Yok ddi
Bende tedirgin oldm
Ama koca prof vardir bildigi insallah die dusundum..
Evet oyle soyledi, cok sagolun allah hayrlisini versin ilk hamilelik olunca fazla panik oldum ben..Benim de aynısı olmuştu iki bebekle devam ediyoruz şu an. Küçük kasedeki bebek 9.haftaya kadar hep bir hafta geriden geldi. Sağlıklıysa büyüyecektir endişelenmeyin. Kanama olunca kan sulandırıcı bıraktiriyorlar ilerleyen zamanlarda tekrar başlamanızı söyleyebilir doktorunuz.
Gebelik 9 ay panik aslında hapşırsam bir sey oldu mu acaba diye korktuğum zamanlar olduEvet oyle soyledi, cok sagolun allah hayrlisini versin ilk hamilelik olunca fazla panik oldum ben..
Sizlerinde saglikla kucaginiza almanizi dilerim..
Bu forumda cok kisiyle tanistim cok guzel bi iletisim agi.. herkesten allah razi olsn
Karindan bakti sadece ben vajinismus oldugum icin, kucuk kesenin etrafinda kanama var bakicaz takip edicez ddi, heralde disaridaydi, bidaha olmadi cok sukur kanamam..Gebelik 9 ay panik aslında hapşırsam bir sey oldu mu acaba diye korktuğum zamanlar oldu
Tüp bebekte de kanamalar daha sık görülebiliyor demişti doktorum sizin tüp mu bilmiyorum ama. Eğer kanama alanı kese dışındaysa endişelenmeyin
Benimde tup bebek..Gebelik 9 ay panik aslında hapşırsam bir sey oldu mu acaba diye korktuğum zamanlar oldu
Tüp bebekte de kanamalar daha sık görülebiliyor demişti doktorum sizin tüp mu bilmiyorum ama. Eğer kanama alanı kese dışındaysa endişelenmeyin
Korkmayın canım ınsallah bısey olmaz bende oyleydım var suan bebısler buyuduMerhaba arkadaslar..
Dun aksam adet kanamasi gbi kanamam oldu..
bugun dr gttm vajinismus oldugum icin alttan bakmak istemedi
tup bebekle hamile kaldm sat 15 subat bugub (5+0)
bu hafta 5+6 da kese icin gidicektim
Bugun gittim dun kanamam oldu diye keseler gorundu karindan
biri buyuk dieri kucuk
Dedi dr..
basina gelen vermi?
kanama durdu, oksapar ineyi birak dedi..
cok
Korkuyorum basina gelen varsa yrdimci olrsa sevinirim..
Kanamaniz oldumu hc ?Korkmayın canım ınsallah bısey olmaz bende oyleydım var suan bebısler buyudu
Evet ılk 3 ay ara ara kahverengı ve pempemsı kanamam oluyordu ve kan sulandırıcı vuruyordum dr dedı bundandır 3 ay doldu ıgneyı kestım kanamamda durdu yanıKanamaniz oldumu hc ?
Nasılsınız suan ınsallah ıyısınız mı kanamamız durdumuKanamaniz oldumu hc ?
İyiyim cok sukurNasılsınız suan ınsallah ıyısınız mı kanamamız durdumu
Rabbım ıznıylen ınsallah sımsıkı sana tutunurlar tabıkı dua ederım bızım halde olanlar anca bırbırımızden anlıyok rabbım buyuk ınsallah bısey olmazİyiyim cok sukur
2 kere kanamam oldu kirmizi adet gbi
İkincide pelte geldi dustu sandim
Dr gttm iki kese de duruyo ddi
Haftaya bbk varmi kalp atisi varmi goruruz heralde ins.. dua edin nolur
Suan durumunuz ınsallah ıyıdır dr gıttınmıİyiyim cok sukur
2 kere kanamam oldu kirmizi adet gbi
İkincide pelte geldi dustu sandim
Dr gttm iki kese de duruyo ddi
Haftaya bbk varmi kalp atisi varmi goruruz heralde ins.. dua edin nolur
Dun kahve kanamam daha dogrusu lekelenmem oldu, ama cok az,Suan durumunuz ınsallah ıyıdır dr gıttınmı
Korkma canım benımbır bebek kalbı duyuldu dıgerı sonra duyuldu ınsallah bebıslerın tutunur yazarmısın dr gıdıp gelsenDun kahve kanamam daha dogrusu lekelenmem oldu, ama cok az,
Yarin dr gdixem 6+4 ins karindan gorunur bebek ve kalp atisi dua edin cok korkuyorm
Gittim dr bakti cok sukur gordu iki keseyide biri kucuk biraz dedi. Hayrlisi dua edin litfen. İceride kanama alani var ama olablr ddi ins bise olmazKorkma canım benımbır bebek kalbı duyuldu dıgerı sonra duyuldu ınsallah bebıslerın tutunur yazarmısın dr gıdıp gelsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?